Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: veilicina stomaka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

evo i ja obznanjujem da sa 14 tjedana ne mogu ući više u svoje najšire hlače!!! :shock:

ja mislim da ipak prebrzo dobijam na težini +5 do sada!

tako mi je bilo i sa prvim! počela sam bujati u roku od odmah!

a stomak- može se ubrojati i pot trudnjački ali je i u skladu s mojom sve rastućom pozadinom tako da...

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja i puno prije 14 tjedna nisam mogla više zakopčati nijedne svoje stare hlače iako nisam puno dobila na kilaži (do sad okok 2kg). Stomak mi je sada u 17. tjednu toliki da što god obukla svi odmah skuže da sam trudna, valjda mi na čelu piše

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure nije to ništa - ja sam 18+3 a trbuh mi je ko da am u 6om mj trudnoće jer sam se udebljala čitavih 10 kg!! Kako - ne znam,jedem ko i prije,samo malo više voća i to je to,ali pijem dosta tekućine. Sve je otišlo u trbuh,ruke i noge su mi mršave kao i prije. Naravno da mi je sve malo,nabavila sam par komada trudničke odjeće

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ivana b prvotno napisa
    Cure nije to ništa - ja sam 18+3 a trbuh mi je ko da am u 6om mj trudnoće jer sam se udebljala čitavih 10 kg!! Kako - ne znam,jedem ko i prije,samo malo više voća i to je to,ali pijem dosta tekućine. Sve je otišlo u trbuh,ruke i noge su mi mršave kao i prije. Naravno da mi je sve malo,nabavila sam par komada trudničke odjeće

mene sada ima posvuda!

ali u prvoj trudnoći sam ostala trudna s 54 kg na 170 cm i isto tako se ne sjećam da sam jela nešto puuuno puno više a na koncu sam dobila 30 kg!!! :shock:

najviše mi ide na živce kada mi kažu da se ja to izvlačim na trudnoću da bih mogla više jesti!
    s druge strane čini mi se da i od ovih prenatal tableta dobijam pojačan apetit! možda da ih prestanem uzimati? :?

M@rtin@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam sad u 26 tjednu i isto imam ogroman trbuh. U biti od samog početka mi je trbuh bio veliki tako da se s 8 tjedana već dobrano vidjelo da sam trudna.
    Inače sam mršavica. Znam curu koja je trudna 3 mjeseca i doslovno ima RAVAN TRBUH. Ja nisam mogla vjerovat. A za mene misle da mi je termin za mjesec dana

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam neki dan srela curu i kaze da je trudna,ja pitam koliko vec,mislila sam par sednmica a ona kaze pa skoro 5 mjeseci,vec uveliko osjecam bebu!A stomak joj je ravan ko daska!U nekim uiskim hlacama i majici do pupka se sepuri po gradu a ja!!!!!U petom mjesecu sam bila u trudnickim hlacama i haljinama!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam u 11. tjednu, ali mislim da se ništ baš ne vidi. Inače sam dosta mršava, pa bude se valjda kasnije vidjelo. Opće ne znam da li se maternica nalazi u razini pupka ili puno niže!??

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

dok se ne poveća maternica je puno niže,
    ja poznajem curu koja je 5 mjeseci trudna i da mi nije rekla ne bih ni skužila, a ja imam trbuh koda ću sutra rodit a ne za 3,5 mjeseca

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam 23+1, dobila sam 8 kila, žderem voće u nenormalnim količinama - svaki dan pola dinje, 2-3 kriške lubenice, grožđe, nektarine, marelice.... Katastrofa koja potreba za voćem! Ostalo jedem normalno - ujutro musle, međuobrok neko integralno pecivo, normalan ručak, a vrlo rijetko večeram - al zato navečer maznem hrpu voća. Trbuh mi je ogroman, malo sam dobla s unutarnje strane bedara, a ostalo je isto kao prije. Da, i pijem puno vode, pa se nadam da je od toga buša takva .

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •