htjela sam vam javit, da naravno jos uvijek pokusavamo dojiti...nema te sile, da bi me izbacila iz tih tracnica! 8)
malo sam jos svrljala po forumu i opcenito po internetu i naisla na jos nekih korisnih informacija i savjeta. sve to je rezultiralo u tome da smo MM i ja danas u osijeku kupili onu sisaljku za nadohranu od medele. ona bocica sta se objesi oko vrata s malim cjevcicama, koje se prilijepe na grudi, pa beba sisa i ciku i mlijeko...
upravo smo to po prvi put probali i mogu reci da sam stvarno zadovoljna! bebonja fino snazno vuce i uz to papa i stimulira moju proizvodnju. to ide puuuno sporije od bocice, tako da mi beba nije "smlacena" kao poslije bocice, nego je zivahan i budan - cak i ne bljuca toliko. i ne pojede toliko, valjda kroz bocicu vise curi u njega, nego sto on stvarno guta i treba!
nakon sto je pojeo, pokusala sam jos malo stisnuti grudi i mlijeko je spricalo. (nisam sigurna da bi to tako trebalo biti, ali eto) htjela sam to izdojiti pumpicom, ali ni kapi - pa sam pokusala rukom i to je vec puno bolje islo. nije bilo par kapi, ali bitno da je sika "prazna" da se vise mlijeka stvara, jel da?!

ima li tko vise iskustva s tom sisaljkom? bas me zanima, kako to moze (nadam se pozitivno) zavrsit! (idem jos utipkati u pretraznik)

imam jos jednu pitanje: koliko bi se puta trebala izdajati da proizvodnja mlijeka lijepo krene? svaki sat ili dva ili kako?

za sve vas jer sam danas posebno dobre volje!