Joj Ivana, ko da čitam sebe prije dva mjeseca! Moj miš je u prva tri tjedna dobio samo 350 g (od porođajne samo 70 g), pedijatrica me napala da mi je dijete neishranjeno, da nek mu pogledam nogice, sama su kost i koža i neka ga izvolim hraniti s čim god znam. Dala nam je fore 10 dana i ako se u tom roku situacija ne popravi da će bit svašta.

Baš super pristup, došla sam doma sva ukomirana. Nekako sam se smirila i nastavila dalje po svome. Stavljala sam bebača jako često na cicu, a u međuvremenu se izdajala. U početku ručno, a kad se sve malo razradilo onda sa izdajalicom. Najgore mi je bilo kad vieš nisam niš imala u cicama, mali plače, lamaće glavicom, rukicama, izvija se, ma užas. Onda sam ga malo digla, probala smiriti, izanimirati na par minuta i onda ga opet staviti na cicu. U tih par minuta se stvorilo par kapi mlijeka, pa je nešto mogao i povući.

Samo nemoj odustati, doći će to na svoje. I ja sam mislila da je dojenje lakše, ne bih vjerovala da mi je netko rekao da je početak baš tako težak.

Drž se, imaš veliku želju, sigurno ćeš uspjeti.