najka najbolje poznaje svoje dijete....
i baš sam se morala uvjerit u to .... ima mjesec, mjeec i pol.... da nisam pravo obratila pažnju na neke znakove.... znakovimi je vio...gubitak cm u struku... sa 46/47 na 41/42... taman smo išli do jednog ped...i on me je uvjeravao da je to ok... da meli raste u dužinu i sl...a, nije nešto vele drastično narastao... tim više, što sam na rukama osjetila da ja spao na kg.... al nismo mjerili.... težinu je ovako išla: kod redovne ped 7880 s 3,5mj...kod neuroped s 4mj i 3tj 8130 (ajd druga vaga mislim si...i uvjeravali me da se cm gube zbog dužine)... sa 6mj kod red ped 8800... ja napomenem da je dost usporio....ne sve ok sve za 5... a ispada u 3mj samo kila....3puta u razmacima...neš ko slina na peleni u području piška...zatim, jedno vrijeme neka čudna temp rektalno do 37,8....
sad prije 2,3dana kad smo bili kod ped...kažem joj za tu slinicu...a ona vadi urin...urin danas: dosta baketrija, leukociti 8-10 .... još, više mislim da sam ja kriva za tu infekciju....jer je on inače imao lokalnu upalu na samom vršku piška, al nikad nisu ušle unutra...do, pretpostavljam, trenutka kad sam ja čačkala oko njega .... dragi moji .... još ovo: ima već tjedan dva da povremeno osijećam bol u predjelu bubrega... još i kažem MM-u da nije Bog dao kojim slučajem tu bol da već jednom skužim NEŠ NIJE U REDU!!!!!!!!.... i danas saznam NEŠ NIJE U REDU ....
inače, mačak se dobro ponaša....mrzovoljan?? tu i tam...al, kak sad ima i naotečene desni... kontala sam da je od toga.... ssd znam da moj mačak ima infekciju više od mjesec, mjesec i pol.... jer smo urin radili dredinom ožujka... bio je ok.... preostaje mi se nadati i moliti da nije ništa došlo do bubrega....
MOLIM VAS NE IGNORIRAJTE ZNAKOVE KAO I JA