Cijenjeni!
Nova sam na forumu možda se i zabunim u pisanju. Imam maloga Domagoja koji 26.11. puni 4 mjeseca. Isključivo ga dojim i ide nam uspješno jer strašno napreduje na kilaži. Ne želim prerano eksperimentirati s dohranom, ali sada se dvoumim oko toga. Naime, u siječnju 2005. g. idem na operaciju oka, tk. mrene na oku. Operacija je koplicirana i ne vjerujem da će me pustiti kući nakon 3 dana. Prvi puta su me zadržali oko 7 dana. Želim nastaviti s dojenjem. Tada će Domagoj imati 5 i pol mjeseci. Što učiniti? Da pravim banku svoga mlijeka jer mu ne želim davati umjetno dok imam ja? Da mu ipak uvedem neke voćne kašice i sokove? I da pitam u bolnici može li on biti sa mnom makar preko dana? Moja sestra će biti s njim kod nekoga u Zagrebu i dovesti ga k meni. Problem je jedino što u bolnici nemaju uvjete jo da i beba bude sa mnom, a ja ne smijem nakon operacije ništa teško dizati jer mogu oslijepiti ako se ne pridržavam uputa barem mjesec dana poslije. Molim vas za savjete. Unaprijed se zahvaljujem.