pitanjce:
kad malisana hranim setom za relaktaciju UVIJEK mi se na veliko izbljucka nakon jela, a ako ga slucajno nahranim bocicom, onda ne - a kolicina u setu i u bocici je jednaka: 90ml adaptiranog. zasto? dali je moguce da se na cici prejede, jer papa i moje mlijeko, pa izbaci samo visak?
on kad papa na ciki ne zna kad mu je dosta. mislim, nije da mu branim, ali staaalno sisa i buni se cim ga odvojim, bilo to sa setom ili bez, sto mi je naravno drago, ali nikad ne znam, dali je sad stvarno gladan ili ne.
sta mislite?

jucer je imao taaako tekucu stolicu, pa sam sama za sebe zakljucila, da valjda ipak dobiva dosta moga mlijeka. ja u tri nocna izdajanja (da, TRI! i to NOCNA!) skupim 100ml, a on mi je maltene cijeli dan na sisi. pa koliko on to onda uspije izvuci, ako je istina da je beba ucinkovitija nego svaka izdajalica. jeli moguce da on popapa i do 300ml moga mlijeka dnevno?

uh, koliko pitanja...i stalno sam to JA. a sta cu, kad mi je dojenje tako jako vazno.

i jos nesto: tu kolicinu od 90ml nisam povisila vec dosta dugo - cak par puta na dan i ne pojede. samo navecer pred spavanje trazi ono bas konstantno sisanje...al' sam citala u nekom tekstu na potalu da je to normalno. ali pitanje je sad: da i dalje ne povecavam tu kolicinu od 90ml? znam da bi trebalo smanjivat po 30ml svaka tri-cetiri dana...ali meni mlijeko (gledajuci po izdajanju) na nadolazi tako brzo. zadnja dva dana uspijem izdojiti cak samo 5ml vise po siki.

(nadam se da sam to sve donekle razumno napisala )