Citiraj nikol2 prvotno napisa
Prvo bi pozdravila sve majke i one koje će to tek biti.
Ja još nisam majka, ali se nadam da će me roda jednog dana posjetiti. Na Rodu sam naletjela kroz istraživanje o metodama potpomognute oplodnje i jednostavno ostala općinjena ovim forumom, informacijama koje sam ovdje dobila i naučila. Sada niti jedan dan nije prošao da nisam pogledala što ima novo u svijetu Roda. Nisam još uvijek njen član,ali ubrzo ću i to postati. Ne mogu pisati o odgoju, dojenju i ostalim stvarima koje vi ovdje govorite jedino bi htjela pružiti podršku divnim i hrabrim mamama koje svojoj djeci žele najbolje.
Gledajući neke svoje prijateljice koje imaju djecu ne mogu a da ne zaplačem kad vidim kako se neke od njih odnose prema njima. Dojenje kod njih je trajalo po 2-3 mjeseca, a navećer je bilo obavezna dohrana jer bilo im je tako "lakše" spavali su skoro cijelu noć. Svaki da se "visilo" po birtijama u zadimljenim prostorijama ispijalo kave hranilo Šlagom sa kave. Meni koja nemam dijete, a toliko ga želim imati je srce pucalo na takve postupke.
Nisam ništa spominjala jer kad sam pokušala bilo je: A ti nemaš dijete pa neznaš kako je to. Priznajem stvarno ne znam, ali znam da je mog brata i mene mama dojila do naše 2. godine života i nije to gledala kao opterećenje niti problem (a tada nije bilo toliko informacija).
Oprostite što sam možda pobjegla s teme i javljam se, a nisam majka, ali nisam mogla ne dati svoj komentar.
Jednom ću biti majka, posjetiti će i mene roda o donijeti maleni zamotuljak i tada ću još više nego sad zahvaljivati Bogu na Rodi i njenom trudu, akcijama, informacijama i svemu što pruža, jer u ovakvom vremenu gdje se živio brzo neki roditelji svoju dijecu uzimaju zdravo za gotovo i kao da zaboravljaju da su ona naš Božji dar.
nikol