imam ja jednu od 29 koja je samnom proživjela moju trudnoću, porod, platnene, isključivo dojenje 6 mj, tablicu nadohrane.... Još dok je planirala trudnoću govorila je da jedva čeka da i ona tako. Ja joj, nadobudno, donesem brošurice...porod, dojenje, platnene...
da ne dužim...naravno da je trudnoću prosjedila doma jer je to taaaakoooo teško (trudnoća je bila u savršenom redu), čim je rodila.."nemam dosta mlijeka", pa žicala sestre da nahrane bebu da se ona naspava, pa bočica(na savjet patronažne)....ne može beba u AS, to joj je neudobno.."stalno plače, vidi kako je sfrkana"... Za poklon si je poželjela viper i hodalicu!!!!
I samoj sebi govorim da nemam pravo osuđivati, ne komentiram (iako biiiiiii) ali kako zna moj stav i bez mojih komentara me izbjegava i otvoreno mi laže)
Znam da prati forum, pročitala je hrpe svega (dok sam joj još slala linkove), ne mogu reći da ne zna.
A isto tako znam da misli da radi najbolje za svoju bebu.
Samo mi nije jasno što je to ljudima dovoljan razlog da nešto prihvate ili ne prihvate? Vidim da veliku težinu ima što kaže patronažna ili doktorica. OK, ali prva je totalno zastarjela (mislim-njene metode i savjeti), za drugu ne znam.
Ali malo zdrave pameti....HALOOOO