Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: DV DIDI, Dugo Selo

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Eto moje dijete ide u vrtic u kopcevcu i moram reci da sam zadovoljna. situacija nije savrsena, moglo bi se svasta promijeniti, medjutim kada sina ostavljam tamo osjecam da je na sigurnom, tete su drage i vecinom su uvijek iste, odradili smo prilagodbu tjedan dana, koja je vise koristila meni nego djetetu, posto u vrlo kratkom vremenu covjek postane svjestan situacije u vrticu i samim tim ne ocekuje cuda. placamo 800 kuna na mjesec, plus mjesecno donosimo 2 paketa vlaznih maramica, jedan paket salveta, jedan paket od deset paketica papirnatih maramica i paket plasticnih casa. Uz to naravno svaki dan po dvije pelene. Sin mi je u jaslicama, teta kata je jedna od najdrazih i najomiljenijih teta, moj sin ju obozava. Tu su i teta Tina koja je odlicna, strpljiva i stvarno se trudi. I teta Anita protiv koje isto tako nemogu reci nista lose. Djeca su puno vani sta je za mene plus, dvoriste je ogradjeno i djeca nemogu sama izaci. Jedino sta sam primjetila a da mi se osobno ne svidja jest da djeca imaju jako malo igracaka, skoro nista. Sve sta imaju su igracke koje su im izradile tete. Takodjer mi se ne svidja ni malo da cesto spoje grupe sa starijom djecom, sta cu sada na roditeljskom i spomenuti. To redovno bude ujutro jer tete starijih grupa ocito dolaze kasnije, a sve cesce tako bude i posljepodne kada dodjem po sina. Realno , prema mogucnostima koje tete imaju u vrticu i uvijetima u kojima rade, mislim da svoj posao obavljaju odlicno!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

ako niste znali postoji tzv plan i program po kojem se radi s djecom...takodjer postoje razno razni kutici poput kutica gradjenja trgovine i slicno gdje djeca sama istrazuju i stjecu nova iskustva uz naravno strucni nadzor tj. teta...isto tako adaptacije ima laz je da nema,isto tako je laz da je po 40 djece u grupi na 2 tete i da secu bez nadzora!!!!hrana koja se servira je po svim propisima i normama koje zahtjevaju zakoni RH isto tako nadlezna inspekcije dolaze u objekte i kuhinju jako cesto i do sada nije zabiljezena niti jedna nepravilnost od strane istih! btw DV DIDI je medju najjeftinijima ako niste znali poslje gradskih
    Posljednje uređivanje od daddycool : 02.06.2012. at 21:52

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    ivana007 nisam ranije vidjela tvoj post ali tako je i kod nas u Didiju u Klinča Selima, raspisan je vidim natječaj za upise nove djece (mislim jasno mi je da je to za iduću godinu, ali oni primaju djecu kroz cijelu godinu) ali su krcati! 40 djece u grupi na 2 tete.... i da, da, prepušteni sami sebi...srećom moj ide samo 2x tjedno. A drugi vrtić u blizini isto tako, samo nemaju veliko igralište kao Didi zato sam njemu dala prednost.
    Čitam i ne vjerujem... moje dijete je u vrtiću u Klinči. Prije svega, tamo rade četiri tete i ima ukupno 40-ero djece. Ponavljam 4 tete i to teta Ivana, teta Snježana, teta Josipa i teta Ana, a do prije mjesec dana je radila i teta Monika koja otišla na čuvanje trudnoće ( da li joj je za zamjeriti, pa i mi smo rodile, a bile i na čuvanju trudnoće). Srećom pa mi je dijete upalo u taj vrtić jer nisu prekrcani, imaju puno prostora za kretanje, tete se o djeci brinu kao da su njihova, a i rade predano svoj posao. U početku mi nije bilo posve jasno kaj to rade s djecom, kakve su to pregrade po sobi, zakaj imaju toliko izrađenih igračaka... Onda sam ih lijepo pitala pa su mi one objasnile o čemu se radi i kako se radi s djecom i po kakvom programu.
    Moje je dijete jako sretno i voli ići u naš vrtić Didi- Palčica, a meni je to najvažnije

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Jel ima kakvih novih iskustava sa Didijem u Puhovu? Nismo dobili gradski, valjda ćemo dobiti taj.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •