Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
U početku dojenja sam imala rane na obje bradavice. Ajme kad se sjetim te boli
Cijeli dan sam bila u toplesu, nisam mogla pomisliti da mi nešto ide po bradavicama. Dojenje me tako nerviralo da sam htjela lupati glavom u zid. Pomoglo je luftanje i lanolin, ali najviše popravljanje položaja. Jedan dan nisam više mogla i svaki puta kad beba nebi dobro raširila usta i uhvatila, gurnula sam prst sa strane i otpustila usta i davala da iz nova i iz nova prima sisu dok nije uhvatila kako treba!
Za dva dana je dojenje postalo predivno, savršeno!
Ista stvar i kod mene, mi koristimo nastavke ali obje bradavice su mi bile u ranama i danima je sisala krv... hvala bogu izborili smo se i proslo je... ali smo ostali na ovom dijelu popravljanja polozaja... desnu super uhvati i ni ne osjetim ju skoro osim na pocetku, a lijevu (koja mi je malo zadebljana prirodno) kad sisa ko da me netko bocka u mozak.

Sanja suosjecam s tobom, meni je mama istiskala grudi da sam vristala i plakala, topli oblozi, izdajanje poslije dojenja, masaze... plavice sam imala... ali proslo je, nadam se da ce brzo i tebi a sto se kraste tive meni otpale nakon 10tak dana, isto sam mazala i luftala, i davala sam joj normalno da sisa iako je bolilo