-
Didi Rugvica
Ne bih se složio da je vrtić u Rugvici katastrofa.
Istina je da se tete mijenjaju, ali žene su otišle na porodiljni ili našle drugi posao. Ja o svom djetetu znam sve što me zanima, a ako je gužva i ne stignem popričati s tetom, onda imam informacije na oglasnoj ploči. Moje dijete je u vrtiću oko godinu i pol i ravnateljicu sam vidio par puta, a na sastancima nije bila bezobrazna i na svakom je ostala do kraja. Na zadnjem roditeljskom sastanku u rujnu smo upoznali stručni tim, a bas sam danas pitao tetu za stručni tim i ona je rekla da je tu medicinska sestra i da svi dolaze u vrtić redovito. I meni je bilo čudno šrto se djeca miješaju, ali mi je teta objasnila da se skupa igraju i rade zajedno, i moje djete je sretno, a onda sam i ja zadovoljan. Nikad nidam čuo tete da viču, sve su ljubazne. svako dijete ima svoju vješalicu, a ispod ostavljaju tenisice, nikad s time nisam imao problema.
Ja sam zadovoljan vrtićem, imao sam nekih problema, ali sam se odmah požalio teti i to smo rješili. Mislim da je najvažnije reći ako te nešto muči tetama, i probati rješiti. Da nisam zadovoljan vrtićem u Rugvici, vodio bih ih u Zagreb gdje radim. Ovo je moje iskustvo, veliki pozdrav.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma