Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: vise mi (.)(.) i dobila sam strije....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno vise mi (.)(.) i dobila sam strije....

Pa pobogu, tek sam 22.tj! A moje (.)(.) vec gube bitku s gravitacijom. I prije sam imala vece, trojku, sad su narasle al ne pretjerano jako, za jedan broj. Pa kak da to sprijecim, kak da ih poslje vratim u normalu?
    A strije, dakle, na najglupljim mogucim mjestima. S unutarnje strane potkoljenice i natkoljenice. A mazem se svaki dan s bademovim uljem i to od koljena do vrata. I to nisu male strijice, to su vec strijetine. Kila sam dobila taman. 6. Dakle nije od toga. A i prije sam imala malo viska. Pa sta da radim? Sad se tek pocinjem rastezat kak treba! Pa kak cu izgledat za 2 mjeseca? Joj curke, tak sam si sva jadna...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Za sise ne znam i moje su tako, mislim da ih neće ništa podići previše gore A za strije sam u prvoj i sada u drugoj trudnoći od prvog dana koristila Afrodita kremu protiv strija i nisam dobila niti jednu!!! :D
    Ali mazanje svaki dan obavezno!!!!!!!!!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moja frendica se mazala s afroditom i stvarno je pazila da to bude svaki dan ali ipak je popucala po trbuhu i to dosta jako...

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ej ljudi i ja sam se mazala u prvoj trudnoći i popucala sam ko kokica..pregrozno.bitno je mazati se svaki dan.i piti dosta vode.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Svaka žena ima drugačiju kožu i organizam. Jednostavno moraš pronaći nešto što tebi odgovara. Ako vidiš da to nije bademovo ulje, probaj s nečim drugim...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

(Ne)pojavljivanje strija najviše ovisi o genetici, tj. o elastičnosti kože. Važno je i piti dosta vode, mazanje ne odmaže, a koliko pomaže... :/

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

istina, sve je u genetici... ja (srećom!!!) nisam ni jednu striju dobila, ... bila sam namackana 0-24 (vichy dok ne potrošim, pa afroditina isto tako, pa neka treća, pa opet vichy... uglavnom - kombinirala. plus ona plava (klasična) nivea i bademovo)

na grudima sam dobila tek kad sam počela dojiti, ali čini se kao da se povlače :? :D

što se tiče gravitacije, join the club ...sad se kao malo smanjuju (mjesec i pol od poroda), al iskreno ne znam kak će izgledat u bikiniju.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cijelu trudnoću sam se mazala sa bademovim uljem i nisam dobila niti jednu striju..kada sam rodila isto sam se mazala tako da nisam dobila ništa strija po sisama.....a da vise to da , ali su mi se i jako smanjile.

Goge avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Koksy, genijalan ti je naslov posta!!!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

\./\./

Goge avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ivarica tvoje su još bolje!!!!!!!!!

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da nije smiješno, plakala bi.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni nema što visiti još uvijek jer inače imam nešto između dvojke i trojke. Ali što se tiče strija i kapilareeee. Grozno. Ali ništa na trbuhu. Najviše sam ih dobila na guzi, bokovima i bedrama. Mene zanima (kad ih već nisam uspjela izbjeći) koliko se to vrati u normalu kasnije? Tj. koliko izbljede?
    I još jedno pitanje: ovaj celulit što mi se pojavio u trudnoći, da li ostane ili ode s vodom i kilama nakon poroda?

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

tibica, potpisujem te u vezi cica, a ja sam strije dobila možda zadnjih 2 tjedna do poroda, i to su se rascvjetale po donjem dijelu trbuha vertikalno.
    odlučila sam se istetovirati (čekam da jakov odluči prestati dojiti) preko njih da ih pokrijem jer su mi koma koma, brazde veličine omanjeg kanjona u usa.
    isto se trackala 15 x dnevno, ali genetika učini svoje.

najgadnije su kada ti tjelo potamni (kao meni sad), a njima treba duže, pa ti ostanju lijepe bijele šare po tijelu...a po zimi se i ne vide nešto dok ne počneš istraživati pa padneš u nesvijest
    8)

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je celulit ostao :/

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    Meni je celulit ostao :/
    i meni

s time da s celulitom prije trudnoće nikad nisam imala problema! a sad je vidljiv postao tek malo prije i poslije poroda

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    odlučila sam se istetovirati (čekam da jakov odluči prestati dojiti) preko njih da ih pokrijem jer su mi koma koma, brazde veličine omanjeg kanjona u usa.
    josie, a dal se smije preko strija tetovirati? :? ...sjećam se da kad sam se ja išla 'šarati', rekao mi je frajer koji tetovira da treba naći mjesto bez madeža i ožiljaka. ne znam sad u što strije spadaju :/

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moje se za vrijeme trudnoće nisu objesile, tek nakon poroda, kaka sam počela dojiti su narasle i objesile se da ne kažem koliko sam strija po njima dobila, a tek žile...
    Inače trbuh - ništa strija :D , ali zato noge i to one crvene. Nije mi pomoglo ni mazanje.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Goge prvotno napisa
    Koksy, genijalan ti je naslov posta!!!
    a, što me nasmija s tim naslovom!

pomoći ti ne mogu... iskustvo sa strijama nemam, a s gravitacijom sam odavno izgubila bitku (Bogu hvala na push up-u)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj toffifeee prvotno napisa
    Svaka žena ima drugačiju kožu i organizam. Jednostavno moraš pronaći nešto što tebi odgovara. Ako vidiš da to nije bademovo ulje, probaj s nečim drugim...
    Potpisujem,tek se sad počinješ debljati zapravo a već te napale strije i to pošteno. Trebala bi možda probati nešto drugo,čula sam da je Mustelina krema odlična iako je nešto skuplja ali ja za to ne žalim pare. Meni je moj izgled bitan a strije ne podnosim ( mislim da ih nitko ne podnosi ).Probaj kombinirati ulje i kremu tokom dana.
    Ja sam se trackala non-stop kao manijak ali eto zato nema niti jedne strije a zaista sam bila kao slonica ( ostala trudna sa 58 a rodila sa 82 ) a sad imam jedva 55 ali se oduvijek mažem svakojakim kremama. Nažalost celulit prisutan,ali nije baš alarmantno , tako da još furam miniće 8)

Dakle oboružaj se dobrom kozmetikom.....

Ica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure ja sam tek u 17.tjednu i vec sam dobila strije ruzne,crvene i to samo po jednoj sisi,na drugoj ni jedna??Mažem se Mustelom stalno,al eto izgleda da jednostavno imam full losu kvaltietu koze i to samo na jednoj sisi !!Zezam se naravno,al me malo vata panika,kad su mi vec pocele, sto ce bit za jos koji mjesec.Prije sam bila trojka ,a sad vec petica.Izludila sam se danas trazeci odgovarajuci kupaci kostim.Koma!!Sad tek vidim da se nije bas blago onima sa ovećim poprsjem!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ica prvotno napisa
    Cure ja sam tek u 17.tjednu i vec sam dobila strije ruzne,crvene i to samo po jednoj sisi,na drugoj ni jedna??Mažem se Mustelom stalno,al eto izgleda da jednostavno imam full losu kvaltietu koze i to samo na jednoj sisi !!Zezam se naravno,al me malo vata panika,kad su mi vec pocele, sto ce bit za jos koji mjesec.Prije sam bila trojka ,a sad vec petica.Izludila sam se danas trazeci odgovarajuci kupaci kostim.Koma!!Sad tek vidim da se nije bas blago onima sa ovećim poprsjem!
    i ja sam dobila samo na jednoj (desnoj, koja je cijelu trudnoći i poslije poroda bila veća). sad su se strije povukle (kuc-kuc u drvo! ), grudi smanjile (jedino me zanima kad se smanjuju bradavice??) - bila sam dvojka prije trudnoće, a u peticu poslije poroda nisam stala!! :shock: da, da... sad opet stanem (doduše, na knap) u stare grudnjake...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Cujem da je kod prevencije dobro spavanje su cvrstom grudnjaku te svakodnevno masiranje/trljanje kriticnih zona prilikom tusiranja. Tek NAKON toga mazanje, ali bitno je da budu hranjive i masne kreme koje dopiru u dublje slojeve koze, gdje strije i pocinju. Osim toga jako je vazno piti dosta tekucine koja pomaze kozi da ostane elasticna.U slucaju da ipak dodje do pucanja, jako je vazno poceti odmah mazati sto cesce nekom kremom, vjerujem Musteli - ona krema za nove strije. E sad, nije ni svaka strija ista: jer jedno je ako je plitka i siroka jedva 1 mm i kratka, a drugo su one duboke i debele strijetine.

Ica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sad su se strije povukle (kuc-kuc u drvo! Smile ),
    k2007 :D :D nadam se da ce tako bit i kod mene.!!!
    Lucija Ellen ja se svakodnevno masiram prilikom tusiranja ,trljam,trackam Mustelom od pocetka,al eto opet popucala.Cak sam pokusala spavati s grudnjakom,uspila sam jednu vecer i to je bilo to,vise nisam mogla.Sve me uzasno stiskalo,zatezalo,a bas sam kupila pamucan,udoban grudnjak bez žica i bilo čega samo za tu priliku,al ipak nisam mogla vise od jedne noci u njemu..Vjerovatno jedno 40 % ima utjecaja njega kože,trackanje,mackanje,i naravno da se rapidno ne dobivaju kilogrami, a 60% kvaliteta kože!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam isto tuzna zbog tih strija, dobila ih na (.)(.)dosta rano, ali s unutrasnje strane, i bas su neke ruzne debele, mazem se stalno sa chiccovom kremom i uljem protiv strija! s tima sam se pomirila, ali ima par dana primjecujem da ce mi napasti trbuh!!! u 39 sam tjednu i jedva cekam da rodim da spasim trbuh!!

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni nije jasno zašto ih nisam dobila na početku trudnoće kad sam se naglo udebljala nego sada u zadnjih 2 mjeseca kad nisam dobila ni grama. :? I to po guzi? Grozno. A baš sam u 9. mjesecu kupila kupaći s onim uskim gaćicama što ne pokrivaju cijelu guzu (ono kao polu tange a polu gaće). Tada još nisam znala da sam trudna. Eto ga sad na, tko zna kad ću ga moći obući. Možda jedino na barci jer me tamo nitko ne vidi, a za plažu neki starinski bapski do koljena.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

prije prve trudnoće moje su cice gledale u nebo, nakon godinu dana dojenja prvog sina, gledale su ravno pred sebe, a sad kad dojim drugo gledaju u pod...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pitanje za one koje su već duže trudne:Kada grudi prestaju rasti u trudnoći?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj kraljica85 prvotno napisa
    prije prve trudnoće moje su cice gledale u nebo, nakon godinu dana dojenja prvog sina, gledale su ravno pred sebe, a sad kad dojim drugo gledaju u pod...
    Joj, nemoj mi to pricat, ja sam ovisnica o dekolteima, ako sam ikad ista voljela na sebi onda su to sise. A sad ocito ni to vise necu imat... Naravno da smatram da je to manje bitno naspram cinjenice da cu bit mama ali ipak...

Sinoc sam poslje tusiranja, pod onim odvratnim jakim kupaonskim svjetlom, primjetila bijele crte po trbuhu. Izgledaju ko strije ali nisu jer mi je koza jos uvijek glatka i nema ni jedne brazde. Al me strah da je to pocetak. Ako je, ode mi cijeli trbuh.... Toga nema ujutro, samo navecer. Ni to mi nije bas jasno...

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kao i moje kapilare po bedrama: vide se navečer a ujutro manje. Još ako sam preko dana više na nogama onda su navečer ljubičaste. Kao i strije po guzi. A trbuh ništa, čist ko suza, ni jedne strije! :?

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja se mazem s maslacem za tijelo,a cike s avonovom kremom za ucvrscivanje cika.i ne bih ju nis posebno kupovala,vec je imam od prije.u prvoj trudnoci sam se mazala s obicnim losionom,a pred kraj s baby uljem.nisam popucala.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

iako sam se u prvoj trudnoći mazala, popucala sam sa vanjske strane bedara (tamo di gaćice idu) i ispod guze, sise su mi pale (naknadno)...dobila sam celulit...
    u drugoj trudnoći se nisam mazala, popucala nisam, ali kako mi je stomak bio veeeliki, raširio mi se ožiljak od operacije slijepog crijeva, pa je to izgledalo gadno...
    Sad: celulit se povukao, bar se meni tako čini, sise sređujem čvrstim grudnjakom, strije su posvijetlile, ali ožiljak još se vid i to mi najviše smeta...
    ali nekako me tješi da je sve bilo u dobru svrhu...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Drage moje,

I ja sam mišljenja da je sve u genetici, ovo mi je treća trudnoća, 21. tjedan i uopće ne znam što je to strija.

No, imam vrlo suhu kožu na nogama, moja najstarija kći još i više, i godinama tražimo nešto efikasno, slušamo preporuke dermatologa, i nakon mnogo isprobavanja konačno smo našle nešto zaista dobro.

Radi se o BEPANTHENOL mlijeku za vrlo suhu i osjetljivu kožu od BAYERa. No, ipak, treba provjeriti u apoteci smiju li je koristiti trudnice. Kako nemam problema sa strijama s njom se po trbuhu namažem tek ponekad, a često mažem noge, pa čak i lice. Nikad nisam probala ništa bolje. Samo je ovaj preparat uspio umanjiti neke sitne borice koje su se javile na čelu, a noge mi nikad nisu bile ljepše.

Kako se dugo borim sa suhom kožom na nogama, obična Nivea isto mi je odlična, a ruke mi zimi spašava samo dječja mast (sad je za ljeto premasna)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ispravak:

Mlijeko se zove BEPANTHOL-intenzivni losion za tjelo (za njegu vrlo suhe i osjetljive kože), Bayer

Predivno miriše.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cure, strije nazalost nastaju iskljucivo zbog genetike jer se radi o dubinskom pucanju koze na koje mi ne mozemo ili mozemo vrlo vrlo malo utjecati s povrsine (ako je vlazimo i mastimo i ne dopustimo da i vanjska suhoca doprinese pucanju). dokazali znanstvenici.
    zato pogled na mamin trbuh vam cesto puta moze reci kakav ce biti vas nakon trudnoce (iako ne u 100%) slucajeva.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj rea prvotno napisa
    Pitanje za one koje su već duže trudne:Kada grudi prestaju rasti u trudnoći?
    Nikad! Barem ja imam takav osjećaj; prvo su rasle do negdje 25. tjedna, onda je bio mir nekoliko tjedana, pa su opet krenule!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja se nadam da nije uvijek genetski jer bi po tome ja trebala dobiti 25 kg i strija na bacanje kao sto je to slucaj sa svim zenama u mojoj obitelji. Ali ja sam sad 25. tj. i svega +6 kg. iako sam vrlo sklona debljanju. Iako stignem jos... :/

A i mene muci oziljak od slijepog crijeva. Operirana sam svega 3 mjeseca prije trudnoce i jos k tome se rana otvorila nakon vadenja konaca pa mi i oziljak jako sporo zarasta. Ustvari me strah da ce strije krenut od njega jer mi je tu koza najtanja.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala bogu jos nemam strija i slicnih problema-doduse nikad se ne zna jer sam u 31.tjednu.

ipak tjesim se pogledom na mamin trbuh kako je netko rekao.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ipak u petom mjesecu mi se koza na trbuhu i sisama pocela jako ljustiti, ali to je proslo.

ja se nadam da ce moje s jos narasti...vece su nego prije, ali ja bih jos vece...to mi je sexy.

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hvala Bogu, grudi su mi ostale ˝na mjestu˝nakon poroda. Već sam razmišljala ako budem imala problema s gravitacijom da naučim hodati na rukama!!

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    \./\./
    Umrijet ću!

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A za strije sam u prvoj i sada u drugoj trudnoći od prvog dana koristila Afrodita kremu protiv strija i nisam dobila niti jednu!!!
    koja je to Afroditina? nisam vidjela jos, to stoji kod ostalih krema ili na nekom posebnom mjestu?
    mozda neko drugi odgovori posto nam je toffifeee tko zna gdje sada i kako.

mikonja avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A koja je to Mustelina?

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mustela---- krema protiv strija

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa
    A za strije sam u prvoj i sada u drugoj trudnoći od prvog dana koristila Afrodita kremu protiv strija i nisam dobila niti jednu!!!
    koja je to Afroditina? nisam vidjela jos, to stoji kod ostalih krema ili na nekom posebnom mjestu?
    mozda neko drugi odgovori posto nam je toffifeee tko zna gdje sada i kako.
    Ima je za kupit u DM-u, barem je bilo prije par mjeseci. Ali ja jos nisam upoznala ni jednu zenu koja je zadovoljna s tom kremom....

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ana-blizanci prvotno napisa
    mustela---- krema protiv strija
    A,gdje je ima za kupiti?
    Ja sam svježa trudnica,ali su (.)(.) već veće za jedan broj.Od straha,što će tek biti,ako nastave rasti,moram se već početi mackati.Pa,ako je ta mustela najbolja..

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

MUSTELA-imaš je kupiti u apoteci(oko240kn)ali meni je puno bolje bademovo ulje...jeftinije i bolje.tako su mi u svakoj apoteci rekli i ja trenutno već 4 mj koristim bademovo ulje i super sam zadovoljna. mustela je ljepljiva i treba je dugo masirati da je koža upije.

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ana-blizanci prvotno napisa
    ali meni je puno bolje bademovo ulje...jeftinije i bolje.tako su mi u svakoj apoteci rekli i ja trenutno već 4 mj koristim bademovo ulje i super sam zadovoljna.
    a di kupis to bademovo? isto u apoteci? od koje firme?

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bademovo ti oni sami prave u apoteci i košta ti oko 10kn. meni je predobro. neisplati se trošiti tone novaca na kremice koje sadrže bademovo ulje u nekim sitnim količinama.

Tayra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da je u pitanju genetika.

Ja osobno nemam iskustva i još uvijek pokušavam ostati T, ali moja sestra mrzi kreme, jednostavno ne voli osjetiti tu masnoću pod prstima i rijetko se kad mazala u obje trudnoće. Ona nema ni S od strije, a grudi su joj ostale very, very čvrste. Tako je bilo i mojoj mami, a nadam se da će biti i meni.

Ipak, kako god i kako već netko rece, mazanje neće odmoći može samo pomoći! A što se tiče kremica, ja sam se na svome licu uvjerila da cijena ne govori puno o kvalitetu. Najbolje su prirodne, jeftine su i imaju kratak rok valjanosti, što je dobar pokazatelj. Stava sam da nešto što ima rok trajanja 5 godina (kao većina skupih krema) ne može valjati!

Zato navalite na bademovu od 10KN, prirodna je i ne morate štediti na kremici

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •