-
Previše spava???
Evo ja tek došla a već puna pitanja
.
Ne znam da li je to problem, mene muči i ne znam kaj da radim.
Moja malena spava ko top!!!
A to sa sobom povlači neredovito cicanje :/ . Hm!
Prvo da opišem kak je bilo u bolnici. Mislim da većina njih zna kako su bebe s mama u Hr rodilištima pa da sad ne objašnjavam to. Uglavnom, cicanje na dolasku 10-15 min, spavanje 2-3 sata, cicanje, najčešće uz moje poticanje opet nekih 10,15,20 minuta, pa opet spavanje 2-3 sata i odlazak. Ne cicanje između 12 i 5:30 jer nisu s nama.
Cice su mi ok, nisu prenapete, mlijeka naravno imam, položaje sve znamo, pa nemamo problema s bradavicama, mala vuče ko luda, kad se nacica sve su joj bijela usta po rubu kak joj je koža bila rastegnuta.
U rodilištu sam se malo izdajala kad ne bi bila sa mnom da ne bi ispraznila dovonljno da ne zaradim mastitis. Dojke su mi sada ok. Čvrste, ne prenapete, onako kao nakon mjesec dana sisanja.
E sada juče smo došli doma!
Sisala je od 16h do 23:30 nekih 3 puta, s tim da ovo zadnje sisanja se sama prodbudila i sisala najviše. Zaspala je u pol 12 i spavala do pola 6 :shock: :shock: :shock: !
Nije se probudila sama, ja sam joj dala cicu, automatski je počela trpati ručice u usta i cicala 10-ak minuta. Sada opet spava. Nije rekla ni kme! :/ .
Pelene sve 5! Stalno kaka, piša...Rođena je sa 3830, na otpustu jučer je imala 3760! Znam da je to ok, ali ovo spavanje od 6 sati i to što ja nju moram podjsetiti da mora jesti mi je malo čudno. Bojim se da zbog noći ne smanjimo količinu mlijeka.
Kaj da radim? Da ju budim ili?
-
-
-
onda nema beda, sve dok ima dovoljno popišanih i pokakanih pelena
skokovi su ti na 3. dan i 6. dan, 3. i 6. tjedan 3. i 6.mjesec
-
ana.m ČESTITAMO! Dobrodošla Iva! :D A ti spavaj, kad ti je Bog dao dobro dijete koje spava noću. Ima još vremena da se ona "predomisli", pa te počne buditi svako sat-dva
-
Tako je i moja mala, stara je 2mj. preko noci mi spava po 5-6 sati. na pocetku sam se jako brinula, ali kad vidim da je ona zadovoljna, zasto bih ju budila. neka mala spava, treba i njoj san!!!
Recimo sinoc mi je jela oko 21.30h, pa smo je okupali i mala je zaspala oko 23.00h. ja sam se probudila oko 5.00h, cice su mi bile kao kamen, malo ih izdojila tek toliko da opet omeksaju. od malene ni muk, ona se jutros probudila u 7.00h, jela i evo opet spava. sad ce se jos malo probuditi, pa cemo dalje vidjeti. inace mi je preko dana vise budna, mozda je to i umori.
-
cestitam ana.m
samo ti nju prati i uživaj dok možeš spavati
-
moja mala sestrična je također takva, bez problema odspava po noći i 4-5 sati, od samog početka, sad je već prošla 3 mjeseca!
ali zato po danu papa stvarno često
uživaj u spavanju!
kad moja na miru odspava 4 sata, ja sam jako hepi!
-
Sve što ću reći je da uživaš dok traje :D
Ako normalno piški i kaki,onda nema brige....
Moj ni sad ne spava toliko u komadu
-
Čestitam!
A daj uživaj u tako dobroj djevojčici i ne brini brigu. Mislim da ima veze i što je tako veća pa je i jača, može se najesti koliko joj treba jer ima dovoljno snage. Uživaj i želim ti brz oporavak.
-
Evo ja neću više brinuti, jer Iva stvarno dobro cica, malo smo zaradili soor, ali tek dva tri prištića, tako da danas odmah krećemo s mackanjem da odmah prođe.
Uglavnom, cura je u dva dana dobila skoro 200g :shock: , tako da stvarno nemam razloga za brigu :D
-
malo smo zaradili soor, ali tek dva tri prištića,
kako to mislis pristica??
-
moja mala ima kao prist na bradi, pa me zato zanima.
nije to valjda soor
-
Iva ima na jeziku par tih kao prištića, zapravo su mjehurići nekakvi.
Pa mislim da soor nemre bit na bradi
:/ .
I mi se s ovim susrećemo po prvi put
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma