Sretnem danas 2 poznanice u ducanu, jasno odmah krece prica kad cu rodit i gdje posto mi trbuh vec do koljena visi. Na sam spomen SD-a dobijem kolektivno okretanje ocima i konstataciju "ti si sigurno Roda" Ja objasnim da sam na forumu vec dosta dugo i da podupirem ono za sto se udruga zalaze. Kadli kaze jedna od njih uz iznervirani uzdah "sad si odmah izgubila 10 bodova kod mene..."
Poludila sam, al stvarno... Pa zar se ja moram ljudima opravdavat sto pisem na nekom forumu?? Sto vjerujem da je dojenje najzdravije za dijete i da je dijete najsigurnje u AS?? Ma...
Druga kaze, i to me posebno iznerviralo, da su nju istjerali sa SD-a 4. dan nakon carskog iako je bila u losem stanju (nisam shvatila zasto) a i nije htjela/mogla dojiti bebu i trazila je Bromegon da se mlijeko povuce i doktori su joj rekli ovako; Ova je bolnica prijatelj djece i Roda te kao takva vas mora poslati kuci jer ne zelimo imati Rode za vratom ako nam u bonici mjesto zauzima nedojilja!!!
Pokusala sam joj objasniti da nijedna udruga ne moze imati takav utjecaj na ljecnika koji je pod Hipokratovom zakletvom al njih dvije su se tako raskokodakale da sam odmah znala da je bolje da usutim zbog svog dusevnog mira.