-
Iskreno moram priznati da sam se iznenadila kada sam pročitala da ima toliko ljudi protiv roda. Sada čekam prvu bebu i moram priznati da prije nisam puno obraćala pažnju na to što Rode rade ali sam uvijek pročitala ako bi slučajno naletila u novinama i sve mi je bilo toliko logično i ispravno da sam se čudila zašto treba neke stvari toliko naglašavat.
Kako može biti loše voziti dijete u autosjedalici? Ili dojiti ga? Ili pokušavati mu omogućiti sve prirodno jer je to uglavnom i najzdravije? I naravno da treba omogućiti tatama da budu na porodu ako to žele.
Koliko je sve to rezultat odogoja ne znam ali....
Moja mama me morala roditi carskim rezom pa je zato provela neko vrijeme u bolnici. Pričala je kako su morali potkupljivati sestre da me nose njoj na dojenje i kako su skoro sve bile protiv toga. Takav je bio trend. Pričala mi je kako su bili presretni kada su mi iz italije donijeli jednokratne pelene a onda razočarani kada su morali odustati od njih jer mi se guza skroz upalila. Vjerojatno iz istog razloga mogu nosti samo jednu vrstu hig.uložaka.
Znam i da bi moj tata bio na porodu da se to onda moglo.
I nikad se nisu suzdržavali od maženja.
Kakva sam bila beba? Zdrava i sretna. A takva sam uglavnom i danas.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma