-
KAZE TRUDNA SAM!!!
Milsim da smijem otvoriti novi topic, nadam se da imam opravdanog razloga za, da necu nesto ureci i da ce dalje ici kako treba!
kako neke cure i znaju, pisala sam u topicu pod macina trava svoje simptome( laganom krvaruckanja koje je bilo produljeno nakon HSG-a prije 23 dana , sada izostanka M ), jer sam tražila da li je kojoj curi kasnila M uslijed vitexa, B6 i vrkute i bilo je puno cura koje su rekle potvrdno i bila sam vesela sto sam konačno na putu normalizacije ciklusa koji su mi trajali rekordnih 18-19 dana!
Tako i prosli mjesec prokrvaril 9.dan, 10.dan HSG i jajovodi ok, a danas mi je 33.dc i jos je nema!
Zvala sam dr.Vlastelića prekjucer da mu to ispricam jer smo se dogovorili za prvu inseminaciju Klomifenom, a budući da nisam još bila dobila, rekao je da dodem, jer je mozda neka cistica!
Ja sam to pripisivala caju i vitaminima i danas sam otisla kod Vlastelica da vidimo kako dalje!Pita on mene kada sam imala zadnju M i ja kazem 09.04., a on meni odmah na UTZ ( pomislila sam ma narvno opet neka cista koje se necu nikada rijesiti )!!!
A kad on meni onako ko iz vedra neba" jednostavno trudni ste!"
Prva reakcija mi je bila, ma nemojte me zezati, jeste sigurni, to nije moguce!!!!IOn kaze da se lijepo vidi gast.mjehur, ali bez jasno vidljive srčane akcije!!
U početku sam se veselila, ali onda to bez srcane akcije me zabrinulo i on kaze da bi se srce trebalo osjetiti na pregledu za 3 tjedna!!!
Ajme 3 duga tjedna!!!!!
Mene je sada strah da se trudnoca dogodila prije HSG-a i da se sada može nesto ružno dogoditi plodu zbog zračenja!!!
Imate kakva iskustva????
Hvala cure na pozitivnim vibrama, kao da ste znale i sumnjale ste, a ja nisam, lijepo ste mi rekle da napravim testic, ali jednostavno ovaj put sam bila sigurna da to nije istina!!!
I jos me nesto zanima ( sorry, znam da sam zbunjena, ali ovo me je jako iznenadilo ), da li sam trebala jos neke nalaze napraviti, nisam nista dobila, niti za betu vaditi, nista!!!Jeli to ok s njegove strane ili je jos mozda prerano za bilo sto?!
Please, imam stotinu pitanja, nisam se ovome nadala!!!
Moram priznati da pored srece ipak prevladava strah!!!
Hvala vam svima i drzite mi pace da ne krene po zlu!Cega se moram cuvati, što da radim?!
Jos jednom sorry na zbunjenosti!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma