-
Ja sam kao što je jedna već spomenula, često na rodi ali ne pišem puno. Razlog je taj da je toliko toga već rečeno i u pretražniku se može naći skoro sve o svemu te nema potrebe otvarati nove topice i postavljati pitanja.
Hvala rodi na svemu, ona mi je poput prijateljice koju pitam šta da radim kada uđem u dilemu. U mojoj okolini nema puno roditelja, iako imam 30 godina, nijedna prijateljica nema dijete. Ne znam gdje bih naučila tolike stvari da nije rode, ne znam ni da li bih uspjela s dojenjem jer mi je u početku bio poprilično "pun kufer svega". Ali, uz rodu nema odustajanja. U okolini pričam o rodama, ali to baš nikoga ne zanima. Ovi bez djece, njih to još ne zanima. A ovi s djecom ne vole kad solim pamet jer onda oni ispadaju loši roditelji. I to mi je glupo, nekad bih im i rekla nešto u dobroj namjeri ali ne nailazim na plodno tlo, pa ne forsiram previše. Onaj koga zanima će pogledati i sam.
Moja jedina zamjerka rodama je isključivost. Npr. ne dudi varalici. Moja ni nema dudu ali nekim rodieljima zlata vrijedi. Ja npr nemam platnene pelene i to mi je bed reći na forumu jer se bojim da će mi reći da nisam normalna. Ali ja sam gadljiva i pomisao na kantu punu vode i zmazanih pelena, i to prati... ne ne ne bih to mogla. Eto, to je moje mišljenje.
Ali ću i dalje gdje god budem mogla pričati sve dobro o rodi jer možemo biti sretni da je okupila sve te mame (i tate) na jednom mjestu da si pomognemo savjetom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma