Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: cipelice za more

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno cipelice za more

u dvoumici sam koje bi joj kupila cipelice za more one gumene prozirne ili vidila sam na pazariču skroz otvorene od gume i gore trakice i za petu nisu ništa čvrste ni anatomske ali nisu ni one prozirne nista bolje ali sam čula negdje da te prozirne stvaraju gljivice pa sad neznam koja je razlika jeli netko zna imala sam prošle godine od gume ali ih je prerasla

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo na plaži bosi...

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi smo za prvi maj bili u Baškoj i tam su sitni kamenčići, pa se stalno jaukala pika, pika...
    kupili smo joj ona što se na štandu prodaju za nekih 40 kn, dolje su gumene, a gore neki rastezljiv materijal. to joj je bilo ok. bila je ko bosa, a nije je pikalo

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kako i mene bode sve što nije ravno ko pločice tako sam i maloj lani kupila te plastične sandalice za more. ja ih zovem tuđmanovke jer je pokojni tuđman hoda u njima po brijunima
    ali smo ih koristili isključivo za ulazak u more i to na pojedinim plažama. kad bi izašla iz mora fino bi ih skinili sa nogice. njima je potreba hodat po kamenčićima oblucima.
    ove godine mislim da ćemo čak i bez njih ići, ali sam za do mora kupila te sa gumom dole ko japanke a gore imaju dva remenčića na čičak.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Prosle godine imali smo dvoje: plasticne sandalice i one dolje s gumom, a gore 2 remencica na cicak. Plasticne se lakse suse, samo se pobrisu, jer mi je bilo koma da bude na plazi u mokrima. Ove na cicak se teze suse, ali mi se cine udobnije. Plasticne su joj ogulile kozicu na zglobu.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hvala svima na svojim iskustvima s tim moram jos promislit ima vremena do lita glavno da smo kupile rezervne kupače da nije stalno mokra,a za šlape čemo još promislit

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja isto ne znam što ću :/ Lani je imala te plastične za oko kuće jer se stalno igra sa vodom pa su joj kožne sandalice bile mokre. Ali stvarno ne znam jel to dobro, ići ćemo na pregled ortopedu prije ljeta pa ću pitati.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

evo jutros smo ih kupili roze prozirne 30kn,nadam se da će sluzit svrsi,ić čemo s njima i do mora i u more kupile smo broj koji joj taman pristaje ako noga poraste kidamo vrh za prste da prodju
    hvala svima na savjetima

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vidim da ste vi svi hodaci,mi smo u fazi prohodavanja pa stvarno ne znam sta da joj kupim za more-inace,cula sam a vi me ispravite ako je krivo da klinci do 3.god nesmiju nosit otvorene cipelice naprid ni nazad :?

Hannah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

U TL imaju krasne Berfoot sandalice za plažu, 50 kn. Gumene su, prozirne, nemaju oštre rubove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •