-
evo moje stanje-u rodilistu sam tek skuzila da mi se bradavice nece ispupciti nego se uvlace na stisak pa malena nije dobro lovila i napravila mi je ranice.Onda sam pocela sa leptiricima ali vec je bilo kasno-mlijeko je doslo,cice su natekle,stvrdnule se kao kamen i bolile nenormalno.Onda sam natjeravala sestre da mi pomognu izdojiti jer nisam mogla sama ali bez uspjeha pa sam takva dosla doma.Posto je bio vikend nisam imala pomoc ni od petronazne pa sam masirala sama i muku mucila sa izdajanjem.Do ponedjeljka sam imala temperaturu 39 i jos uvijek bolne cice.Dobila sam antibiotik i patronazna i mm su mi pomagali u izdajanju i masiranju i stavljala sam si obloge od kupusa i hladne pelene.Sada vise nemam temperaturu i mlijeko relativno dobro ide ali s obzirom da nisam mogla dojiti vec sam izdajala i malenoj smo davali na flasicu ona sada ne prihvaca cicu.Svaki put kada probam vodimo rat-ona ju baca van i mice glavu od nje bez obzira sto je pocicala par puta i mlijeko je krenulo u usta!
I tako ona baca,ja vracam u usta,ona baca dok ja ne odustanem jer pocne plakati i ja joj moram dati jesti mekar i na flasicu.
Leptirice i dalje koristim jer me bradavice bole kad cica i bradavice su i dalje uvucene.Kako da ju dobijem na cicu?
MM se brine zbog kolicine pojedenog mlijeka-u 10 dnevnih obroka pojede vise od pola litre.Ponekad u 4. sata pojede samo 75 ml a ponekad 210 ml. Kamo to stane?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma