drage moje!

moj maleni mis se rodio 06.05., eto danas je peti dan i moj problem je, sto meni jos uvijek nije krenulo mljieko!?!!! tek su mi nocas na spavacici bili par kapljica...danas sam kupila izdajalicu, da stimuliram proizvodnju mlijeka, dok beba spava, jer ga jednostavno moram dohraniti, a tada duze spava.
obavezno ga stavim da sisa svaki put kad zaplace i maleni vuce kao veliki, ali jednostavno tu nema nista. jutros sam uopce prvi put cula da guta! vec sam se poveselila, a sad opet nista... nakon danasnjieg podoja (u 15 sati) je zaspao i bila sam taaaako ponosna, da nam nije trebalo adaptirano, ali se opet probudio nakon pola sata - i opet ista bitka.
trudim se stvarno puno piti i pokusavam se ne toliko opterecivati. govorim si, da ce to biti dobro, da ce mlijeko doci, da cemo dugo i uspjesno dojiti...ali se pomalo stvarno osjecam nesposobnom....
sta da radim, sta da pijem, sta da jedem? svi mi govore da jedem premalo, ali ja jednostavno nemam teka...citala sam i one tekstove o dojenju, ali treba mi konkretan savjet. hvala vam!