Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: Jesenje bebe 2005. (13. dio)

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    Bubimira, daj mi reci, ako nije tajna, koliko ste platili pjescanik? nasla sam jedan u Zagrebu za nekih 450 kuna (cini mi se) i ima i zastitnu ceradu.
    Evo draga...http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167177
    Dakle preklapaju se oba djela jedan preko drugog tak da poklopis ako pada kiša ili po noci...31,90 € je kao redovna cijena ali na akciji je bio 20 €.

Evo i kucice...http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172703
    cijena 199,90 €...mi na akciji platili 150 €

Moji su joj uzeli isto pjescanik...onda šator http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166599
    i ovakav slican tobogan...http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=140545

Tak da mozemo jedan dan napravit druženje jesenskih beba u zabavnom parku Vita u Zapresicu !

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj jaginamamica prvotno napisa
    jago malog obozava
    evo vidite kako se lipo slazu

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A jagina...baš ti je veselo

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

jaginamamice

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj jaginamamica prvotno napisa
    a zach ... presladak je ..odkud sva ta kosa.Mi necemo toliko imat ni kad u skolu podje))
    ma, hocete!!

a tvoji decki su preslatki!

Tata mata, hvala puno na linkovima.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jaginamamice..ma zbilja su slatki!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pozdrav svima!

Jaginamamice čestitam!

malim pastirima ~~~~~~~~~~~~~

mi smo srecom zdravi, nedavno se drugi put osisali, a
    ja sam u guzvi pa se ne stignem bas javljati
    nadam se da nas necete zaboraviti ako padne kakvo druzenje

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo bubani
    tj jago, od jucer kasno popodne ima temperaturu 38.5 ,a nocas 39.5 a danas oko 1:30 cak 40.5 :shock:
    Hitno sam ga tusirala i voltaren cepic i pala je i evo sad je opet 39 .POnovila sam postupak

Nema nikakvih simtoma gripe i prehalde , nosic radi dobro , ne kaslje , nema proljeva , usi se cine ok ....
    jucer je proveo dosta vremena vani , na suncu mada je imao sesir , mozda mu je naskodilo... ne znam mogu li zubici biti razlog bas ovako velike temp. , nije nikad imao bas ovako visoku.
    ako nocas bude opet kao prosla noc , ujutro cu ga odvest...

pusaaa

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jaginamamica, to bi mogla bit trodnevna viroza, E. je to imala nedavno, nikakvih simptoma, samo visoka temp. tri dana i onda još dva-tri dana osipa (kad se ospe, gotovo je, prolazi). drž'te se

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    Jaginamamica, to bi mogla bit trodnevna viroza, E. je to imala nedavno, nikakvih simptoma, samo visoka temp. tri dana i onda još dva-tri dana osipa (kad se ospe, gotovo je, prolazi). drž'te se
    potpisujem od riječi do riječi! i mi smo to prošli tjedan prošli. držim fige ...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    potpisujem od riječi do riječi! i mi smo to prošli tjedan prošli. držim fige ...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A bolje da je to nego da je neka infekcija , pa da moram mu silom davati sirupe to mi je grozno.

Jedino sto me brine je sto ne prodje nekad ni punih 5 sati da sam mu stavila cepic ona opet 39 ( koristimo voltaren, jer su lupocet za nista), a nisam bas za kljukanje tim cepicima previse , ali sta mogu..tusiranje s kombinacijom cepica jedino djeluje.

Nosac opet nisam spavala , ovaj u groznici drugi na sisi :/ Rafael je dobio 500 g u nepunih 6 dana 8)

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

hura za rafaela! a gdje jagi mjeriš temperaturu (guza/uho/pod rukom)?

sorry, moram iskoristiti priliku i pohvaliti se
    IMAMO PRVU PRESPAVANU NOĆ :D !!!
    eto, od 22:15 do 8:15 u komadu - bez buđenja, bez cice...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

miha , pod rukom uvijek.
    nisam ga vodila pedici...nekako mi ga zao kad se sjetim vriske i vadjenja krvi ..ako je trodnevna onda nema potrebe ...
    ne znam.

Bravo rok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogu mislit koje ti je to olaksanje!!! Cestitamo!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Bravo Miha & Rok! Drago mi je zbog vas.

Nego, jel moguće da naše koze već odlaze? Danas je 5. dan, većina ih je u krasticama, ne svrbi se, nema temperaturu :/ danas navečer bi ju odvela u kratku šetnju, već je četiri dana doma i kužim da joj je dosta.

Jago ~~~~~~~~~~ da brzo ozdraviš!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ide li netko sutra na feštu na Bundek?

momze vidjeh te u podnevnom Dnevniku, kosa ti je :shock:

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A miha tebe standardno mrzim Još ako propričate prije nas...

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Kakva fešta na Bundeku?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Povodom Dana DV grada Zagreba sutra je balonijada i zmajada + nastupi klinaca većine vrtića, sportski sadržaji itd. od 10 do 14h.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nisam imala pojma. Nisam sigurna dali je moja kozica još uvijek zarazna pa ćemo se mi vjerojatno prošetati rano ujutro ili kasno navečer, kada ne bude gužve. Feštu ovaj put preskačemo.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    ne mrziti mihu, ne mrziti ...

bez brige - vokabular nam se i dalje svodi samo na 'mama', 'tata' i 'lala' (teletabisi)

mi ćemo možda do bundeka - taman nam se uklapa u dnevni raspored. jedino što rok-a ne zanimaju takve stvari. on je najsretniji kad dođemo usred tjedna u neko blesavo vrijeme kad nema nikog pa se onda čak malo i poigra u parku.
    inače, kad ima djece raspoložen je samo za beskonačno bacanje kamenčića u jezero.
    kakav park, kakvo druženje ...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

[quote="miha"]
    ne mrziti mihu, ne mrziti ...

bez brige - vokabular nam se i dalje svodi samo na 'mama', 'tata' i 'lala' (teletabisi)

situacija i kod nas slicna , novo je samo -mama , i to tek kad sam otisla u bolnicu rodit, kad mi je dosao u posjetu 1.dan svjesno i s namjerom me zovnuo -mama i odmah se posramio .

Bolje je jagic , pala mu je temperatura...samo je nervozaaaaan. Mislim da ce mu opet porasti.
    Nocas opet nema spavanja

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nocas smo ipak spavali, ( kako ko , tu sebe ne racunam...jer tu je rafael dojkic ) Temperatura je pala sinoc i nije rasla vise :D
    Jutros je 37. Znaci da prolazi , nikakav osip nisam primjetila jos.

E da ... od srca vam cestitam svima majcin dan
    Da ovaj divan dan provedete u sto ljepsoj atmosferi u krugu svojih najdrazih

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Svim mamicama za Majčin dan!

Mi smo bili na Bundeku, probušili preko nekoliko balona, smočili hlače i cipele u jezeru pa smo se producirali u bodiću, plesali uz super glazbu, ja sam još malo umrla od alergije...ali sve u svemu super provod!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Svim mamicama za Majčin dan!

Mi smo bili na Bundeku...
    a to je danas? SRETAN SVIMA !!!

jeste kojim slučajem na budneku uočili neko malo bosonogo siroče koje baca kamenčiće u jezero?
    (još muku mučimo s geox-icama, ali lagano odustajem i selim na forumsku burzu...)

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Vjeruj mi bili smo prezauzeti držanjem svog siročeta bez hlača za noge da se potpuno ne odvuče u jezero...jedva čekam more da ju pustim nek' vrluda kud' hoće.

irenask i školjkica vidjeh vas na fotkama sa prosvjeda i baš ste zgodne! I opet da komentiram momzinu kosu :shock:

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Vjeruj mi bili smo prezauzeti držanjem svog siročeta bez hlača
    koji par !

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo da vidite kako je to izgledalo na(u) Bundeku i nakon njega:
    nedjelja!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Eva je prava djevojčica, djeluje tako nježno .

Mi smo danas bili gradu kupili sandalice, hodala je doma u njima i svako malo gledal prstiće . Kozice su nas napustile, osim par točkice nema više ništa.

Htjela sam vas pitati (momze, tvog trilingvalnog Zacha ne računam ) jel vaša dječica slažu rečenice?
    I zna puuuuno riječi, zadnjih par dana je počela slagati rečenice, za sada smo na:

Moja mama;
    Vona (tata, tomo,mama) pije vodu;
    Ticice papaju;
    Dodi ticica (dođi ptičice);
    Tata pava (spava);
    Beba pace (plače);
    Dođi mi (kada hoće da ju podignemo).

Kada ju pitamo kako se zove kaže vona, naravno da je sva je ponosna na sebe.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eva ne govori ni riječi a kamoli rečenice ...to mi je bolna tema.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

potpisujem !

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Momze, meni se čini da su ovo ipak gljivice i da ćemo morati kod doca (još pokušavamo neke domaće recepte). Kupila sam ipak i adermu pa ćemo probati i to. Ne širi se dalje, ali i ne prolazi (ovo ispod testisa se stalno vlaži pa vjerojatno zato).

Andrej priča jako puno riječi, svaki dan po nekih 10-ak novih, ali ne spaja ih u jasne rečenice. Tj. ne spaja ih glagolom. Do sada je rekao samo "mama pava" To tako rijetko vidi da je ostao šokiran

Jaginamamice, nadam se da je Jagić bolje! Preslatki su na slici.

Miha, hura za prospavanu noć!!!

Cure, imate pozdrave od naše Tanje, javila mi se mailom, ne javlja se jer ima nekih problema s logiranjem.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tin brblja ko navijen, a rečenice su mu postale proširenije ali su i dalje indijanskog tipa:
    Mama, mion eiki doso. (Mama došao je veliki kamion)
    Ćićek palio motoj. (Striček je upalio motor).
    Ion leti visoko. (Avion leti visoko). itd. itd.
    Možete primijetiti da Tin non-stop priča o raznim prijevoznim sredstvima, pravo muško

I mi noćas imali (već treću) prospavanu noć!
    Jučer je krenuo ponovo u jaslice, pa se valjda izmorio, a poslije smo još 2 sata proveli kod homeopatice.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A ja vam se moram požaliti
    Upravo smo došli iz parka gdje me jedan penzić pitao: "Gospođo, to vam je UNUK?" Čak me nije pogodilo ono o spolu (na to sam navikla), ali UNUK :shock: Kad sam mu odbrusila da mi je to kćer rekao je:"Lijepo je to imati pod stare dane!"
    Šta da vam kažem...nazvala sam MM-a a on se samo grohotom nasmijao da sam mu uljepšala jutro. A ja se osjećam kao onaj tip u sinoćnjem CSI-ju koji je prije doručka uspio slučajno ubiti dvoje ljudi. Definitivno nije moj dan!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

MBee, šta se bediraš, starček vjerojatno slabo vidi. Meni baš s novom frizurom (koliko sam vidjela na slikama) izgledaš mlađahno.

A ako želite vidjeti koliki je Tin pogledajte http://public.fotki.com/mamanatali/m...n/pic0018.html

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mbee, sad si i meni uljepšala dan. odvalit ću

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mbee ja mislim da stričeku trebaju naočale! Ja imam dijametralno suprotan problem, svi mi govore kako imam slatku sekicu ili se čude što sam rodila tako mlada

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    potpisujem !
    da i mi smo u tom klubu, pantomima je kod nas glavni jezik sporazumjevanja 8)

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

MBee, riknula sam od smijeha!

Ja se moram pohvaliti da Jan puno priča-barem za moje kriterije.
    Kao prvo, apsolutno sve ponavlja što pričamo..pa kad se MM-u zaletila jedna psovka i to je ponovio, ups..pa smo zaključili da moramo paziti šta pričamo.
    Viče mamaaaa, tataaa po cijelom stanu, a ima i nježno mama kad me ugleda nakon posla.
    Baka, dida, tanja (MM seka), nino (njezin dečko), knj(knjiga), di (dizalica), tmv (tramvaj), lop (lopta), nana (banana), paja (spavati), papa (papati ili pa-pa pozdrav), kck (kocke), ma (maca) i na svoj način kaže traktor, bager, avion...jer ima neku slagalicu s prijevoznim sredstvima..
    glasanje životinja nam je out, odavno ih sve zna pa i majmuna, tuljana (plješće rukicama), purana (onako slatko mrlja jezikom)
    e da..auto, vak (vlak),...ma više se i ne mogu sjetiti ali baš dobro komunicira..
    Al' sam ga sad ishvalila..

I dijeli svima puse..a najdraže mi je kad me onako baš cmokne u obraz!
    A i nekad kad ga pitam "daš mami pusu" on mi odvrati odlučno "ne". Baš ima svoje "ja" i zna točno što hoće što neće i naravno, sve mora biti po njegovom"!

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kao prvo, apsolutno sve ponavlja što pričamo..pa kad se MM-u zaletila jedna psovka i to je ponovio, ups..pa smo zaključili da moramo paziti šta pričamo.
    Viče mamaaaa, tataaa po cijelom stanu, a ima i nježno mama kad me ugleda nakon posla.
    Baka, dida, tanja (MM seka), nino (njezin dečko), knj(knjiga), di (dizalica), tmv (tramvaj), lop (lopta), nana (banana), paja (spavati), papa (papati ili pa-pa pozdrav), kck (kocke), ma (maca) i na svoj način kaže traktor, bager, avion...jer ima neku slagalicu s prijevoznim sredstvima..
    glasanje životinja nam je out, odavno ih sve zna pa i majmuna, tuljana (plješće rukicama), purana (onako slatko mrlja jezikom)
    e da..auto, vak (vlak),...ma više se i ne mogu sjetiti ali baš dobro komunicira..

A i nekad kad ga pitam "daš mami pusu" on mi odvrati odlučno "ne". Baš ima svoje "ja" i zna točno što hoće što neće i naravno, sve mora biti po njegovom"!

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Auuu, odletilo par puta..na poslu sam pa me komp zeza! Može to tko brisati?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

irenask i školjkica vidjeh vas na fotkama sa prosvjeda i baš ste zgodne! I opet da komentiram momzinu kosu :shock:
    hvala, iako se još ni sama nisam vidjela jer
    smo doma, karlo ima virozu, upaljenje oči i uši a o nosu da ne pričam

mbee, dakle, baš sam se nasmijala

tanja pozdrav

jagina mamice, rastapam se nad bebom r

miha, svaka čast, pa tebi ni ne treba no cry

bubimira, tata mata još uvijek sanjam o vašem dvorištu, a tek s dodatnom opremom... al muž neće pa gledamo preskupi zagreb

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

MBee, ma sta te briga tko sto prica!

Miha, bravo za prospavanu noc! wow! :D
    kod nas sve po starom.

Zach odavno slaze recenice, ali necu sada o tome jer ce ispasti da se hvalim...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i mi brbljimo svašta, ponekad ju ni ne razumijem što hoće reći
    lopa(lopta), pala, aba (žaba) pupak, oko, no (nos) ruka, noga, baba, ima toga još
    a glavna je rečenica : cici mama, od ostalih rečenica uglavnom je to uvijek kombinacija nečeg i mama,

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj irenask prvotno napisa
    miha, svaka čast, pa tebi ni ne treba no cry
    Citiraj momze prvotno napisa
    Miha, bravo za prospavanu noc! wow!
    ma joooooj... sad ispada k'o da spavam... to je nažalost bila samo jedna noć u 19 mjeseci (i nije se ponovila )

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo i nas nakon par dana...

kozice otišle, sada ispadaju krstice i imamo male mrljice. al kažu da to i neće tak brzo proći.
    ja počela raditi nakon 2 tjedna bolovanja.

što se tiće druženja ja sam za al na žalost ovaj mjesec ništa jer sam svaki al baš svaki vikend na poslu.
    a jel bi vi cure razmišljale o tjednu? onak poslije posla, oko 5? valjda ne idu klinci jako rano sapvati. od dodatne "opreme" imamo još i šator i tobogan

mbee... ne se bedirati- čiček sigurno preeeslabo vidi

govor.... i nama je to slaba točka. uglavnom pantomima. iako stalno nešto "melje" al na nekom jeziku koji meni zvuči mađarski :?
    tu i tamo nešto ponovi za nama al tek zadnjih par dana. a jedine 2 riječi uz mama, tata i dida koju kaže čisto je jaje i pupak s kojim je btw. opsjednuta. svima diže majice i traži pupak

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

bubimira-i mi smo u klubu obožavatelja pupka!
    A bogme i papuča-to mu je fetiš!
    Jučer kad smo išli spavati skinula sam mu papuče a on u plač "papu, papu" pa sam ga nosila dok se ne smiri i ne zaspe!
    I svi kada dođu kod nas moraju se izuti i obući papuče inače ih ne prima u sobu...
    čovjek je obožavatelj papuča-ima li koji stručan naziv za to? ili dijagnoza

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Shiny prvotno napisa

papučar?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa
    Citiraj Shiny prvotno napisa
    papučar?

moje je dijete, s druge strane opsjednuto stopalima - ne podnosi ništa na nogama (geox-ice sam prodala, a neće ni čarapice) pa sad po vani hoda bos. a osim toga imamo i cjelodnevne rituale ljubljenja stopala...

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •