Odlična tema![]()
Ja se nekako od samog početka (pa i prije nego smo prestali paziti) informiram o svemu...šta ću kad sam štreber...ali tako sam našla i vas praktički na samom početku i neizmjerno ste mi pomogle. Njega sam pokušavala isključiti iz toga da ne pomisli da sam prolupala - jer pravljenje beba je jednostavna stvar, ne. Međutim, nakon par pokušaja počela sam s čajevima, vitaminim...pa folikulometrijom...pa je i on došao na red s Bioastinom (malo je bio skeptičan ali ipak je srce moje povjerovao svojoj štreberici) - i tako mic-po-mic, počeo mi dodavati toplomjer, pitati kakva je temperatura, a ja bih mu dijelila informacije pazeći da ga ne preopteretim (mislim si, barem da je edno od nas dvoje cool). Na spermiogram je otišao bez problema doslovce drugi dan. Pričao je o našem trudu s prijateljem kojem je žena zatrudnila nakon skoro 2 godine prirodno (nakon nekoliko neuspjelih IVFova, vanmaternične...), pa s drugim koji je u istoj fazi kao mi... Sve u svemu, uključen je dosta, konkretnih informacija ima koliko mu ja "serviram", i uz to je velika podrška. Da sumiram ovaj dugi post:
Informiranost: počeo s 0, navukao slabu trojku
Zainteresiranost: počeo od 2, dogurao do 4+
Podrška: 5![]()
Svim curama čiji muževi nisu informirani - pa nije to najvažnije! Bitno da su nam podrška, i da su spremni obaviti svoj dio (uključuje keksanje u prave dane, davanje spermiograma i ino). Informacije ionako razmjenjujemo tu na forumu, tu imamo i podršku i dobre duše s kojima dijelimo dobre i loše trenutke onda kad ih nikome drugome ne možemo priznati.