Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 118 od 118

Tema: Kako sve podnose vasi muzevi?

Aliana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa kod MM je stvarno krenulo nabolje,shvatio je izgleda neke stvari npr.da je to samo pretraga i da ga neće ničim ugroziti a mora se obaviti.Samo on misli da je još prerano za testove a ja mislim da baš i nije ipak je prošlo već skoro 9 mjeseci...
    Ipak nemogu zaboraviti tu njegovu prvu reakciju,to mi je za njega bilo jako čudno inače se nikada prije nije tako ponašao zato i mislim da je to bio nekakav obrambeni mehanizam mada meni jako čudan :? :?
    Ali eto i Gingerin M je reagirao slično pa je sve OK

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma Aliana, muški ko muški, sve im moraš nacrtati i natjerati ih na ovo ili ono
    to ti je ono - zašto ja to moram napraviti? misliš da samnom nešto nije u redu i da sam ja kriv?
    a zapravo se i boje kakav će biti rezultat...
    malo moraš na početku pogurati, kasnije je sve lakše...

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

muški ego je zahebana stvar. Nedaj bože da se u njega dirne. Aliana, bit će sve ok. Shvatit će on ustvari, ako već nije, da je pogriješio i možda je i sam svjestan toga da te je na neki način povrijedio ali ne zna kako bi ti se ispričao. Sada će vjerojatno vjerno slijediti tvoje upute da ti se na neki način oduži. Samo hrabro i pokušaj zaboraviti njegovu reakciju i ponašaj se kao da ništa nije bilo. Tako ćeš i na njega prenijeti pozitivne vibracije i opet ćete imati svoju malenu bajku. Nemoj sumnjati u svoju prosudbu da je pre rano za testove i pretrage. Žena najbolje osjeti kada je vrijeme da se započne "raditi" na bebici.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj ANKARA prvotno napisa
    muški ego je zahebana stvar. Nedaj bože da se u njega dirne.

Aliana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Imaš pravo Ankara,muški ego je stvarno zahebana stvar
    Ali nešto mi se pokajnički ponaša zadnjih dana,valjda je to njegov način da kaže da mu je žao,sve neke pusice pa treba li ti nešto ljubavi i sl. [/quote]

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A ha!! A šta sam ti ja rekla. Ma svi su ti oni isti. Kao da su rađeni po istom kalupu samo su nijanse drugačije

Aliana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

DA,DA svi su oni 8)
    MM je jučer samoinicijativno počeo priču o spermogramu,kada bi trebao ići i šta se može napraviti ako nije u redu :D

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Neću ga ocjenjivati, samo ću za ilustraciju ispričati događaj od prije par dana.

Ne znam kako VM, ali moj muškarac se tek navikava na sve te toplomjere, grafove, testove, vitamine i ostalu logistiku. Vozimo se tako nas dvoje prije koji dan i nakon što smo iscrpili sve važne teme, zašutimo - on koncentriran na prometne, a ja na znakove koje mi šalje moje tijelo. Kratko prije toga osjetila sam trenutnu oštru bol u lijevom jajniku, a s obzirom da sam na sredini ciklusa i imam plodne sluzi već dva dana, pomislila sam u sebi da je to sigurno pucanje folikula i kako je super što smo par sati ranije "odradili" . No nakon par trenutaka kontemplacije odlučila sam misao dovršiti naglas: "Sutra bi trebalo doći do porasta temperature." Znate li što mi je odgovorio? Ne skidajući pogled s ceste, ali s tonom iskrene zainteresiranosti: "Stvarno? Rekli su u tv prognozi?" "Ne najdraži, mislim da se tv prognoza još uvijek ne bavi tom vrstom temperature."

Inače razgovaramo o svemu pa i o tome, nikad nije bio zatvoren ni nedostupan za osjetljive teme, iako zna imati faze uronjenosti u svoj unutrašnji svijet, no dugo ga poznajem pa u takvim trenucima i ne forsiram. Mi još nismo došli do toga da nam trebaju svi mogući pripravci i medicinska pomoć, nadam se da ni nećemo, no ne bude li tako, ne sumnjam u njegovu podršku. Uostalom, ja bih sama htjela zadržati dozu opuštenosti, obećala sam samoj sebi da neću raditi testove prije nego što mi menga zakasni, da neću provjeravati boju bradavica svakih deset minuta, da neću pričati o začeću 0-24, premda moram priznati da mi to nije uvijek lako. Razlikujemo se utoliko što ja puno više razmišljam unaprijed, npr. već par dana prije (ne)očekivane menge zapadnem u iskušenje da napravim test ili nakon dva neuspješna pokušaja počnem istraživati MPO , dok je on, po prirodi staloženiji i strpljiviji od mene, skloniji pričekati dok situacija ne sazrije. Za sada me njegova optimistična smirenost uravnotežuje i pomaže mi da ne postanem opsesivna.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moj MM je jako brižan što se toga tiče i sve ga zanima.
    Mogu reči da mu je informiranost 4
    briga 5
    ma sve je 5 kod njega.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

čitam vas i vidim da nisam usamljena. ima nas ipak više pa se tješim. MM za zainteresiranost dajem čistu 1. više nije niti zaslužio. vodimo se kao idiopati s tim da ja odrađujem sve nalaze a on je obavio jedan spermiogram davno i to je za njega dovoljno. kako nismo iz zagreba, kad krene uzv ustajem se prije posla i jurim u zg, da bi se onda još prije vratila i stigla na posao. a njemu je teško taj jedan dan ići na punkciju. možda se je malo promijenio poslije zadnjeg ivf-a jer je dr.rekao da je vjerojatno problem kod njega jer su stanice bile dobre ali on ih nije mogao oploditi. pod to malo promijenio mislim na to da sam mu kupila vitamine koje popije ili ne popije. uglavnom sam jako razočarana i ne mogu više niti plakati. razgovarali smo sto puta o tome, ali on uvijek nekako skrene s teme. i meni je žao što nam se to tako događa, ali barem znam da poduzimam sve što je u mojoj moći kako bi to promijenila, ali me onda njegova nezainteresiranost jednostavno izbaci iz takta. luda žena :shock: .drago mi je da ima i svijetlih primjera. ljubomorna sam, da je barem meni upola tako... ma i jedna desetina bi mi bila dovoljna

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

isabella08, MM isto u određenim trenucima izbjegava pričati o postupcima, samo skreće s teme, to su valjda njihovi obrambeni mehanizmi, vjerujem da pati u sebi ali kako nije otvoren tip kao ja, u sebi se grize i preispituje, što nije dobro, puno je lakše kad čovjek sve izbaci iz sebe.

Tijekom prvog postupka je bio full nježan, pažljiv i brižan, a u zadnje vrijeme kao da je počeo gubit nadu i stvarat neki animozitet prema potpomognutoj, doktorima, medicini. Ja si to prevodim u svojoj glavi tipa: A zašto nam to nije uspjelo dosad, jel znaju ti doktori što rade, itd.? a muški ego da i ne spominjem.
    A znam koliko ga to zapravo muči, i da pati u sebi. teško mu je i zbog svega što ja prolazim, sve se skupilo, dođe-pa prođe.

Draga moja, drži se, bit će dobro, ali njih se stvarno treba stjerat u kut i prisilit da se otvore i razgovaraju, a o žrtvovanju s njihove strane da i ne govorim, mo'š si mislit velike li žrtve?!!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

stvarno sam bila ljuta na njega taj dan kad sam pisala post. on više neće ići doktorima, to je sve bezveze, on nikad neće postati tata, njegov život nema smisla, ove godine će navršiti 31g., svi drugi mogu samo mi ne, život prestaje... i da ne nabrajam sve gluposti . svjesna sam toga da je to njegov obrambeni mehanizam, ali ne treba mene zato ubijati u pojam. treba biti optimističan i nadati se najboljem, a ne bježati od problema i gurati pod tepih. znam da nije uvijek lako, pogotovo kad ti se zareda nekoliko negativnih beta, ali zemlja se ne prestaje vrtiti zbog toga. i ja sam prošla fazu kad nisam voljela/htjela ići na dječje rođendane mojih prijateljica i radije sam se družila s onima koji nemaju djecu, ali ne možeš bježati od ljudi. nadam se da će ga proći, a onda će mu biti žao što smo propustili previše vremena na gluposti. tko čeka taj i dočeka, a ja se trenutno osjećam kao da imam svo vrijeme ovoga svijeta i ništa mi neće to pokvariti! (malo sam pod utjecajem knjige "Žensko tijelo, ženska mudrost"). preživjet ćemo mi sve to!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tako je isabella samo naprijed i ne daj da ti itko ugrožava tvoj optimizam!!!
    trebala bih i ja nabavit tu knjigu di je se može kupit? u Profilu?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

lakše mi je kad se tu malo izjadam. drugačije je nego prijateljicama. mene će to proći, a ovdje sam i nekako slobodnija. sto puta je lakše povjeriti se "strancu".
    knjigu sam posudila, ali je namjeravam kupiti. pretpostavljam da ima u knjižarama.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Ocjene MM

Sudjelovanje, ? u čemu... Da bar sudjeluje u seksu... Čini mi se da i to moram sama...

Mislim da sam lagano u bedu.... 8)

Evo iako su postovi prošlogodišnji da i ja odgovorim:

Zainteresiranost 1+ : Zato jer se "informira" samo ako ga ja informiram

Podrška 3: Zato jer je optimista pa sve shvaca "olako"

Sudjelovanje: 2 Zato jer imam osjecaj da to (sex) radi "jer mora" a zeli djecu vise od svega (ali valjda misli da je to tako jednostavno i da ide uvijek od prve). Ponekad mi kaze "Zasto mora jos piti Bioastin, zar nisam vec trudna?!?. Jednostavno nije naucen na probleme i nije naucen da se problemi moraju rjesavati. Citat mi je super "[i]Sudjelovanje, ? u čemu... Da bar sudjeluje u seksu... Čini mi se da i to moram sama..." Isto kod mene.

Želja za rješavanjem problema: -1 Kad sam mu spomenula eventualne pretrage odgovor je bio "nema sansi"!

Karatker: + 100 MM je super (ali samo dok nema problema) srecom ih nema previse ili ih ne dozivljava....

Ostalo: Interesantne su mu LH trakice, skupa ih gledamo Ocjena +5

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

uopće ne znam kakvu ocjenu dati MM-u...

sam se nije informirao nikada, ali sve što mu govorim upija i pita s razumijevanjem.
    nikada nije sam nešto predložio niti se ponudio napraviti kakve pretrage sam, ali da mu kažem, bez da trepne bi napravio i u to sam sigurna.
    kada sam izbila obje trudnoće, bio je uz mene, pažljiv, pun brige.. ali kao da se to nekom drugom dešava, ali ne i njemu
    kaže da želi bebu i znam da je želi, ali bih ja htjela vidjeti malo više angažiranosti s njegove strane
    zapravo me smeta što nikada sam ne povuče priču o bilo čemu po tom pitanju
    ja sam inicijator svega i pritom je uvijek uz mene, ali nikako mu ne bi palo na pamet sam nešto predložiti
    ma da samo pita nešto.. pa da samo reče razmišlja li o tome i kako na sve gleda
    to me boli jer inače nije takav
    a možda ga samo sve to i previše boli da bi još i pričao o tome
    ni sama ne znam što bih mislila
    ponekad mislim da sama vodim ovu borbu, a on je tu samo zato što je MM i što se to podrazumijeva

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno MM

[quote="alkemicar"]uopće ne znam kakvu ocjenu dati MM-u...

nikada nije sam nešto predložio niti se ponudio napraviti kakve pretrage sam,
    kada sam izbila obje trudnoće, bio je uz mene, pažljiv, pun brige.. ali kao da se to nekom drugom dešava, ali ne i njemu

kaže da želi bebu i znam da je želi, ali bih ja htjela vidjeti malo više angažiranosti s njegove strane

ja sam inicijator svega i pritom je uvijek uz mene, ali nikako mu ne bi palo na pamet sam nešto predložiti

Potpisujem izabrano...

Tayra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: MM

[quote="mala_suza"]
    Citiraj alkemicar prvotno napisa
    uopće ne znam kakvu ocjenu dati MM-u...

nikada nije sam nešto predložio niti se ponudio napraviti kakve pretrage sam,

Citiraj alkemicar prvotno napisa

Potpisujem izabrano...
    I ja potpisujem od riječi do riječi!

Al dobro, barem se ne buni ..... šta bi tek da na prvu kaže "nije do mene", a znam jednog takvog muža moje prijateljice ?!

On mene potice da na vrijeme placam racune, a ja njega da uradi spermiogram! Pa dobro, zato i jesmo par, nadopunjujemo se!

I da, zbilja, ti naši muzevi na neki poseban muški način prolaze kroz sve ovo, šta se zbiva u njihovim glavama možda nikada nećemo saznati, možda smo i mi same krive jer nas više interesira šta se dešava u njihovim testisima nego glavi!

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •