Sun hvala ti još jedno pitanje, kako mažete bebicama usta, štapićem za uho, mažete gel na dudicu?? (s obzirom da dorić ne voli cicu morali smo nažalost uvesti dudicu )

Pitala si zašto Dora ne doji? Problemi su počeli još u rodilištu, rođena je carskim rezom, imala žuticu i naravno bila je hranjena na bočicu...nisam je vidjela skoro pa dva dana, kad mi je napokon donose ne snalazimo se nikako,ona ne zna povući, a ja je teško namještam na dojku zbog bolova sestre naravno nisu od nikakove pomoći
Vrišti, zapravo urla iz petnih žila svaki puta kad je stavljam na dojku, mučimo se ja i ona
dojku je prihvatila svega par puta, ali ubrzo bi zaspala tako da je čitavo vrijeme nadohranjivana bebimlom
Mislila sam da ćemo u tišini doma svoga, opuštenoj atmosferi uspjeti, ali i dan danas nas muče isti problemi
Teška srca priznajem da polako odustajemo, srce mi se para svakog puta kad je stavljam na cicu jer ona vrišti iz petnih žila, a opet plačem svakog puta kad joj dajem bočicu (kršitelj koda)a (ja se ne uspijevam dovoljno izdojit)
Umorna sam i razočarana

Ako ovom tekstu nije mjesto na ovom postu, molim moderatorice da ga premjeste