Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: DV DIDI, Dugo Selo

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno DV DIDI, Dugo Selo

Da li netko ima djecu u DV DIDI, PU Dugo Selo ?
    http://www.vrticdidi.hr/dugoselo.htm

Oni su privatnici koji imaju ugovor s GU Dugo Selo. Nazvala sam vrtić, i čine mi se OK, još ih treba posjetit ... malo kasnimo s upisom (ne pitajte zašto), pa skupljam informacije zbrda zdola :/

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

malo podižem
    da li ste se uspjeli upisati tamo i kakvi su dojmovi o vrtiću

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

netko drugi?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jel ima koja mama da joj dijete ide tamo u vrtić/jaslice?
    kako ste zadovoljne?
    koliko je djece u grupi?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I mene ovo zanima, a nitko da se javi

Je li netko od cura barem zvao pa da zna kolike su cijene i je li navala na vrtić (je li se lako upisati)?

mala mirela

Početno

Moje djete ide u vrtić Didi u Dugom selu več dvije godine, jaslička grupa i jako sam zadovoljna.Mislim da su sad upisi u tjeku.

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

U 11 h jedu vani čips :? I ne kužim kakvi su im to jelovnici s dva menija-naravno da je jedan ok tipa zobene pah a drugi čokoladne okruglice pa sad ne kužim kaj kao djeca sama izaberu :? (ako da mogu mislit šta jedu )
    A da ne pričam da su valjda u sve utičnice poštekali one parfemiče ili oni kaj špricaju :shock: i šta je najgore to je videno za cca 2 min

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mi smo išli u jaslice, kad sam otišla na porodiljni ispisala sam ga(bilo mi je lakše financijski,praktično i ino...)i sad smo se upisali u vrtićku grupu...pa pomoz Bog...Tako da su moja iskustva stara godinu dana.Nemam nekih divnih iskustava,bila je jedna fantastična teta Ivana,koja je otišla,klincima je to bilo ,kasnije sam čula da su se tete izmjenjivale kao čarape,pa mi je bilo drago da je moj sin doma samnom).Da sad ne pljujem generalno po svemu-ako imaš drugi izbor,iskoristi tu drugu opciju.Tete se trude,ali čula sam da su mizerno plačene,pa bježe glavom bez obzira čim im se ukaže bolja prilika. Roditeljski sastanci koje održava ravnateljica su isključivo monolozi,ne prima kritike niti primjedbe.Slatkiša ima,tv-a ima,ničeg drugog nema,svaku sitnicu mora roditelj sam kupiti. Kao što vidiš- ja nemam izbora- pa lajem u prazno.Željela bih da se javi netko s pozitivnim iskustvima,da mi pruži nadu da su se stvari promjenile jer moj sin kreće 1.9. pa da mi bude malo lakše pri duši

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A pozitivno sam čula da često nešto kreativno rade. Bar tako kaže jedna mama a sad šta kome znaći pojam "puno" :?
    Sve si mislim da čemo se sretat jer mi ljudi govore ma da si neznam kakvu žalbu pisala za ovaj državni da mogu zaboravit no ja se još nadam :/

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Želim ti da ipak dobijete državni vrtić....ako ne,jadat ćemo se ovdje jedna drugoj i svima ostalima, a možda i nebude tako loše...hm,hm,hm

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A nitko ne priča o cijenama. Zna li netko kolike su cijene?

I ima li netko čije dijete ide u ovaj vrtić u Rugvici?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mi smo plaćali 600kn, ali to je bilo prošle godine. jaslička grupa. vrtićarci - za njih ne znam, oni su obično skuplji

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

700 kn mlađa vrtička dokle god grad sufinancira,a s obzirom na sit... :/ sve se bojim da nebi bilo da ne suf..

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala cure! Vrtićka grupa me i zanima. Jer curica mi ima tek 15 mjeseci i ne bih je još najmanje godinu i pol dana davala u vrtić. Pogotovo jer nam stiže još jedan bebač.

To za sufinanciranje sam čula, ali bojim se i ja da neće još dugo trajati :/

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kasno palim, al palim, u glavnom, Kian je u starijoj grupi, i što se tiče teta koje su do prije tri mjeseca radile sa njim, fakat su ok i jako su se trudile. Danas smo došli nakon 3 mj pauze( 2 mjeseca bolovanje i mjesec dana godišnji), i totalni kaos. Stavili su ih u novo okruženje i sa novim tetama , a moj Kian je totalno bio lud za tetom Ružicom, koju su prebacili u mlađu grupu. U glavnom, pitala sam tetu, koja je voditeljica odjela čemu nove tete, a ona mi onako ovlaš kaže da oni tak sa tetama malo "cirkuliraju" , a klince ko šiša, nek se snađu. Danas popodne ću otići ponovo kod tete da vidim kaj se događa.
    I iskreno, sve što mi se u vrtiću svidjelo, i jesu tete, ostalo je više manje katastrofa.

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A to ti je još ok-u mlađoj vrtičkoj im fali jedna teta :/ stvarno neznam kako če to biti s jednom stalnom i dali če svaki dan druga uskakat na ispomoč
    I to je to od mene vezano za ovaj vrtić

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moja curica je krenula s 10 mjeseci u taj vrtic (bila je najmladja, najmanja i nije znala hodati)...Nije mi bilo lako ostaviti je tamo, ali srecom imam takav posao da provede max.5 sati u vrticu i od toga 2,5 sata su rucak i spavanje.

Moja iskustva su pozitivna do sada. Sve tete su bile super (osim jedne-koja je brzo i otisla zbog kritika na nju) i jako su se trudile s djecom. Drago mi je sto ni u cemu ne forsiraju djecu, dok sam iz drugih vrtica(gradskih) cula da je suprotno. S djecom se radi dosta, izvode ih vani u setnju ili njihovo igraliste u dvoristu itd. Sto se tice ravnateljice, ona me ne zanima puno, meni je najvaznije da su tete ok jer su one te s kojima moje dijete provodi vrijeme. Mada smo jednom i kod ravnateljice intervenirali zbog jedne situacije i odmah je reagirala.
    E da zanima me gdje je taj TV u vrticu???

A sto se tice subvencije grada, to se nece ukinuti jer bi nastao opci kaos...pa gdje bi s toliko vrticke djece?! Cak je grad forsirao otvaranje privatnih vrtica da bi se imala kamo smjestiti vrticka djeca.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dugo me nije bilo,pa nikak da pohvalim taj Didi! Puno toga se promjenilo,tete se trude,divne su...Nadam se da i drugi dijele moje zadovoljstvo i naravno, da će tako i ostati!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moje dijete ideu DV Didi u Rugvici i tamo je situacija katastrofa, krše sve moguće propise i iskorištavaju to kaj su jedini vrtić na podrućju općine rugvica i roditelji nemaju izbora već moraju djecu upisat. Uglavnom u kućicu od nekih 250 do 300 m2 upisali su preko 100 djece u grupama s prosjećno 25 do 30 djece, ulaža samo u prezide od knauf plaća da bi dobili što više što manjih prostorija u koje bi mogli upisat što veći broj djece. kao što je neko već naveo i ovdje tete mjenaju svaki mjesec, evo da ne pretjeram moje je dijete u 3 i pol godine koliko ide u tak vrtić promjeno oko 10 teta a možda i više stvarno neznam toćan beoj jer su neke bile stvarno kratko pa se ni ne sjećam više, a neke grupe su imale i jo ćešće promjene teta. Neke tete su bile stvaro super, tako bi izdvojila tetu Svjetlanu i Silviju koju su bile nama jedina svetla toćka tog vrtića, ali isto tako imali smo i loših iskustav kao naprimjer sa sadšnjom tetom koja s roditeljima komunicira samo preko oglasne ploće. Direktorica gđa karmen u vrtić dolazi jednom godišnje kao na nekakav roditeljski sastanak i onda kad se roditelji poćnu žalit i govorit joj o problemima u vrtiću ona se bezobrazno pokupi i prekine sastanak. Psiholog, pedagog, medicinska sestra i osali strućni suradnici uopće se ne pojavljuji. Grupe se stalno mješaju djeca hodaju po vrtiću kako im se prohtje. U njstarijoj vrtićkoj grupi ima jedna tete koja svoje živćane frustracje ljeći na toj djeci, dere se toliko na njih da ju se ćuje na parkirališe, i to nejednpu niti davput gotovo svaki dan. U takozvanoj garderobi tj hodniku tj predvorju tj sve u jednom od nekih 15- 20 m2 dobijere pola vješalici za jaknu, a ako hoćete ostavit tenisice ispo jakne na polici onda morate dovest dijete što ranije u vrtić dok još ima mjesta. I tako dalo bi se tu još nabrajat puno toga.

Uglavnom Dječvji vrtić DIDI u Rugvici je totalna katastrofa.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Didi Rugvica

Ne bih se složio da je vrtić u Rugvici katastrofa.
    Istina je da se tete mijenjaju, ali žene su otišle na porodiljni ili našle drugi posao. Ja o svom djetetu znam sve što me zanima, a ako je gužva i ne stignem popričati s tetom, onda imam informacije na oglasnoj ploči. Moje dijete je u vrtiću oko godinu i pol i ravnateljicu sam vidio par puta, a na sastancima nije bila bezobrazna i na svakom je ostala do kraja. Na zadnjem roditeljskom sastanku u rujnu smo upoznali stručni tim, a bas sam danas pitao tetu za stručni tim i ona je rekla da je tu medicinska sestra i da svi dolaze u vrtić redovito. I meni je bilo čudno šrto se djeca miješaju, ali mi je teta objasnila da se skupa igraju i rade zajedno, i moje djete je sretno, a onda sam i ja zadovoljan. Nikad nidam čuo tete da viču, sve su ljubazne. svako dijete ima svoju vješalicu, a ispod ostavljaju tenisice, nikad s time nisam imao problema.
    Ja sam zadovoljan vrtićem, imao sam nekih problema, ali sam se odmah požalio teti i to smo rješili. Mislim da je najvažnije reći ako te nešto muči tetama, i probati rješiti. Da nisam zadovoljan vrtićem u Rugvici, vodio bih ih u Zagreb gdje radim. Ovo je moje iskustvo, veliki pozdrav.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

dobro došao popaj i nadam se da ćemo te češće viđati, da se nisi ulogirao samo zbog ovoga

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala! Iskreno, ovo me potaknulo da se uclanim. Ne mogu shvatiti da netko tako pljuje po vrticu u kojem ima svoje dijete. Ima stvar koje treba mijenjati ali nije katastrofa. A kada je roditeljski sastanak svi sute i masu glavom...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Popaj77 prvotno napisa
    Hvala! Iskreno, ovo me potaknulo da se uclanim. Ne mogu shvatiti da netko tako pljuje po vrticu u kojem ima svoje dijete. ...
    pa normalno je da smo kritični kada su u pitanju djeca i da nas i najmanje stvari mogu zasmetati
    drago mi je da si ti zadovoljan

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

I ja sam kritican, nekad i previse, ali ne treba pretjerivati. Meni je najbitniji moj sin i ako je on sretan onda sam ja zadovoljan.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

.POZDRAV SVIMA!nova sam ovdje, tema je dobra pa da vam se pridružim...od moje prijateljicee dijete ide u DV DIDI- PUHOVO i kaže da je jako zadovoljna i uslugom i tetama.Dijete joj je u jasličkoj skupini, vidi da se tete trude, obogaćuju sobu(prije je bila jako prazna,oskudna s igračkama,namještajem...)i rade razne didaktičke igre za djecu.ostale tete su također dobre, u kontaktu je i s njima jer dovodi dijete na dežurstvo. :D

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

drago mi je što vas sve više postaje članovima ovog foruma, samo da bi izrazili zadovoljstvo vrtićem ....djeteta svoje prijateljice, npr.

šteta je samo što vas poslije više ne viđamo na ostalim temama.
    evo recimo jedne zanimljive, šteta što je zaključana
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...er=asc&start=0

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

čekaj malo....tek sam se uključila na forum....a ovoj temi nisam pristupila zbog prijateljice i njenog djeteta već iz razloga što je posao odgojitelja moje buduće zanimanje.. :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

zanima me sve što se tiče posla u vrtiću, naravno i onih najvažnijih---DJECE

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Meni je ovo sada apsolutno aktualno (dijete mi treba u jaslice) pa bih molila nekoga da napiše po čemu je gradski vrtić Dugo Selo bolji od privatnih vrtića. Kako gledate koji je bolji? Nije li u državnom vrtiću puno veća gužva, puno različitih odgajateljica...? Veća mogućnost zaraze? Stvarno pitam jer ne znam ništa o tome. Čula sam npr za onaj vrtić Buba Biba, njega neki hvale, mada ima jako maleno dvorište, ali će bar djeca biti u hladu ovo ljeto. A onaj Didi (Kopčica) mi se ne čini loš? I ima manje jasličke djece po grupi nego državni vrtić.
    Je li u državnom vrtiću barem bolja prehrana? Znam da imaju medicinske sestre, to je super. Cijena je valjda tu negdje s privatnicima. Eto, stvarno me zanima koji je po vama bolji i koji su vam kriteriji.
    Puno hvala unaprijed.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ima nekog da dijete u Klinča Selo ide?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Je li istina da se u Didiju za 2., 3. i svako sljedeće dijete plaća jednako kao i za prvo- 700kn (uz subvenciju Dugog Sela)? :/ Malo mi je to koma- za 3 djece me dođe skoro kao za tetu čuvalicu :/
    Posljednje uređivanje od Ninči : 08.09.2011. at 14:50

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

nažalost, da

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mislim stvarno....

A kome da se ti roditelji žale? Žalosno je što kao jedini vrtić na ovom području muzu do krvi!

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim stvarno....

A kome da se ti roditelji žale? Žalosno je što kao jedini vrtić na ovom području muzu do krvi!
    upravi vodovoda.....
    šalim se...
    nikome...
    šuti i trpi...
    mislim,ne ti,kao ti, nego mi svi skupa...
    i ja ću nagodinu 2 vrtićanca - isto mi je to "tu mač"
    par roditelja sa 2 ili više djece se žalilo ali eto...ništa....
    trebalo bi se više roditelja skupiti i pokrenuti se, zajedno su/smo glasniji ali eto...
    nešto nisu svi za akciju....

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma imam neki osjećaj da nas ni onda ne bi fermali. Jer znaju da nemamo drugog izbora. Samo bi rekli-ispišite djecu ako vam ne paše.
    A vodovod mi ne spominji Nemaš pojma kako su mi oni tek prisjeli nedavno!

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

o da....vjerujem ti ovo za vodovod.....

žalosno je što nemamo druge mogućnosti nego upisati djecu u taj vrtić, meni su tete stvarno odlične, nemam nikakvih zamjerki i teška srca bi pristala na tetu čuvalicu....

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Bok cure i ostali.
    Dijete mi je tek krenulo u Puhovo u Didi.
    Standardna adaptacija.
    Ali su mi rekli dea u stvari njihova prava teta nije tu, da je na bolovanju.
    Opet privikavanje na nju kad se vrati. Ali djeca se lako privikavaju na tete kad su već priviknuta na vrtić.
    Moje dijete ima 2,5 god.
    Priča kao da ima 5, nije što je moje.
    Htjela sam ga upisati na engleski, ali ne znam tko vodi i može li tako malo ići.
    Rekli su mi da je vodila jedna super vesela ženska, ali ni nje nema.
    Pa što se zbiva?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ministarka prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela sam ga upisati na engleski, ali ne znam tko vodi i može li tako malo ići.
    Rekli su mi da je vodila jedna super vesela ženska, ali ni nje nema.
    Pa što se zbiva?
    ja mislim da je granica 3 godine,al nemoj me uzeti za ziher...
    vidjela sam jučer plakat u našem vrtiću pa ću se raspitati kod naših teta
    a mislim da je eng. vodila teta Tina-ak je tako- stvarno je super,vedra i vesela osoba....

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hej.
    E pa rekle mi tete da bi ta teta Tina trebala biti i odgojiteljica u skupini u kojoj je moj klinac, ali je na bolovanju.
    Sad kužim da je to ista osoba, za eng. mislim.
    Nisam pitala od koliko godina mogu ići...ima vremena...

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Žalosno mi je što na inicijalnom razgovoru kažu da djeci pripremaju "zdravu hranu" ali sam primjetila i paštetu i linoladu i pudinge i ne znam što sve ne....

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A zna li netko mogu li na taj engleski ići i djeca koja ne idu u vrtić ili samo djeca iz vrtića?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Žalosno mi je što na inicijalnom razgovoru kažu da djeci pripremaju "zdravu hranu" ali sam primjetila i paštetu i linoladu i pudinge i ne znam što sve ne....
    Ma pašteta je zdrava

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a moze li mi netko napisati koje je radno vrijeme vrtica u kopevcu
    mislim do kada mogu djeca ostati popodne?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Cure, da čujem kako ste zadovoljne vrtićem?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kako smo zadovoljni!? Ja sam kao roditelj JAKOzadovoljna! Tete su super a po mom misljenju to je i najvaznije. Dovoljno mi je da mali ide s veseljem i da je poceo pjevati da voli teete

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nisam ni sama sigurna u odnos teta prema djeci, tj. nisam od niti jedne tete primjetila da se bave djecom konkretno, istina je da njih u 2 grupe ima 40tak (i manje jer su bolesni) ali npr. jedne djevojčice su tražile da im pusti cd s pjesmicama i ona im upali i ode umjesto malo da npr. počne plesati, pjevati s njima, da animira i drugu djecu da se priključe.

Na adaptaciji kad smo bili one hodaju okolo i gledaju što koje dijete radi, upozoravaju ako je neka frka ili govore neka pospremaju za sobom, ali u ovih nekoliko mjeseci nisam primjetila da ijedna od njih se aktivno bavi djecom...

Druga je stvar presvlačenje i hranjenje, ovdje govorim o igri i animaciji. Primjetila sam da manja djeca hodaju okolo, razgledavaju, kao da su prepušteni sami sebi, dok oni malo veći se bar znaju i sami zaigrati

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno Bila sam upozorena na dječji vrtić Didi..

od strane odgajateljice koja je poznavala jednu kja je radila u tom vrtiću,i rekla mi sve pojedinosti. nažalost bila sam prisiljena upisati sina u vrtić i nisam htjela unaprijed raditi paniku..no dakle...adaptacije nije bilo..dvorišna vrata otvorena..glavna cesta,vrtić otključan...curica iz grupe mog malog 40 min. van grupe a da teta ni nezna...teta jedna a druga dolazi kasnije..djeca su više manje prepuštena sama sebi-bar u toj mojoj grupi..prvi dan me dočekala teta govoreći mi da donesem kaj imam doma a da je od koristi za igranje..plus sve ostalo-potrošni materijal..cijena vrtića 700 kn plus tolko od općine...ko je tu lud?! malog ispisala...i sad već par mjeseci muku mučim jer živim gdje živim...i pitam se kamo to vodi.. Vrtić o kojem sam sad govorila je vrtić u Rugvici!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ivana007 nisam ranije vidjela tvoj post ali tako je i kod nas u Didiju u Klinča Selima, raspisan je vidim natječaj za upise nove djece (mislim jasno mi je da je to za iduću godinu, ali oni primaju djecu kroz cijelu godinu) ali su krcati! 40 djece u grupi na 2 tete.... i da, da, prepušteni sami sebi...srećom moj ide samo 2x tjedno. A drugi vrtić u blizini isto tako, samo nemaju veliko igralište kao Didi zato sam njemu dala prednost.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj kik@ prvotno napisa Vidi poruku
    a moze li mi netko napisati koje je radno vrijeme vrtica u kopevcu
    mislim do kada mogu djeca ostati popodne?
    Ovak, moja susjeda ima dijete u Kopčevcu.
    Vrtić radi do 17 sati al ima dežurstvo do 20, ak je potrebno.
    A ja sam dijete u Puhovo upisala baš zbog popodnevnog dežurstva.
    Nitko mi nije rekao da je to moguće i u Kopčevcu.
    Ma mislim...

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa Vidi poruku
    A zna li netko mogu li na taj engleski ići i djeca koja ne idu u vrtić ili samo djeca iz vrtića?
    Mogu ići i vanjska djeca. Ja pitala.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •