Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: veilicina stomaka

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno veilicina stomaka

hej cure,

ja tek ulazim u sedmu nedjelju, ali mi se stomak itekako vidi. kontrola mi je tek za deset dana. zanima me je li to ok?
    inace, mrsavica sam poprilicno, mada se nikad nisam mogla pohvaliti zamamnim strukom i bokovima. i uvijek sam imala stomacic. ali sada se vidi pravo da to nije "obicna" tibica. :/

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I meni se vidio odmah u startu, a sad kao da je malo prestao rasti (sad sam 27tj). Nekima se odmah vidi, nekima se dugo ne vidi sve ovisi o građi, kilama od prije...Šta te briga, pokazuj ga ponosno, budi prava trudnica

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

velicina stomaka u trudnoci najcesce zavisi od kolicine plodove vode.Sto je vise plodove vode stomak ce biti veci,a bebi ce biti komfornije .

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bolje da raste trbuh nego guzica i bedre kao meni.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam u 33. tjednu i svi me izluđuju s primjedbama kako mi je "trbuh mali", ili "to je neka mala beba", ili "pa gdje ti stane", ili "što to ne bi trebalo biti malo veće" - nemaju baš takta, ili misle da je to kompliment što govore

a beba normalno napreduje
    naučila sam do sada da je većina stvari individualna
    nemaj briga nepotrebnih

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

marta07,ne dozvoli im da te isprovociraju.Oni sigurno ne znaju da velicina i razvoj bebe ne zavise od velicine maminog stomaka.Cesto trudnice sa malim stomakom rode krupnije bebe od trudnica koje su imale veliki stomak .Naravno desi se i obrnuto,ti si to tako lijepo rekla-sve je to individualno

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

bjuma evo da ti se pridruzim (i mozda utjesim da nisi jedina) sa velikim trbuhom. Meni se u 10 tjednu trbuh vidio jako (obzirom, recimo to, kako je uobicajeno)- svi su mogli vidjeti da sam trudna.
    Sada sam u 20 tjednu i trbuh mi je dosta velik obzirom na tjedne...
    No bitno je da je sve ok.. bebica se mice svakodnevno i nemamo nikakvih problema. Mazhi kozu sa bademovim uljem da ne dobijes strije i mazi busu

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bok curke!
    Mi smo sada 9+5 i trbuh mi je poprilično velik. Mislim, uvijek sam ga imala i kad sam imala puno manje kila, a dok sam ostala trudna, već sa 5 tjedana trbuh mi se dosta vidio.
    Još nisam napunila 3 mjeseca niti prijavila trudnoću na poslu, ali mislim da neću moći skrivati još dugo.

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam 8 tjedana i jedva uđem u jedne od užih traperica - kako me stežu zaključila sam da ih neću više nositi. Inače sam kruška građe. Frendice koje imaju djecu su mi rekle da si za ljeto ne trebam ništa kupovati, a ja se jučer mislim: Pa 13.5. je, kako ću izgledati 13.8.

možda bi ponovno mogle aktivirati pdf trudnička obleka.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni počeo malo rasti u 13-tom tjednu.Sad sam u 14-tom,i izgleda mi kao da sam se samo malo previše najela graha,a beba je normalne veličine i sve je ok.To je tak sve individualno.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam sad u 25 tjednu i imam osjećaj da mi je stomak bio ovakav kao sada i u 15-om...
    na prošloj kontroli (22tj) doc mi je odmah rekao da izgledam bar tjedan dana više trudna gledajući do koje razine se trbuh tj. maternica popela prema gore, kada je izmjerio bebu mjere su pokazale da je beba malo veća, e sada hoće li se to u toku trudnoće izbalansirati ili će beba biti (Kao tata) preko 4 kg. to ne znam...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam sad u 25 tjednu i imam osjećaj da mi je stomak bio ovakav kao sada i u 15-om...
    na prošloj kontroli (22tj) doc mi je odmah rekao da izgledam bar tjedan dana više trudna gledajući do koje razine se trbuh tj. maternica popela prema gore, kada je izmjerio bebu mjere su pokazale da je beba malo veća, e sada hoće li se to u toku trudnoće izbalansirati ili će beba biti (Kao tata) preko 4 kg. to ne znam...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam 22 tj. i imam ogroman trbuh. Kad god me netko pita kolko sam trudna, i kad ja kazem, svi usute i nitko nece komentirat kolko sam velika. Pa sta? Ja sam i na pocetku uvijek govorila da jedva cekam da budem velika ko kit. I nek budem. Bar ce maleni imat vise mjesta. :D

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tako je koksy :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moj se prvih 4 mjeseca nije primjecivao...izgledalo je kao da sam se malo neproporcionalno udebljala...jos u 5. sam ga uspjela skrivati (mislim nisam skrivala, ali nije se vidjelo kad bih imala jaknu.
    sad sam pocetak 7. i sad mi je vec velik...pitam se koliko ce jos narasti.
    naglo je narasao u 6.mjesecu i sad je sve veci i veci.

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hej curke,

nije me bilo ovih dana... hvala vam na ovim utjesnim rijecima... nego, neku vecer, bili MM na koncertu, vidjela staru raju, koji pojma nisu imali, i svi k'o iz topa- jel vas to dvoje, a druga je cak pitala da li sam u CETVRTOM mesecu??
    sad ce mi kontrola za sedmicu dana, juhu!!! jedva cekam da vidim koliki je bebach i kao sad izgleda!?

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I jos nesto- prije trudnioce sam imala tezu urinarnu infekciju. povukla se prije mjesec dana. ali, u zadnje vrijeme ponovo je izgled malo "zaprasen", i s vremena na vrijeme me pecka, ukoliko sam duze vremena izlozena hladnoci. sta da pijem, s obzirom na to da antibiotike mogu zaboraviti???????? :?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Čaj od brusnice u oooooogromnim količinama !

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj vmartina prvotno napisa
    Čaj od brusnice u oooooogromnim količinama !
    Potpisujem.
    I to kuhaj i vrećice i osušene plodove koje također treba pojesti.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U 1. trudnoći imala ogroman stomak, govorili mi da nosim blizance, da je ginić pogriješio....sad opet, neki su skoro s ovolikim išli rodit, a ja trebam čekat 11 mjesec

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam i prije trudnoce imala skembicu, pa moram priznat da nisam primjecivala koliko je rasao na pocetku.
    al pocelo se vidjeti da sam trudna negdje oko 20 tjedna

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni se od starta vidio drob.
    i rastao je do iznemoglosti.
    čak mi je jedan "stari" ginekolog kad me vidio kazao: ajde još malo pa je gotovo. je li-ostalo ti je nekih 15 dana?
    kad sam mu rekla da sam tek ušla u 6. misec trudnoće dobro ga nije srce strefilo kako je razgoračio oči.
    moj drob je stvarno bio užasno velik.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj makita prvotno napisa
    govorili mi da nosim blizance, da je ginić pogriješio....
    Joooooj, ja poludim na komentare ovog tipa ili kad mi kažu "Jesi sigurna da nije dvoje?"
    Ne kužim da li pokušavaju biti smješni ili kaj??? .
    Meni svi govore da imam ogroman trbuh i čude se da kak imam još nekih 1,5 mj do poroda, jer po njihovom moram roditi već sutra...
    Baš mi idu na živce

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Citiraj makita prvotno napisa
    govorili mi da nosim blizance, da je ginić pogriješio....
    Joooooj, ja poludim na komentare ovog tipa ili kad mi kažu "Jesi sigurna da nije dvoje?"
    Ne kužim da li pokušavaju biti smješni ili kaj??? .
    Meni svi govore da imam ogroman trbuh i čude se da kak imam još nekih 1,5 mj do poroda, jer po njihovom moram roditi već sutra...
    Baš mi idu na živce
    eh,upravo tako! jel pokusavaju biti smijesni ili sta!!!i kod mene je isti slucaj...pa zar nije dvoje,pa vidi kolika si,pa ja nisam bila ni u devetom kao ti u 6 i sl. sad sam usla u osmi i nije mi tezak moj stomak ja ga nosim,nisam ga nikome objesila na ledja pa sta koga briga za MOJIM stomakom i MOJOM bebicom...ljudi su cudni i dosadni!

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure moj raste progresivno a tek sam u 15-om tj!! Izgledam ko da sam u 6om mj..U startu je bio sav napuhan i nisam mogla stati u nijedne hlače.
    Nije to stvar samo veličine maternice a pogotovo količine plodne vode kako je netko napomenuo,već i usporenije probave zbog utjecaja hormona,pa je logično da trbuščić raste i raste

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

uh ja sam mislila da sam jedina!

sada sam u desetom tjednu i stomak se vidi oha-ha! u prvoj trudnoći sam takođe imala veliki stomak i naslušala se komentara o mogućim dvojkama ako ne i trojkama!

ja mislim da je ovo još prerano ali ja sam već sada skroz nabujala a o grudima da i ne govorim! :shock: već nosim odjeću za broj veću a kako će to izgledati na kraju(dajbože da sve bude u redu) to si nemrem ni zamisliti! :?

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A sto tek ja trebam reci... mene su u 7. mjesecu trudnoce pitali: a ti si to trudna? Nisi si samo jos vise zdebljala? A onda uslijede isprike tipa: ma to je zato sto se ti uvijek slojevito oblacis...

Nekako mislim da je bolje da se vidi da ste trudne, nego da misle da vam je to uobicajena, odnosno dodatna kilaza. (Necu ni spominjati s koliko sam kila ovaj put ostala trudna - dovoljno je da mi se trudnoca na nju nije ni primijetila kako spada !!!)

Ma kad objektivno pogledam, zapravo su svi ti komentari prilicno

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ivana b prvotno napisa
    Cure moj raste progresivno a tek sam u 15-om tj!! Izgledam ko da sam u 6om mj..U startu je bio sav napuhan i nisam mogla stati u nijedne hlače.
    Nije to stvar samo veličine maternice a pogotovo količine plodne vode kako je netko napomenuo,već i usporenije probave zbog utjecaja hormona,pa je logično da trbuščić raste i raste
    Meni je stvarno usporena probava-viš, viš ima tu nešto

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

trebam rodit 9.11. a ljudi me već pitaju kaj ti termin nije u 8 mjesecu, super, al trbuh mi je stvarno velik i ja sam jako ponosna na njega

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

trebam rodit 9.11. a ljudi me već pitaju kaj ti termin nije u 8 mjesecu, super, al trbuh mi je stvarno velik i ja sam jako ponosna na njega

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cure, mene zanima jeli trbuh neprestalno raste ili ima stagnacija. Naime, ja sam evo skoro u 16.-tom tjednu i dosta mi je narastao ali mi se nekako čini da malo raste pa malo stoji. Sada se čini da već tjedan-tjedan ipo isti.
    Jel to normalno?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

garfy to je normalno. ja imam osjećaj da mi po cijeli mjesec bude jedne veličine a onda u dan opet bukne

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

moj ujutro jedva da se vidi,

a navečer, sam ko loptica, baš mi je sladak

i onda opet ujutro, mrvica

jer naravno pišam cijene noći!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj principessa prvotno napisa

Meni ti je isto tako. Ujutro je manji nego navečer a i dalje sam dežurna na wc-u noću.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj principessa prvotno napisa

ista stvar ! samo mi se čini da danju ne mogu ići na wc onoliko koliko bih htjela a noću samo šetam! :/

je li to normalno? :?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja ako puno pijem pred vece onda idem dva tri puta u toku noci u setnju do wc-a ako ne pijem onda samo jednom,a preko dana 100 puta minimalno,ali i pijem puno :/ nekat i po 5 litara dnevno jer imam zgaravicu a voda mi pomaze bar na kratko.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ajme meni, već kako sam ušla u 2.mjesec, mi se vidio trbuščić, ali zbog nadutosti, nemogu se baš pohvalit dobrom probavom
    sad sam u sredini 6.tjedna, i jučer navečer primjetih da ne mogu biše trbuh uvući kao još prije tjedan dana..... :shock:
    dakel već sad nosim trbušćić, nikad ga nisam imala, struk uvijek tanak, sad pa izgledam ko u 4.mjesecu :/
    meni nesmeta, meni je super tak, ponosna sam ko trudnica!
    samo još svi neznaju, a i čekam termin kod gin.2.7. da se vidi još srčeko, pa onda ćemo objavit! :D

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hej drage buduce mame,

zbilja kako to da je ujutro manji, a navecer se napuse do beskraja...
    inace, ja nemam problema sa ustajanjem navecer. sve je otprilike kao i prije (sad sam u 15. sedmici). i sa hranom, i sa odlascima u WC 8)

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno trbuščić

Hej curke, evo i mene s istim problemom. Trenutno sam u 9 tjednu, a već u 5 tjednu mi se trbuščić dooosta vidio (kao da sam se prejela)
    Znam da mi je mama rekla da joj izgledam ko da sam u 3 mjesecu. Zanima me da li će to bar malo stagnirati.... :? Uglavnom do sada sam dobila i 3 kg, a to mi se baš ne čini normalnim iako mi je gin na pregledu rekla da je sve ok. :? :? :?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam uvijek bila mrsavija a stomak mi se poceo rano vidjet al to je valjda normalno kod mrsavijih zena da se odma vidi. a kad sam isla radjat busa mi je bila ja bi rekla premala niko nije vjerovao da cu ici rodit, mali trbuh. hm beba je bila manja 2700 al nema to veze valjda je i plodne vode bilo manje. al je zato mali sa mjesec dana nacical do 4200 hi hi :D

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    Bolje da raste trbuh nego guzica i bedre kao meni.
    Isti problem.Imamo još Manje od mjesec dana do kraja a miž me zeza da bi mi izjerio bokove al da nema tak velikog metra!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja imam ogroman trbuh, a ušla sam u 18. tjedan. Izluđivalo me što su se mnogi čudili veličini mog trbuhu od samog početka trudnoće i što sam morala objašnjavati da ja ipak nisam toliko trudna koliko oni misle. Sad sam se već navikla na veliki trbuh i baš me briga što drugi misle - važno da je bebica dobro i da dobro napreduje.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja kažem da moja beba voli konfor kao i njen tata pa si radi veliku kućicu u mojoj buši

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja ću sutra 9 tjedana,a ujutro mi nije baš izražen;samo onako,malo-ja vidim,jer znam kakav je bio prije.A prema večeri lagano nešto naraste-onako počne se lagano zaobljavati već od ispod grudi,pa do 10 cm ispod pupka.Tako da navečer se već nešto i nazire,ali ujutro ništa.Ali,ne zabrinjavam se,mislim da je i to više od plinova(hm ),nego li od T.Vrijeme za rast do veličine kita je tek ispred mene .Žalit ću za ovim danima...
    Neka,sve za naše sunce

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

neces zaliti.Ja sam jedva cekala da mi stomak naraste, i docekala,sad sam 35 sedmica i stomak mi je ogroman ali stvarno,kad idem u trgovinu mogu ga komotno stavit u kolica i gurat ispred sebe,svi oko mene govore,to ce biti mozda dvojke,neki dan otisla da kupim kolica a zena me odvela do duplih kaze jel vam odgovaraju neka od ovih...ali ja uzivam sa svojim stomakom,i nema veze sto je ogroman,i nema veze sto sam dobila na kile celulita po nogama i strije po nogama,po stomaku ih jos nema ali bas me briga.Jos me mm zeza kaze da sam mu ko slonica ali i to me ne zanima,kad me bebica lupi ja se rastopim,i bas je lijepo imati trbuh.

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam 16+3, i nekako imam osjecaj kao da je malo stao s rastom... mada je situacija jos uvijek ista- ujutro nis, a navecer prava trudnica. jucer sam bila na kontroli- srceko uredno i 160 grama.
    malo me ledja pocinju boljeti, narocito navecer. mislim, kako li ce biti kasnije, kad jos vise naraste:-?

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam 30+2 i imam mali trbuščić
    Kad dođem na pregled (obično je sve puno trudnica oje međusobno komuniciraju) ispada da ja imam puuuno manji trbuščić od onih koje su mjesec,dva i trri manje trudne! Pitam se kakva bude to mala bebica :?

Just Me avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I ja imam osjećaj da mi je tibica mala mada mi svi kažu da baš i nije mala ...
    Možda mi se samo čini jer sam svako malo pred ogledalom

Arnela

Početno imam veliki stomak

meni prva trudnoća, ušla sam u 20-u sedmicu a stomak mi povelik...dobila sam malo više od 5 kg ali je sve otišlo u stomak i grudi, tako da mislim da uzimajući to u obzir, nije toliko ni čudno..ali mi je kolegica na poslu juče rekla da je ona sa ovolikim stomakom otišla da rodi ma baš me briga...meni je super

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ciciban prvotno napisa
    velicina stomaka u trudnoci najcesce zavisi od kolicine plodove vode.Sto je vise plodove vode stomak ce biti veci,a bebi ce biti komfornije .
    hm..ja sam u 27. tjednu,imam prilicno velik trbuh,ali ne cini mi se bas da beba ima dosta mjesta u njemu :/ ...toliko me jako buba da me boli..razvlaci me,peku me rebra..imam osjecaj da joj je tijesno..
    u prosloj trudnoci mi je bio malo veci nego sada kada sam isla roditi.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •