Citiraj BusyBee prvotno napisa
Ne zabrinjava me negativan stav nekih pojedinaca/dijela javnosti o nasem radu. Uvijek ce biti ljudi (i to vecine) koji se bolje osjecaju dok se nista ne talasa, koji se groze preuzimanja odgvornosti za x stvari na sebe i koji su, u krajnjem slucaju, nauceni prepustiti odluku i odgovornost za nju, nekom drugom (lijecniku, odgajatelju, ucitelju, drustvu).
Već sam razmišljala kako nešto reći o onome što je gore napisala mc, ali kako je to pomalo osjetljivo pitanje, nije mi se, iskreno, dalo. Ali eto, uz njenu pomoć...
Dakle, imam nekoliko jako dobrih prijateljica koje ni po čemu ne spadaju u gornji opis, a ipak nemaju osobito pozitivan stav o Rodi. Ja osobno imam puno pozitivniji stav otkako sam na forumu, a počela sam s time da mi malo idete na živce (ne previše, ali mrvicu da).
O tome biste ipak možda trebale razmisliti, jer smo mi sve mame kojima je dojenje bilo jako važno i koje smo relativno dugo dojile (relativno za Rodu, za ostali svijet jako dugo), kojima nikad nije uopće bila upitna potreba korištenja autosjedalice, koje "ne po guzi" provodimo jer nam je to normalno i bez da nas netko u to posebno uvjerava, koje itekako razmišljamo, čitamo i razgovaramo o roditeljstvu i spremne smo učiti i širiti poglede na svijet.