-
prvi put
Bok! Evo prvi put sam ovdje i jako mi je drago što sam uspjela se registrirati da malo mogu ćaskati s mamama. Ja sam relativno friška mama (curica stara 4 mj). Inače, moja kćer je rođena 5 tjedana ranije i ima neke motoriče zastoje. Jučer smo bili na Goljaku i moramo napraviti hrpu pretraga, pa bih htjela da se jave mame s tiom iskustvom da vidi kako su njihova dječica, kako napreduju itd. Naravn i sve druge mame koje imaju korisne savjete.
-
Osoblje foruma
Katja, odi na dobnu skupinu 0-1, tamo ćeš pronaći puno cura sa sličnim iskustvom.
samba, mima...
-
Hvala puno. BTW, možda sam glupa, ali kako da stavim ovu sličicu sa strane. Htjela bi da se vidi i moja mala ljepotica.
-
Osoblje foruma
-
-
Curica ti je slatka, mala, buca
Dobro nam došle!
-
Da izgleda kao mala buca, ali je u biti sitna. Ima 4 mj, a tek sada 4300 gr i 54cm. Rođena je 5 tj ranije sa 1960 gr i 42 cm, ali polako napredujemo. Hvala na komplimentu i dobrodošlici.
-
Bok Katja, i moja curica je prerano rođena, u 32. tjednu, i to kao što vidiš 4 dana nakon tvoje. I mi idemo na Goljak sa njom, i to od kad je izašla iz bolnice, tako da 'vježbamo' već od devetog mjeseca.
-
Btw., čini mi se da su nam curke prilično slične :D a po slici vidim da imaju isti bodić
-
Da, samo što smo mi bili na Goljaku tek ovaj tjedan i to na moje inzistiranje jer je njen pedijatar mislio da nije potrebno. Najbolji su mi ti doktori. Kada pokažeš da se interesiraš i da imaš pojma o nečemu, onda polude jer se mješaš u njihov posao, a ako sve prepustiš njima opet ne valja. Da ne kažem da su nam na Goljaku napisali hrpetinu toga za obaviti, a trebam čekati mjesec dana na sve te pretrage. Mislim da ću na kraju otići privatniku jer nemam živaca za čekanje. Super za bodiće, baš su preslatke.
-
Uh ja to stvarno ne razumijem. Ja sam rodila na Svetom Duhu i nas je već doktor u bolnici naručio fizijatru na Goljak, i to odmah slijedeći tjedan nakon izlaska iz bolnice. Ja mislim da na SD to rade sa svom nedonoščadi, a možda sam i u krivu :? Znam da se na Goljaku na sve dugo čeka, mi smo sad na EEG čekali skoro tri tjedna i to su nam dali termin u subotu.
-
Ma rade to i u Petrovoj (tamo sam ja rodila), ali se njima valjda tada činilo da je sve ok i da ne trebamo ići. Nemam pojma. Samo se nadam da nismo izgubili previše vremena.
-
Ma niste sigurno izgubili previše vremena. Tvoja beba motorički i ne može biti kao beba od 4 mjeseca, nego se to gleda korigirano, za dob koliko je trebala biti stara. Ali ja mislim da je u svakom slučaju bolje da se dijete prati na Goljaku.
-
Osoblje foruma
Samo sam htjela napisati da su Lea i Katja stvarno slične!
Ko male sestrice.
Prekrasne su!
-
Imam isti problem.
apricot prvotno napisa
Poslat ću ti upute na pp
Molila bi da mi pošaljete upute kako staviti sliku bebe uz poruku.Hvala.
-
eto i mene
Bog svima! Evo me po prvi put ovdje, mada sam već puno puta pregledavala Forum, tek sam se sad registrirala. I u ovom kratkom periodu otkad ga pratim puno mi je pomogao, a mislim da će ubuduće još i više. Imam curicu, Magdalenu, koja je nedavno napunila sedam m jeseci i svakim danom je sve slađa.. Eto toliko za prvi put, učim se..pozdrav svima!!!
-
pozdrav tebi i curici, al daj za početak klikni na nova tema i predstavi se u svom prozorčiću da te bolje vidimo
-
Pozdrav novim curama i preslatkim princezicama!
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma