-
Joj Ivana, ko da čitam sebe prije dva mjeseca! Moj miš je u prva tri tjedna dobio samo 350 g (od porođajne samo 70 g), pedijatrica me napala da mi je dijete neishranjeno, da nek mu pogledam nogice, sama su kost i koža i neka ga izvolim hraniti s čim god znam. Dala nam je fore 10 dana i ako se u tom roku situacija ne popravi da će bit svašta.
Baš super pristup, došla sam doma sva ukomirana. Nekako sam se smirila i nastavila dalje po svome. Stavljala sam bebača jako često na cicu, a u međuvremenu se izdajala. U početku ručno, a kad se sve malo razradilo onda sa izdajalicom. Najgore mi je bilo kad vieš nisam niš imala u cicama, mali plače, lamaće glavicom, rukicama, izvija se, ma užas. Onda sam ga malo digla, probala smiriti, izanimirati na par minuta i onda ga opet staviti na cicu. U tih par minuta se stvorilo par kapi mlijeka, pa je nešto mogao i povući.
Samo nemoj odustati, doći će to na svoje. I ja sam mislila da je dojenje lakše, ne bih vjerovala da mi je netko rekao da je početak baš tako težak.
Drž se, imaš veliku želju, sigurno ćeš uspjeti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma