miha prvotno napisa
Rok je legenda!!!
hej komadi,
baš sam se nasmijala. prvo roku i prizoru uz more sa čizmakima, pa jr-u i eli za spavanje u papučama i sandalama.
super su ti naši klinci...
mi s cipkama nemamo problema, obuče sve što joj kupimo. i uvijek smo imali barem 2 para, možda i zato...
u parizu je bilo prelijepo, a disneyland nas oduševio, mene po treći put a v je puna dojmova. stalno priča kak je letila avionom i kak ju je miki zagrlio i što joj je rekao. naravno još uvijek pantomimom!
slike stavim čim stignem. moram malo počistiti album, više mi ne stanu slike gore.
bubimira, jedva čekamo fotke.
miha, i ostale, onda se utrkujemo - ela će u svojim gumenjačama, naravno. eno smo jutros i na misu išle u njima, dođe mi da napišem na majicu - 'ima i druge sandale'.
E možda i mi dođemo..ali samo kao publika...Jan baš nije za masovke, barem mi se tako čini. Al' nikad ne znaš, svakim danom nova fora!
bubimira-zanima me kak' je Vita podnjela let avionom?
Za ostalo ne sumnjam da je bilo mrak!!!
Bubimira-hehe, pročitala sam za Vitin let na 'kamo s ovim'!
Super da je super prošlo....
Cure koji dan planirate na Cvjetni?
Mi slijedeci vikend odosmo na dva tjedna na more pa si sad nekak razmisljam da idemo u subotu a da u petak skoknemo do Cvjetnog da vas vidimo napokon?
Što se tiče Bebi maratona, zar je samo meni upala u oči kategorija II-Bebe u hodalicama!???
Kod nas ovako stoje stvari s cipelicama: trenutno nosi nekakve poluotvorene (s rupicama) koje su još Mijine i moramo u kupovinu novih jer mu postaju tijesne. Ja sam mislila kupiti neke ful otvorene da ih nosi bez čarapa jer mu se noge jako znoje, ali ne znam kako ću to izvesti. On ne da skinuti "tavape" ni pod razno. I nas ostale tlači ako vidi da smo bez čarapa, ili ne daj bože bez papuča doma. Čak smo imali problema ovaj vikend nagovoriti ga da bude samo u bodiju, jer je zaista bilo prevruće, ali on zahtijeva stalno punu opremu. Već ga vidim na plaži sa svim tim slojevima odjeće na sebi, u čarapama i cipelama.![]()
Što se tiče mjera, nemam blagog pojmaOvako odoka bih rekla 11,5 kg i 82 cm. Nogica 22.
Baš su čudni ti naši klinci, Eva bi pak stalno bila gola i bosa, čarape više uopće ne nosimo.
Mi idemo na maraton u subotu jer ja u petak radim a ne želim to propustiti.
A ja sam sinoć ostala zapanjena, jer smo krenuli na uspavljivanje i Strahinja je sam zaspao u roku od 1 min! :shock: Popeo se na naš krevet i legao, a zatim vrlo brzo i zahrkao. Malo sam ostala u sobi da vidim hoće li ustati, i kad je prošlo neko vreme otišla sam mm da brzo isprićam šta je bilo i da ga prebacimo u njegov krevetac. Ali, kako smo ušli u sobu tako nas je i cuo i đipio. Posle toga smo se regularno uspavali uz siku, ali ovo pre toga mi je stvarno bilo veeliko iznenadjenje! Mislila sam da se takvo nešto nece dogoditi u skorije vreme.
E mamanatali..baš su nam klinci slični!
Ni moj nije jedno vrijeme htio čarape skinuti ni pod razno. Sad se već navikao...
I mi moramo svi imati papuče doma!
A ni Jan ne želi ostati samo u bodići kad je vruće!
Ja fakat ne znam koliko je Jan visok, nismo ga mjerili![]()
Ali smo ga vagali i cca ima 12 kg
Nogica 21-22
nisi. i meni je upalo u oci, ali nisam htjela komentirati jer vecina vas zna sto ja mislim o hodalicima.mamanatali prvotno napisa
![]()
Bubimira, uzivajte dok jos pricate pantomimom jer kada se jednom krene pregovarati sa tobom, kao jutros Zach sa mnom, nema tome kraja.
On treba ici van i ja mu hocu staviti pelenu:
Ja: Zach, dodji da ti mama stavi pelenu.
Zach: Pali motor i onda kamion krece (on se naravno igra sa kamionom).
Ja: Ajde, molim te, pelenu da ti stavim.
Zach: Nece Zach pelenu obuci.
Ja: Zasto?
Zach: Boli Zacha guza (sad me vec navelike mulja, guza mu uopce nije crvena).
Ja: Ajde Zach.
Zach: Teta Linana (Ljiljana, to je njegova cuvalica) dodji Zachu svome!
......
moram li dalje nastaviti?![]()
izgleda da ce biti jak pregovarac.
Najdraza mu je uzrecica "cicu svoju ljubiti!"
dakle,
dakle,![]()
tek sam sada skuzila da nisam dovrsila misao...
valjda sam htjela reci: dakle, uzivajte dok vam klinci ne pricaju puno, jer kad progovore, bit ce to sati i sati pregovaranja sa njima.
Zach![]()
I mi u zadnje vrijeme pregovaramo kod svakog presvlačenja pelene. Jučer ga nekoliko puta bezuspješno nagovaram da idemo presvući pelenu. Na kraju kažem:"Ma vidi kako ti je popišana pelena" a on proba rukom i mrtav-hladan zaključi."Doba je!" i nastavi se igrati.
E momze mene panika lovi kako ce to kod nas izgledati kada se gospodin udostoji progovoriti, jer i sada pantomimom cisto uspjesno pregovara i ne odustaje od svog stava. Uopce mi nije jasno na koga je tvrdoglav, mama i tata su tako jednostavne osobemomze prvotno napisa
![]()
Ja sam danas izgubila živce s Rokom u frizerskom salonu![]()
Neće na djčji stolac, neće meni u krilo, otima se, vrišti, cendra, plače, divlja, rita... Na kraju smo izašli van. Nije dao niti da ga ženskica počešlja, a kamoli pokuša ošišat. I kaj sad? Moram ga ošišat prije mora (idemo u petak), kosa mu je fakat duga... Any ideas?
Annie, ja sam Zacha do sada 3 puta sisala. Dva puta uz molbe, a treci puta (prije tjedan dana) dok se on u kadi kupao i igrao sa hobotnicama.
Nije niti skuzio da sam ga osisala (doduse, iskusnije oko vidi koliko je falsanja, ali sto me briga). Zadovoljno dijete - zadovoljna ja.![]()
A i Zach je u taj fazi, otimanja, protestiranja... uf!
Šišanje?![]()
Eva ne priča, ne raste joj kosa...ista mama (ili baka, ako se pita stričeka iz parka)!
a da ga probaš ošišati sama?Annie prvotno napisa
ja sam Rok-a već nekoliko puta, mašinicom kojom i sebe šišam.
prvo malo sebe, onda njega i tak... zadnji put je protestirao, ali ništa prestrašno. doduše, on zaista nije tvrdoglavo dijete - kao da osjeća da ima dužnost protestirati, ali ako vidi da ne ide onda popusti...
(doduše, s cipelama je druga priča)
Annie, sa Strahinjom je isti slučaj. Mi više nismo znali kako da mu skratimo kosu pa smo otisli u park (jer je bučnije nego u stanu ali mu nije problem da yaspi kad je napolju). Poneli smo onu mašinicu i ošišali ga skroz na kratko (1cm) dok je spavao. U početku je mahao rukama i bunio se pa smo sačekali da utone u san i više nije bilo nikakvih problema. Sad smo mirni do jeseni.![]()
OT može li neko na pp da mi kaže kojim programom da umanjim sliku za avatar. Ove koje sam do sada koristila su uvek bili ok, ali sad nikako ne mogu da je umanjim a da ne bude mutna slika, ili baš sičušna :?
Pa došla sam na ideju da ga sama ošišam,ali moram priznat da ne znam na kaj bi to ličiloMiha, tvoja tehnika nije loša - malo sebe,malo njega,ali u mojoj situaciji ne pali
![]()
Ne znamkak bi to funkcioniralo u snu, bojim se da nikako, jer smo mu znali u snu rezat noktiće - ali se svaki put probudio i vrištao, bez obzira na to koliko čvrsto bi spavao. Ne znam...
Nelzi, ja u photoshopu. Ajd pošalji slikicu na mail pa ti ju ja smanjim
Evo, riješili smo problem. Bio je popodne kod moje mame i ona ga je otfurala frizerki koja je rekla da nema tog djeteta kojeg ona nije mogla ošišat. Veli stara da je ženska savršena, toliko smirena i dobra s klincima da je to nešto nevjerojatno. I ošišala ga je mašinicom, skroz kratko. Moja prva reakcija je bila - kaj si pao pod kosilicu??
![]()
Znate šta? Ja Jana još nisam dala na cijepljenje MoPaRuom ili Priorixom, nebitno..preko ljeta ga baš i ne bi cjepila, a jel kasno u jesen? Imati će 22, 23 mjeseca? Kak vi tojite po tom pitanju?
Annie, mogu ti i ja poslati mail da mi smanjiš fotku plz?
rok je cijepljen svime čime je do sada trebao bit - sve OK ovaj put :D !
annie, onda Rok i Roko sad imaju istu zurku![]()
shiny - moš i meni poslat, ak se annie ne javi![]()
miha ja sam ti poslala fotku za avatar 8)
Eva će se tek nakon ljeta cijepiti sa inačicom MoPaRu-a za alergičare i nitko nije rekao da je prekasno.
ovo zaslužuje plakat, a ne avatarMBee prvotno napisa
!!!
(sorry, nisam provjeravala mail)