Eto moje dijete ide u vrtic u kopcevcu i moram reci da sam zadovoljna. situacija nije savrsena, moglo bi se svasta promijeniti, medjutim kada sina ostavljam tamo osjecam da je na sigurnom, tete su drage i vecinom su uvijek iste, odradili smo prilagodbu tjedan dana, koja je vise koristila meni nego djetetu, posto u vrlo kratkom vremenu covjek postane svjestan situacije u vrticu i samim tim ne ocekuje cuda. placamo 800 kuna na mjesec, plus mjesecno donosimo 2 paketa vlaznih maramica, jedan paket salveta, jedan paket od deset paketica papirnatih maramica i paket plasticnih casa. Uz to naravno svaki dan po dvije pelene. Sin mi je u jaslicama, teta kata je jedna od najdrazih i najomiljenijih teta, moj sin ju obozava. Tu su i teta Tina koja je odlicna, strpljiva i stvarno se trudi. I teta Anita protiv koje isto tako nemogu reci nista lose. Djeca su puno vani sta je za mene plus, dvoriste je ogradjeno i djeca nemogu sama izaci. Jedino sta sam primjetila a da mi se osobno ne svidja jest da djeca imaju jako malo igracaka, skoro nista. Sve sta imaju su igracke koje su im izradile tete. Takodjer mi se ne svidja ni malo da cesto spoje grupe sa starijom djecom, sta cu sada na roditeljskom i spomenuti. To redovno bude ujutro jer tete starijih grupa ocito dolaze kasnije, a sve cesce tako bude i posljepodne kada dodjem po sina. Realno , prema mogucnostima koje tete imaju u vrticu i uvijetima u kojima rade, mislim da svoj posao obavljaju odlicno!