definitivno bačen novacBarbie prvotno napisa
mene reklama doslovce vrijeđa: jelte: mi koji nismo uzeli bubašparu smo idioti, nesposobni da se uopće brinemo o djeci
definitivno bačen novacBarbie prvotno napisa
mene reklama doslovce vrijeđa: jelte: mi koji nismo uzeli bubašparu smo idioti, nesposobni da se uopće brinemo o djeci
moover, kuco stara
legendarni postovi.
o-ce-mo jos, o-ce-mo jos!
aha, on topik, reklama mi je za (da ne napisem sta). ili, pristojnija verzija, ne svidja mi se.
bolja mi je ona kad se tridesetogodisnjak uvlaci starcima u krevet.
ja bih rekla da je samo tako zamišljena.marči prvotno napisa
neovisno o bočici - užasno je iritantna. čak i ona koja se emitira na radiju (mijenjam stanicu).
nije poanta u tome da li je netko pogriješio, nego da li će taj koji je pogriješio - tu grešku nastojati ispraviti.
zar se nije mogla napraviti npr. reklama o bebi koja sretno i sigurno raste u okrilju vedre (a ne frik) obitelji, znajući da joj je budućnost osigurana??? slika kasice prasice u koju stavljaju kunu, i to popraćeno veselim dječjim smijehom (ili osmjehom) ...
Ma bih ja, al ne smijem.... zaprijetile mi adminice...mikka prvotno napisa
![]()
Inače, onaj čupavi tip iz reklame za Bubašparu me neodoljivo podsjeća na čupavog tipa iz reklame za stambeni kredit ZABA.![]()
evo kapljica ulja na žaravicu - ak' je ono majčino mlijeko u boci, zašto onda "bakica" isprobava temperaturu mlijeka na nadlanici? mislim, majčino mlijeko nemre bit pretoplo, a nit' se može zgrušat tak' da zaštopa dudu, ne?![]()
S obzirom na količinu mlijeka u bočici, izgleda da mama ima ogromne sise... mljac-mljac... :D
A ohladi ti se to brzo... od vremena dok majka izdoji pa dok oni njemu uvale to u usta, prođe i sat vremena...Inka prvotno napisa
![]()
MMoover prvotno napisa
![]()
Smješno mi je tvoje mljac-mljac, a inače, veličina tvog objekta požude nema nikakve veze s količinom mlijeka.
sve si mislim da klinac ima sreće, izdojeno mlijeko ili ne, što je tako pametan jer mu se stari donedavno trpao svojim starcima u krevet. možda još žive kod njih, trebalo bi provjeriti![]()
Kojom brzinom se množe postovi u ovom topicu, mislim da je reklama imala super odjek u javnosti. Nije potpuno promašena.
za mene je, jer iz principa neću uzeti bubašparu 8)Honey prvotno napisa
Isto. Tako nešto sam im i napisala. Btw, odgovora neeeeemaMGrubi prvotno napisa
cure, jel to izgleda nema više te reklame
bravo za građansku inicijativu, u puno stvari ne mora udruga baš pisati službene stavove, da se mnogo toga i ovako "po građanski" riješiti.
ekipi koja je radila reklamnu vjerojatno nije ugodno, nadam se da im je netko spomenuo i da im je ona reklama gdje se tip uvlači starcima u krevete baš simpa.
Ova reklama je stvarno bljak i odbojna, čak i ako izuzmem bočicu. Mislim dobiješ dijete, koje je dopalo hrpi idiota, jadno u kakvu obitelj je došlo.
Ovo sam i ja vidjela i pomislila "e sad baš neću kod vas otvorit ništa, hehe".