-
-
tanjama cetitam za
:D
-
:D Jupiii!!! Drago mi je da je sve u redu i glasam za šetnje uz mora.
Čuvaj se i mazi svoju malu mrvu i želim vam ugodnih i veselih 9 zajedničkih mjeseci
-
-
tanjama, evo i tu malo :D :D
-
:D Super da je sve ok. Za posao si točno rekla, nitko ti neće reći hvala. Samo ti uživaj i čuvaj
u trbuhu
-
:D Super da je sve ok. Za posao si točno rekla, nitko ti neće reći hvala. Samo ti uživaj i čuvaj
u trbuhu
-
od danas svečano objavljujem BOLOVANJE, odlučila sam se jer mi je u sub opet bilo malo sukrvice, pa sam isla opet na hitnu i srećom bio je dežuran Vlastelić, pregledao me je, i rekao neka ne paničarim, jer da on ništa ne vidi, hematom je mali, možda se on još polako cijedi, a da je beba super; u dva dana narasla je 1mm ( ili je krivo mjerio na UTZ ), nije važno glavno da srce lupka! :D
I tako svima sam objavila, od šefice mojim roditelja i roditelja MM, pa neka bude kako mora biti!
Dobila sam Geonistin vaginaletice, valjda za gljivice još od antibiotika od HSG-a, danas napravila briseve i čekam nalaz do slijedćeg pon, a kod Vlastelića opet za 2 tjedna!Nadam se da neće biti nekih intervencija u ta 2 tjedna!!
Za sada je ok, pijem dabrostone 3x1 jedino mi smetaiscjedak-onako kao tamnožučkasti, ali moja soc.gin.kaže da to nije ništa!Hm, ne znam baš, ipak ću ja pitati Vlastelića, jer njoj ništa ne vjerujem!Možda su to te gljivice, bo!
Mislite na mene, odmah mi je tako lakše!
-
-
Naravno da mislim na tebe. Čuvaj malo
-
Super su to vijesti! :D
Ja sam smedji iscjedak imala do 12.tjedna trudnoce, unistavao me svaki put kad sam isla na WC, ali sam mirovala. Isto sam pila Dabrostone. Sad sam u 36.tjednu i sve je super: Isto to zelim i tebi. Sve nebitno otkaci i posveti se mrvici!!!!
-
PREDIVNO!! :D
sad tek ovo vidim
čuvaj se i uživaj, sve vam najbolje želim!
-
tanjamačestitam od sveg srca :D
i dala si mi nadu,jel sam i ja prošli mjesec radila hsg,pa možda i to pomogne. super za malo
.
-
Nek
kuca i nek mrvica raste!
A iscjedak može biti od vaginaleta i gljivica koje uništava...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma