Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 118

Tema: Kako sve podnose vasi muzevi?

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Kako sve podnose vasi muzevi?

Kako sve ovo podnose vasi muzevi ? Da li su zainteresovani , da li ostavljaju dojam spremnosti na sve ili cute i izbjegavaju razgovor o temi plodnosti ?
    Da li se trude da se informisu ili cutke rade ono sto im kazete ?
    Sta kazu na mjerenja BBT , razne cajave koje pijemo .
    Koliko pricate sa njima o tome ?
    Treba li pricati o tome sa njima ili ...
    Sta ste uradile ili rekle, a da je postiglo dobar , a sta kontra efekat ?

Ocjenite ih na osnovu kompletnog ponasanja .

Moj dobija ocjenu 2 za spremnost i informisanost i to zato sto je familija , pa ne mogu da mu dam keca , inace bi pao k´o s kruske Uopste nije opterecen sa tim i totalno me izludjuje . Ali ja se nisam nesto ni bunila , ne znam kako da se postavim prema njemu . ..
    Tjesenje i podrska ocjena 5

Znaci neka trojcica iz Bijafre :/
    ( ne mogu , ima fine oci , a i volim ga . Dacu mu 5 , mozda se popravi )

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Za zainteresovanost i informisanost - osjena 5

Za podršku i utjehu - ocjena 2 (po njemu ne vrijedi nervirati se za nešto što ne možeš promijeniti)

Ali, ja sam možda preprestroga zbog profesionalne deformacije

Znači,. sve u svemu - može proći nekom četvorkicom, na poklon. To na poklon jer je kraj šk.godine, pa u njegovu korist

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

za zainteresiranost i informiranost: 1
    jedva da nešto pita. sad sam mu pokupovala čajeve i tablete, i pit će.
    prvo sam mislila da ga baš briga, a onda sam skužila, da dok ja okolo pričam, tražim svemoguće odgovore i razmišljam o sto kombinacija i problema, on ČEKA. i smiren je. a ja živčanim.
    dakle bolje da je takav, jer onda kad treba zaslužuje :
    za tješenje i podršku : 5+
    tu je nabolji. kad ga vidim odma je sve bolje. kad mi je došao u bolnicu poslije kiretaže sve je bilo lakše. kad mi da ruku, sve me manje boli i sve je manje straha. da njega nema, pukla bi odavno.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

MM za informiranost dobija dvojku za informiranost kao i Bettin, iz istih razloga (jer mu ne mogu dati keca), ali pazljivo saslusa sve sto mu ja uvijek izrecitiram, nazalost brzo izadje na drugo uho tako da vec za par tjedana (a nekad i dana) mogu mu istu stvar izrecitirati ponovo.Tako je uvijek kad ga neka tema bas ne zanima ili sta ja znam, zna vec da cu se ja o tome pobrinuti pa nije potrebno da pamti..Ima firmu pa valjda i drugih problema...
    ALI, sto se svega ostaloga tice, cista petica... Spreman je na sve sto ja kazem ili pozelim.. spermiogram, kondom sad da sad ne sad bi ja keksa, sad nebi sad moramo, sad je 0... sve on to junacki: kako kazes draga...Zlato moje

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ne znam što bih ti odgovorila.
    Prije je bio dosta rezigniran, ali otkako smo otkrili da je dio problema i u ne baš najboljem spermiogramu, puno se bolje ponaša.
    Sad me nakon AIH-a pita, a kad ćeš se testirati?
    Dok mi je prije govorio, opet se testiraš.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zaboravila sam jos reci da bi sigurno i on mjerio bbt i pio cajeve da ga to pitam
    E, sad mozete zamisliti kako mi je bilo u prvoj T dok smo MI bili trudni..

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    ne znam što bih ti odgovorila.
    Prije je bio dosta rezigniran, ali otkako smo otkrili da je dio problema i u ne baš najboljem spermiogramu, puno se bolje ponaša.
    Sad me nakon AIH-a pita, a kad ćeš se testirati?
    Dok mi je prije govorio, opet se testiraš.
    Upravo to . Ja znam da bi MM skocio da se informise , uradio bi sve zivo kada bi uzrok bio los spermiogram.Zbam da bi se sasvim drugacije ponasao .
    Za sada imam osjecaj da on smatra da je to zato sto ja imam duge cikluse i SAMO SE OPUSTI i gotovo ..

Do tada ce sve ovo biti moj posao :/

Jednom me tako uvrijedio jer sam mu rekla hajde probaj samo gutljaj marulje da vidis kako je gorko . Nije htio ni jedan jedini gutljaj . Mislim se #&%¤¤/( pa kad ja mogu piti na litre , daj bar nemoj me toliko ignorisati .
    I to njegovo ponasanje kao sta ja radim , luda sam sto mjerim BBT , sto ga tjeram da jede sjemenke , pije vitamine .

Ne znam kako da mu doprem do mozga .
    Ili je stvarno on u pravu .. :?

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Prije nego što sam vam se pridružila, mm je vodio u informiranosti. Sad se ja više vremena informiram pa sam ga prestigla, ali za znanje, trud i zalaganje i dalje dajem mu čistu peticu.
    Za podršku i utjehu, iako nije uvijek u onakvom obliku u kakvom bih je ja htjela, nego je u obliku u kakvom zna da mi je korisnija, pa i baš zbog toga što je takva, kao glas razuma a opet razumijevanja mene i onoga što se u meni događa, opet čista petica.
    Za veliko strpljenje koje je imao svih ovih jedanaest mjeseci i četrnaest mjeseci prije toga, kad nismo smjeli zatrudnijeti, dajem mu, opet, čistu peticu.

Za to opći dojam i trud na svim poljima kako bismo ostali trudni, opet čistu peticu. Zbog toga što nikad nije rekao, pa pretpostavljam ni pomislio, da ću ja biti trudna, nego me je uvijek ispravljao kad bih tako nešto izgovorila jer mi je objasnio da je ispravno reći da ćemo mi biti trudni, petica mi se čini premalo, ali, kad je već dogovor da je to najviša ocjena, i za to opet petica. I vjerojatno je ta petica u temelju onih ostalih petica.

Neopisivo ga volim i neopisivo sam mu zahvalna i neopisivo sam sretna što je takav kakav je...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj alga prvotno napisa
    E, sad mozete zamisliti kako mi je bilo u prvoj T dok smo MI bili trudni..

Mi smo, nažalost, do sada imali samo miom (ni miom nije bio samo moj), pa me zanima kakav je bio tm kad ste bili trudni... ali da ne kvarimo ovu temu, hoćeš mi napisati na odbrojavanju?

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja nazalost mm ne mogu dati takvu dobru ocjenu, ali to pripisujem soku i emocijama koje su jos uvijek u igri

naime, on je do danas zivio u nadi da ce se dogoditi cudo koje ce njegov spermiogram proglasiti najboljim na svijetu i mi cemo zatrudnjeti skroz prirodno tako da je na moje informacije, nagovaranja da pije razno razne pripravke i gurkanje da obavlja pretrage reagirao jako lose

kad sam dobila dobre nalaze hormona (prvi put u zivotu) on je bio ljubomoran, kad nam je doktor rekao da je mpo jedina opcija on je bio ljut i deprimiran

sad ga je pocelo polako zanimati sto je to aih, kakva je razlika izmedju prirodnog i stimuliranog ivf-a i slicno, ali sve je to jos uvijek jako nacelno informiranje

kod njega jos uvijek jednostavno ne postoji zelja da mi idemo na postupak u smislu da je to prilika za trudnocu, on to dozivljava kao nesto negativno i mucno

zato za sada, jer ga jako volim, dobiva -2, a ja se nadam da ce se ta ocjena polako mijenjati na bolje

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pujice, moras ga razumijeti, tesko mu je podnijeti da je on "krivac" za vasu situaciju. Popravit ce se ocijena, znam to, vidis da je vec ljutnja presla u zanimanje za aih...Pusti mu samo vremena.. Evo, MM-u je spermiogram ok, ali sta da ti kazem, imamo papire za udomiteljstvo..Nasi M se pomalo na sve privikavaju nama iz ljubavi, vjeruj mi..

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

razumijem ja njega, bio je totalno drugaciji na pocektu dok nismo znali za taj problem i znam da je ovo privremeno ali mi je nekad tesko jer se cesto osjecam totalno sama u svemu tome (a on regira u smislu da ga ja pritiscem i radim napetost) tako da mi dodje da odustanem od svega. onda me to naravno brzo prodje pa dalje treniram strpljenje i suosjecajnost

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa
    razumijem ja njega, bio je totalno drugaciji na pocektu dok nismo znali za taj problem i znam da je ovo privremeno ali mi je nekad tesko jer se cesto osjecam totalno sama u svemu tome (a on regira u smislu da ga ja pritiscem i radim napetost) tako da mi dodje da odustanem od svega. onda me to naravno brzo prodje pa dalje treniram strpljenje i suosjecajnost
    ISTA STVAR KOD NAS !

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Što se tiče informiranosti, neću mu progledati kroz prste i pokloniti dvojku. Dakle, čista jedinica. On zna da sam ja ta koja se uvijek i o svemu informira i kad ga eventualno nešto zanima pita mene. Ja mu dođem kao neki priručnik u slučaju da nešto želi saznati. A najčešće kada nešto i pita, pita zbog nekog prijatelja, poznanika i sl., nikada zbog nas. Mislim da je to zato jer on misli da mi uopće nemamo problem, samo da sam ja jako nestrpljiva.
    Što se tiče podrške i tješenja, tu je dobar, nije petica ali četvorka može. Peticu nedam zato jer mislim da bi me mogao tješiti i više nego što tješi. Nekada kada mi treba zagrljaj i utjeha on to ne prepozna nego me još pokušava spustiti na zemlju. Tada i ja znam burno reagirati pa se znamo i posvađat

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Što se tiče informiranosti, neću mu progledati kroz prste i pokloniti dvojku. Dakle, čista jedinica. On zna da sam ja ta koja se uvijek i o svemu informira i kad ga eventualno nešto zanima pita mene. Ja mu dođem kao neki priručnik u slučaju da nešto želi saznati. A najčešće kada nešto i pita, pita zbog nekog prijatelja, poznanika i sl., nikada zbog nas. Mislim da je to zato jer on misli da mi uopće nemamo problem, samo da sam ja jako nestrpljiva.
    Što se tiče podrške i tješenja, tu je dobar, nije petica ali četvorka može. Peticu nedam zato jer mislim da bi me mogao tješiti i više nego što tješi. Nekada kada mi treba zagrljaj i utjeha on to ne prepozna nego me još pokušava spustiti na zemlju. Tada i ja znam burno reagirati pa se znamo i posvađat

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Betty, .... ali sjeti se kako ti je sladak ujutro kad ti radi pipipipipi dok mjeris bt..

blondie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Za informiranost potpisujem Brundu.
    To je čista jedinica. Ali ne mogu reći da ga osuđujem. Naime, prije rode i ja sam bila čista jedinica. Eto, L. se primila doslovce iz prve i sve što sam znala o ciklusima, M i O i svemu ostalome bilo je ono što smo učili iz biologije. Sve dok nismo krenuli na drugu bebu.
    Pa prvi mjesec pa drugi pa treći i tako je moje čitanje ovog podforuma postalo češće i detaljnije. MM naravno ne čita rodu i sve što zna jest ono što mu ja kažem. Njegov stav je da je L. dokaz da je sve ok i da smo zdravi. I da 9 mjeseci kolko traje naša borba nije još dovoljno dugo da se bojimo.
    Kad sam u ponedjeljak došla od ginekologice i rekla mu da je preporučila uz moje briseve i pregled i njegov pregled i spermiogram, nije niti sekunde razmišljao već odmah rekao da nema frke i da će on sve napraviti. Tu njegova zainteresiranost prestaje. Ah, ne znam. Za sada meni je to dovoljno i njegova spremnost da i sam radi pregled mi puno znači.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

MM dobiva čistu 1 iz svega

Pepe2 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

evo i ja cu ocijeniti MD - informiranost : cista 1
    zainteresiranost: cista 5

tako, da s obzirom na interes mislim da ce brzo ispraviti jedinicu, a moram priznati i da brzo uci pa ne sumnjam u uspjeh...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

eh, nešto se zaredale 1 iz informiranosti, pa mi je malo žao da to neću prekinuti, ali i moj dobiva topčinu kol'ka mu je kuća. kad je u pitanju zainteresiranost primijetila sam da će saslušati sestru, sestrični i sve druge osim mene jermu to ne stvara napetost i presing. možda je u pravu, ja to sa svog stajališta pričam pa se malo iše unesem nego njegova seka, koja je sada dobila drugog sina (a mlađa je 4 godine, a mi još ništa). ali zato ni 5+ nije dovoljna ocjena za tješenje. u tome je nabolji, toliko me dobro poznaje da zna kad mi je potreba tišina i njegova blizina, a kad nekakva propovijed. tu mu skidam kapu jer stvarno ima konjske živce.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ovako sto se tiče mog muza :/ informira se onoliko koliko mu ja kazem .. a znam biti dosadna ... samo je pitanje koliko je ostalo u glavi :/
    valjda nesto jest hmm.. :/ evo mu 3 .
    Trudim se sto vishe razgovarat s njim o tom ..o nama o drugima ..o uspjesima i neuspjesima..

Za tjesenje 5 iako se trudim ne pokazati koliko mi je tesko u odredjenim trenutcima opet me "pročita"

On me podrzava 100% sto se tiče BT ..čak uvijek pita jesi izmjerila ..kolika je itd.

Dok nismo spermiogram napravili govorio je bit ce polako.. netrudimo se dovoljno bla bla.. kad je vidio rezultate pokunjio se i vjerovatno zapitao :/
    sad sam trazi kupi mi vitamine kupi mi med,orahe itd. znaci za trud čista 5 .

bez obzira na sve on i dalje vjeruje da nama netrebaju doktori a tko zna mozda i netreba ginekolog ili tako nesto mozda nam treba samo dobar psihijatar

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zaista imam sreće što je MM 100% uz mene! Kako u ovoj situaciji tako i opčenito u svemu.
    - Za zainteresiranost i informiranost mu mogu dati čistu 10!
    Ponekad je dooooosadan! Stalno nešto čita, ispituje, provedemo po nekoliko sati uz kavicu i pričajući o svemu. Često ga uhvatim kako vrti nalaze i moje papire i nešto mudruje, računa.........
    - Za podršku i utjehu opet čista 10. Kad se rasplačem i u njegovim očima plivaju ribice, znam da bi i on mogao pustit suzu, al ne smije zbog mene, pa treba mi oslonac a za to imam njega!
    - Iako radi na terenu i dolazi samo vikendom, svega se pridržava, sve pije i koristi što sam mu naredila , a najbitnije je da i sam istražuje, razgovara sa drugima i traži savjete!
    I on je kao i ja već izgubio stid i otvoreno sa svima priča o našem problemu (što je najteže muškarcima).

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Što se tiče informiranosti,rekla bih da je MM iz nekakve teške 1 do -2,uznapredovao do debele trojke.Ne dam mu 4,samo zato što uglavnom ne čita i ne traži ništa sam,nego sve mene pita i pouzdaje se u moju informiranost.
    Što se tiče spremnosti,i tu je uznapredovao,...od mršave dvojke,popeo se na solidnu četvorku,možda čak i 5.Nekoć ga nije previše ništa diralo-padale su riječi tipa"joj,nemoj sad ti vršiti pressing,pa ne mogu ja sad ciljati te dane,što se zabrinjavaš,pa nemoj me opterećivati...".Da ne govorimo da mu je odlazak na spermiogram bio najgora noćna mora.
    Ali,kako je vrijeme prolazilo,vidio je da je vrag odnio šalu,pa je,iako se totalno bio skupio to jutro,ipak otišao na svoj prvi spermiogram.Danas bi na to mogao otići u bilo koje doba dana,ne bi se baš previše bunio.Naravno,jede i pije sve pripravke,tabletice i čajeke,kojima ga ja kljukam....
    Inače,od kad sam imala spontani početkom ove godine,spreman je još više,valjda zato što sad,kao,zna da on to može,pa želi ponoviti svoj uspjeh što prije.Sad pita-što je trakica(lh) rekla,planira,računa,kalkulira.Jedino,što ponekad varira od teške zainteresiranosti,pa do stava-lako ćemo.Ali,to je normalno i ljudski.
    Prošla dva ciklusa je bio sav u tome toliko da je i mene dodatno opteretio,počeo je pričati kako bi mogli uskoro na aih ili nešto itd.A,za razliku od toga,prije neki dan mi kaže da je pozvao prijatelje u posjetu kod nas ove nedjelje popodne.Ja sam mu na to rekla da je nedjelja najvjerojatnije dan za hopsanje i da sam mu to već rekla i prije neki dan,a on će meni nešto tipa-pa,dobro,ne možemo baš sad sve planirati,ma neće oni dugo itd.. -kao da on može znati koliko će ljudi ostati kod nas,kad dođu,a tjerati ih da odu sigurno nećemo.Baš sam mu rekla da varira od totalnog pressinga,do stava-ma lako ćemo mi to(a,ne ide nam lako,suvišno je to i reči).Eto,u sjeni ovog zadnjeg događaja,ne dam mu 5,pokvario je ocjenu,previše je kampanjac.

Za tješenje i pomoć mu moram dati 5,jer se iskazao u doba kad sam imala spontani,pa mu mogu progledati kroz prste za neke ostale dane,kad nije bio divan i pun razumijevanja.

Sve u svemu,rekla bih da je on divan čovjek,ali je ipak samo jedno normalno muško,sa svojim trenucima.Ali,pošto i ja imam svoje "trenutke" ,moram mu dati 5,jer ga volim jako ...

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hm....čitam vas sve i mislim se...pa je...naravno da je uz mene 100% - i ja uz njega - samo što njega muči osjećaj krivnje iako to pokušavam izbiti iz njega ali psiha je psiha...ali se sa MU slažem...nije baš da je zainteresiran za sve ovo što pišem...nije općenito zainteresiran za komp...pita on mene za Rode i tako ali...pije redovno sve što ja kupim za speedy sperm ....za tješenje je svjetski jer se prije ja rascmoljim i rastužim nego on..kao i svaki muž je uz mene kada treba...zapravo on je jedan veeeliki optimist koji vjeruje u nas i vjeruje da ćemo uspjeti sami....

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

čini mi se da bezobzira na sve "negativne" ocjene, s obzirom da smo ih mi birale ipak zaslužuju barem 4! i nek samo netko kaže da ljubav ne čini čuda

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj gejsha prvotno napisa
    Trudim se sto vishe razgovarat s njim o tom ..o nama o drugima ..o uspjesima i neuspjesima..
    i ja se trudim, ali u tome je i problem, jer on najradije ne bi uopce razgovarao o tome tako da svaki put moram razgovor zapocet totalno izokola i u svilenim rukavicama, sto mi je katastrofa

bez obzira na sve on i dalje vjeruje da nama netrebaju doktori a tko zna mozda i netreba ginekolog ili tako nesto mozda nam treba samo dobar psihijatar
    a ovo je identično i onda nek mi neko kaže da su muškarci razumni spol koji ne podliježe emocijama kao žene

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

čini se meni koliko mi god njih branili prosjek je 3

treba počet plakat jecat onak tebee to nista ne zanima jadna ja kad vec svi imaju 5 iz tjesenja mozda se smiluju

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

čini se meni koliko mi god njih branili prosjek je 3

treba počet plakat jecat onak tebee to nista ne zanima jadna ja kad vec svi imaju 5 iz tjesenja mozda se smiluju
    Ja da počnem plakat,MM bi se izgubio,ne bi vjerojatno znao što bi sa mnom.Ja baš ne plačem često...ali,možda bih trebala,hm,hm,vidiš,vidiš.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

samo da i oni nepočmu s nama

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa cure plakanje je naš glavni adut!
    Ja samo napravim facu i počnem šmrc, šmrc i sve je po mome!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ma,neće valjda,onda ne bi ispali frajeri,a to bi im bila katastrofa

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ella28 prvotno napisa
    Pa cure plakanje je naš glavni adut!
    Ja samo napravim facu i počnem šmrc, šmrc i sve je po mome!
    Da,vidim da ja još nisam usavršila to moćno oružje..morat ću si dati truda

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

trk u apoteku po vizine i karton maramica

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

trk u apoteku po vizine i karton maramica
    Da baš sad idem u šoping,pa ću se usput opskrbiti
    A,što se tiče šmrcanja,nema brige,pošto sam ionako prehlađena 8)

Odoh u šoping,javim se poslije ili sutra

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

meni i kad dođe da počenm plakati ne mogu jer čim ga vidim onako zbunjenog :? odvalim se smijati jer zbilja ne kuži zašto se meni plače. vidi on da ja nisam ok, ali zašto...eh tu se rastanemo. a kad počnem objašnjavati tek se onda izgubi totalno

ivana31

Početno

Sto se tice informiranosti mogu mu dati 4,ali samo zato sto kad sam zavrsila u bolnici udavio je doktora od pitanja,posto sam uspjela zatrudniti odmah ne mogu ga stavljati u kategoriju VM.Mjesec prije nego sto smo poceli raditi na bebici isla sam izvaditi briseve jako me obradovao jel je i on isao vaditi briseve da budemo 100% sigurni.Sto se tice tjesenja tu mu dajem 100.Jako mu je tesko sto sam u bolnici i u ovakvim situacijama vidim koliko me voli,nekad imam osjecaj da se on osjeca puno gore nego ja,predamnom to skriva,ali kad ga gledam s balkona kad mi dolazi u posjet faca mu je(sve su mi ladje potonule). Eto tako kao da ovo prozivljava teze od mene ne sto sam izgubila bebicu,jel on ne gubi nadu(misli ako smo prvo napravili odmah onda cemo i drugo),nego sto se meni ovo sve zakompliciralo,sve u svemu ne mogu se potuziti tako da mu dajem zavrsno 5.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Eh, da...

Informiranost, pa -2. Bile su mu zanimljive LH trakice, jedanput, nakon tada, više nisu ni one zanimljive. Po starom sistemu, djeca se prave u krevetu s odnosom bez zaštite i točka.
    Zainteresiranost, 0, osim kad trune frendice i mlade mame dijele svoja iskustva....
    Podrška, ? a što bi to bilo uopće...... Ja sam ta koja pretjeruje...
    Pametovanje, +5, sve zna malte ne je Dr.Ginekolog i ono, samo neka ide spontano, trebamo se opustit...
    Sudjelovanje, ? u čemu... Da bar sudjeluje u seksu... Čini mi se da i to moram sama...

Mislim da sam lagano u bedu.... 8)

Htijela sam otvorit novu temu, da se izjadam, ali sam pronašla već nešto slično...
    Pa me eto natrag...

Mislim da sam sve opisala što me muči.
    Neznam kako naći rješenje, kako popričati. Kad god mi je teško, plačem, a to je onda kaos, uhvati me peglat i kopat po neznamkakvim stvarima, i sve je važnije od onog što mene muči. Ispadam egocentrična kokoš koja misli samo na svoje probleme, zato više ni ne razgovaramo o tome...
    Ne znam više kako da se postavim...
    Ubjeđuje me da želi i on djete, da smo zajedno da nam je super....
    S jedne strane je tako, s druge je praznina, mislim, kako ćemo napravit djete ako se ne seksamo? Malo mi je to smješno...
    Navodno pretjerujem, trebalo bi sve ići spontano...
    Nema drugu! To je jedino u što sam sigurna!
    Možda je kriza srednjih godina

Ne znam više što da mislim, znam samo da vrijeme prolazi i da smo svakim danom sve stariji...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A ja sam mislila da imam problem i nisam htjela pisati o tome a muči me to. Sad mi je lakše :/ ... Nije zainteresiran, nije informiran ali tu je kao podrška ako ja moram nešto napraviti.

Ono što me jako iznenadilo je jedna rečenica da su i naši prijatelji krenuli na preglede.... Znači ipak sa nekim razgovara na tu temu :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Joj nije ni nama u početku bilo lako .
    Kad se samo sjetim koliko mi je trebalo živaca da ga nagovorim na obićni spermiogram
    Čak smo se uspjeli posvađati u samom labaratoriju jer on to nije mogao :/
    Poslije kako je vrijeme prolazilo i kad je skužio da bebu nećemo tako lagano dobiti , promjenio se ...
    Sad bez problema napravi sve pretrage koje moj liječnik traži , iako ja moram nabaviti sve uputnice od njegovog liječnika
    Prije par dana smo bili na prvom AIH i išao je samnom na svaki pregled do same inseminacije .
    Jedino što mi je digao tlak taj dan na inseminaciji , kad me pitao " A oće oni tebe sad punktirati ...izvaditi jaja ...pa onda oploditi " :shock:
    On do samog zahvata uopće nije imao pojma kako se radi inseminacija , pa sam mu sve morala objašnjavati u sobi dok smo čekali da obrade njegov uzorak
    Najveći lapsus je bio , " A što ako oni pomješaju njegove spermiće u labaratoriju , pa ja rodim kineza I jel se kako može provjeriti jer to djete njegovo kad se rodi "
    A ja reko " Pa halo nismo još niti trudni a ti bi već pravio test očinstva jer se bojiš a mi ne stave tuđi uzorak "
    Iz znanja i zalaganja 2 a za podršku 4

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

O pa da i ja dodam ocjene za MM.
    Dakle informiranost 4 (svaki put me iznenadi kad shvatim koliko pozorno sluša i pamti šta mu kažem)
    Zainteresiranost 5, sve želi znati, i u svemu sudjeluje i ništa mu nije teško napraviti. Nekada pita zašto, a nekada sve napravi bez prigovora i bez pitanja.
    Tješenje 4 jer mene je jako teško utješiti . I u biti nemoguće je da čovjek uvik nađe prave riječi. Ali uglavnom ga dobro ide.
    Sveukupni dojam je ipak 5 jer bez njegove neizmjerne ljubavi ja bi sigurno već bila u ludnici

I ja sam uvjerena cure moje da će te vaše jedinice koje ste podjelile
    svojim muževima jako brzo postat pozitivne ocjene.
    Ipak njima malo duže treba da informacija stigne na odredište, ali bitno je da stigne.
    Jer oni uvik misle lako ćemo.

printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Super tema!!
    Pa ovako iz informiranosti dvoumim se između 2 i 3.
    2 zato što sve informacije ja skupljam i njega o tome obavještavam, on me rado sasluša al ništa da sam o tome uči, al kad je o kexu riječ e tu će bez problema i knjige kupovat
    Zainteresiranost 5+ ,ako je moguče tu me i prednjači, popit će sve šta mu dam,spermiogram je na njegovu inicijativu napravljen, non stop me pita kad ćemo giniću, jel ti došla M ...
    Tješenje, e tu neću biti milosrdna, naime meni se neki put čini da sam ja muško u kući! Užasno je osječajan i ja sam ta koja govori, ma bit će sve ok, nesmijem si dopustiti luksuz plača jer bi se on raspao da me vidi takvu i opet bi ja njega tješila na kraju stoga 2!
    ja sam se baš uživila u ovo ocjenjivanje ,možda lječim komplex što je on bio super student, sve u roku dao, stipendije dobivao, a ja totalni kampanjac.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj printemps prvotno napisa
    ja sam se baš uživila u ovo ocjenjivanje ,možda lječim komplex što je on bio super student, sve u roku dao, stipendije dobivao, a ja totalni kampanjac.

silvestra

Početno

Evo ja sam procitala ovaj topic i vidim sve slicne "probleme u odnosima"
    Moje misljenje je da muskarci opcenito nemogu funkcionirati na vise strana istovremeno, ako je on opterecen poslom, financijama bilo cim drugim njegov mozak jednostavno nema mogucnost posvetiti se necem drugom To presaltavanje njima jednostavno neide
    Probajte ih testirat Recimo dajte im tri zadatka neovisna npr. odnesi molim te smece, nazovi (bilo koga) pitaj....? Kupi mi .....(nesto) Od te tri stvari jednu ce sigurno zaboravit jedino ako nije "naucen" da to obavi odmah
    Oni za to nisu krivi JEDNOSTAVNO SU TAKVI
    Zene drugacije pristupaju problemu, imaju vise strpljenja i lakse govore o onome sto ih muci
    Vasi M sve to prozivljavaju skupa s Vama ali se prave jaki i da ih se "ne tice" sve to njih iznutra muci mozda cak i vise nego nas
    A jos ako neka pretraga pokaze da je "greska" u njemu GOTOVO BLOKADA
    U dusi su bebe i toga su svjesni ta fasada je njihov obrambeni mehanizam
    Najvaznije je naci nacin doprijeti do njih unutra da progovore a to je znam tezak posao, al tu treba upotrijebiti svu zensku intuiciju, ljubav mudrost dat mu do znanja da nije manje "musko" i treba vremena i strpljenja
    Zato naoruzajte se svim zenskim sredstvima i polko k njemu kao maca vrucoj kasi
    To im imponira osjecaju se jako A TO NJIMA TREBA
    Nema pitanja u glavu. Ja sam SM izludila ovaj mj s cicama pa bole ovako pa onako sa zilicama bez zilica boli trbuh imam O nemam O
    Mislim kad razmislim ja bi popi...., a on onako pa neznam pa mozda ovo ...
    Jedan dan poslje keksa kaze on meni:" Jos mi traje Ovulacija" Htio mi je reci Erekcija

(da vidi da sam ovo napisala) Hocu reci opteretimo ih s tim a da nismo ni svjesne
    svima dobre vibre

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj silvestra prvotno napisa
    Probajte ih testirat Recimo dajte im tri zadatka neovisna npr. odnesi molim te smece, nazovi (bilo koga) pitaj....? Kupi mi .....(nesto) Od te tri stvari jednu ce sigurno zaboravit jedino ako nije "naucen" da to obavi odmah

Moj bi zaboravio najmanje dvije i to odmah, a mozda i trecu, ovisi koliko puta bi mu je ponovila..

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jedan dan poslje keksa kaze on meni:" Jos mi traje Ovulacija" Htio mi je reci Erekcija

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj alga prvotno napisa

Moj bi zaboravio najmanje dvije i to odmah, a mozda i trecu, ovisi koliko puta bi mu je ponovila..
    MM bi se tako lijepo isključio,da me ne bi ni čuo da sam mu išta rekla...tek,ako bi ga lagano prodrmala i ponovila mu sve polako

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ne znam sto bih mogla dodati a da nije napisano....
    mm ostao je udovac sa djetetom i nakon mnogo godina sreo mene. nije znao da se tako tesko dolazi do djeteta, znali smo da ga hocemo dva mjeseca nakon sto smo se upoznali, a uskoro je treca godina sto smo skupa.
    on je moja podrska, on je jaca strana, brise mi suze i govori da je siguran da cemo jednog dana imati dijete. koji put bih vise voljela da zajedno sa mnom sizi ali on nije takav. na sto bi to licilo.....
    ali spreman je na sve pokuse i eksperimente koje mu priredjujem.
    znate cure, ova potreba za djetetom jednostavno je nama prirodjena, mi spontano reagiramo, cesto previse analiziramo i njihovo ponasanje krivo tumacimo. ali kada placem, njegovo se srce slama. oni nas vole.
    ma koliko bio umoran, sin ga naljutio(ta velika djeca nisu bas tako slatka kao mala....) nikada nije odbio keksanje.
    ne broji dane na kalendaru do ovulacije ali je uvijek , sa osmijehom, spreman u akciju. bez ocjena, mislim da je jednom rjecju ok

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Eto i da ja nakon nećkanja nešto napišem...
    Jako mi je teško gledati MM koji sve naše borbe prolazi psihički, pokušavajući meni olakšati svaki trenutak kad padnem u bed. Nakon prvog neuspjeha i kiretaže pojavio mi se u ambulanti da buketom cvijeća u rukama - kada sam to vidjela nisam prestala plakati 2 sata... bilo mi je užasno teško jer sam stalno mislila na to kako bi bilo lijepo da mu sad stavim na ruke mali zamotuljak. Ajde sve je to prošlo, dogodila se trudnoća drugi put - na brzinu svi shvatili da je vanmaternična, završila na stolu za 5 minuta - prvo što sam vidjela kroz maglu bio je MM sa užasnutim izrazom lica i podrškom kao nikad na svijetu, plakala sam opet. Treći put trudnoća završila prije nego što sam uspjela zaustiti da sam trudna, sve je otišlo bez kiretaže, a MM je stalno ponavljao - hvala Bogu da nisi morala na čišćenje, sve ostalo će se posložiti kad tad... nikada nisam mislila da mi netko toliko čvrsto može držati glavu iznad vode...
    Ja stalno nešto kompliciram, stalno bih o svemu tome razgovarala, istraživala, a on samo ponavlja kako će naše dijete biti krasno... ( a ja se bojim hoćemo li uspjeti )...
    malo sam se rascmoljila i možda promašila poantu teme, ali...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zo , bas si me dirnula svojom pricom. imas divnog m, ovakva paznja i podrska najvaznija je. i nema nam druge nego vjerovati kada kazu da ce nasi biti naj naj

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ZO, krasan ti je dragi, i da, u pravu je, vaš anđeo e biti krasan!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •