-
Na ovaj portal i ovaj forum naletjela sam slucajno, surfajuci u potrazi za informacijama u prvoj trudnoci.
Prije toga od nikoga nisam cula za Rodu.
Na ovom forumu sam nasla, i jos uvijek nalazim puno korisnih informacija koje ja primjenjujem u odgoju svoje djece i vidim pozitivne rezultate.
Problem nastaje kada to zelim podjeliti s mama ili trudnicama oko mene (u drustvu imam nekoliko mama i nekoliko trudnica). Ne spominjem izvor informacija, dakle Rodu, ali svejedno vidim nezainteresiranost za neku dublju raspravu o npr, dojenju, dohrani, ap...... Nakon toga mi nema ni smisla uopce spominjati RODU. Ocito su nezainteresirane, ne shvacaju vaznost promisljanja i trazenja informacija o takvim temama........
Malo se uzrujam, onako u sebi, i najdem neku drugu temu za razgovor.
Malo OT, ali ne shvacam kako neke mame ne zele doci do informacija.
Npr.
neki dan sam srela poznanicu kako seta sa svojom petomjesecnom bebom i pocela mi je pricati (pricati, nije me pitala za savjet) o tome kako ce joj poceti davati dohranu jer je vec velika tj. ima puno kila i kako ce joj danas dati meso je ona misli da je s obzirom na njenu kilazu mala spremna na to 
Ja sam je uputila na internet da si pronajde neku tablicu dohrane ili pita pedijatricu i rekla joj da petomjesecna beba nije spremna za meso, ali mislim da me bas nije dozivjela.
Nije mi jasno kako se cura od 28 godina u danasnje vrijeme kada su sve informacije i vise nego dostupne ne informira o necemu sto je vazno za njeno dijete?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma