-
Pozdrav cure!
Ja imam malo, malo drugačiju priču - ja sam pak ostala trudna u roku od 15 dana, ali u 15-om tjednu - missed ab. I nakon toga sam se ja bacila u pretraživanje interneta i našla Vas.
Naravno od tada nema dana da ne dođem proviriti šta se događa. I tako je MM skužio da se ja vrtim po nekim "ženskim" stranicama, u početku ništa, a onda je počelo grintanje u smislu da ću poluditi od toga, šta stalno kopam, šta ću tu pametnog naučiti i između ostalog rečenica za anale: "Daj, pitaj te svoje "babe", kad si već stalno tamo, ako koja zna promijeniti diskove na Golfu četvorci!"
U biti sam htjela reći da je MM od kad smo saznali da smo trudni, pa sve do danas podrška u svakom smislu pa mu zato dajem 5, ali za ono žuganje o "poludit ćeš" i sl., dajem mu 2 jer kao brinuo se ali nije htio sudjelovati u traganju za uzrokom, a 2 dana nakon što sam izašla iz bolnice predložio je slijedeće: "Ako hoćeš ići ću se ja "pregledati", nije bed!" e za to mu dajem 5+! Sad se spremamo za jesensku akciju, pa da ga onda vidim! :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma