Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 138

Tema: ZPD 2005/06 (8. dio)

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

wow za Keti pričalicu od ranog jutra bravo!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mala- baš sam se iznenadila da su tvoji tako reagirali, ali nemaš se čega bojati! Pa koliko mama je zatrudnilo i prije nego je prvi bebač napunio godinu dana, i opet se snađu.
    Nisi smjela čekati duže, i budi sretna da si uspjela zatrudnit kad se sjetiš koliko si čekala na Ivora, je l tako!
    A sad draga lijepo se odmaraj, bitno da ste ti tm složni i da će Ivor imati društvo kad već ne ide u jaslice svaki dan.
    Uostalom, kako je tvoja seka izdržala, pa i ti ćeš

Moja cura se skroz naviknula na jaslice. Ovih dana sam je i vodila ujutro pa me baš pozitivno iznenadila. Sama ušeta unutra i pruži teti ruke, teta je izljubi i idu se igrat, a ja na posao..kad sam došla po nju, sva su dječica sjedila u krugu oko tete a teta im je nešto pričala. Ja ušla, a P se digla i potrčala prema meni, bez suza, samo onako sretna što me vidi.
    Sanja- uvijek kad čitam tvoju priču o Keti, računam koliko je starija od Petre, ali vidim da je mi nikako dostići, što se Ketinog pričanja tiče

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa
    Mala- baš sam se iznenadila da su tvoji tako reagirali, ali nemaš se čega bojati! Pa koliko mama je zatrudnilo i prije nego je prvi bebač napunio godinu dana, i opet se snađu.
    Nisi smjela čekati duže, i budi sretna da si uspjela zatrudnit kad se sjetiš koliko si čekala na Ivora, je l tako!
    A sad draga lijepo se odmaraj, bitno da ste ti tm složni i da će Ivor imati društvo kad već ne ide u jaslice svaki dan.
    Uostalom, kako je tvoja seka izdržala, pa i ti ćeš
    hvala na podršci.. i baš mi je drago za Petru i prilagodbu. Još da vas zdravlje posluži...
    Ivor je postao totalno "divlji"! Sjećate se onog mirnog Ivora koji je sjedio u kolicima i samo promatrao okolo dok sam ja ispijala kavicu u trenucima blagostanja? E, gotovo je s tim. Mali se totalno razulario. Možda zato što nije bio pošteno vani već 15 dana jer je stalno bolestan? Mogu samo reći , jadne bake jer je snjima cijeli dan

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

E sad je moje zlato prehlađeno: jučer je počeo curiti nosić i onako nije baš raspoložen kao inače. Noćas je i mene uhvatilo tako da sam i ja sva nikakva.

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo i mene. Nekako zadnjih dana nemam volje pisati. Citam uredno ali malo sam down. Ema je inace super. Stalno izvada nesto novo. Zdrava je sto je naravno najvaznije.

Pusa ozdravilica svim bubanima.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Je'l ima kakvih vijesti od Djuli? Već je dva dana iza termina...

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi upravo odlučili - idemo za vikend na more. Moji s posla će na sportske igre, pa im se pridružimo u subotu na nekoj kavi. Ostalo vrijeme ćemo namakati nogice (i možda još ponešto), bacati kamenčiće i uživati..

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa
    [. i baš mi je drago za Petru i prilagodbu. Još da vas zdravlje posluži...
    Ivor je postao totalno "divlji"! Sjećate se onog mirnog Ivora koji je sjedio u kolicima i samo promatrao okolo dok sam ja ispijala kavicu u trenucima blagostanja?
    E da, i zdravlje nam je nekako došlo na svoje. Mogu se pohvalit da radim već 3 tjedna (čini mi se)..
    A Ivor je promatrao kako se djeca ponašaju i sad primjenjuje stečeno znanje 8)
    Meni je nekako draže kad djeca nisu mirna, iako volim kad je P umjerena, ni premirna nit preživahna da jako iscrpi.
    Nema mi ništa slađe nego ujutro na poslu primit mm poruku kako je veselo ušla u jaslice i kad mi napiše da imamo super dijete
    Gabu -puse ozdravilice od Petre

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

bili smo kod pedijatrice jutros - L visoki, šmrkljići zeleno-žuti - i dobili smo antibiotik...
    jadničak, već je 3. put bolestan u mjesec i pol...

ali jede nezaustavljivo... danas je otkrio maneštru... moja majka skuhala maneštru od 3 vrste leća, bižija, ćićvarde, malo brokule, poriluka, mrkve... napravila je s vrlo malo soli (skoro skroz neslano) i bez zaprške... F se udavio u tome (drugi ručak oko 18)...
    popodne je stuko i jednu marelicu i par jagodica, malo kruške i banane... a prije spavanja pojeo puter štangicu i navalio na cicu... jednu, pa drugu...
    još samo da nas boleštine mimoiđu...

e, da... u kuhinji je imao svoju kredencu s plastičnim posudama, i za druge je znao da ih ne smije dirati... danas mu je baka pokazala kako su lijepe ladice s padelana i poklopcima... eeee, bake... a on sretan k'o prase...

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

oooopaaa, vidim da ima puno trudnoca.. drage cure, CESTITAM!

evo i nas malo da se javimo. andrea mi se iz mirnice pretvorila u malog vrazicka...nema mira, sve hoce sama radit. i naravno, nece da jede. prije bi bez problema potamanila zdjelicu punu do vrha, a sada ako pojede 4-5 zlicica, mogu bit presritna :/

lagano je navikavamo na tutu. zna rec "kaka", ali kada se vec pokaka pa i nema bas puno koristi. jedino ne znam kako da joj pokazem da se u tutu i piski, a da ona skuzi :?

nego, da pitam i ovdje. triba mi hitno putni krevetic dimenzija 120x60 ili 140x70, a moze i nesto izmedu toga. jel netko prodaje?

to je to zasada, iden napokon nesto pojest

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A jooj, vidim da se prehlade šire preko foruma
    Ja sam malo bolje, počinjem se "privikavati" na svoje novo stanje i ne osjećam se više tako iscrpljeno... vratio mi se MM s puta tako da sad po noći ipak imam pomoć, ali jedva čekam da prođe tih 12 tj pa se nadam da će mi biti malo lakše bar što se mučnina tiče.

Ajde kad vas čitam mi je lakše što se tiče Ivorov jela... on neće isto NIŠTA jesti u zadnje vrijeme. Ne kužim :? Ok, još je bolestan, kašlje, curi mu nos, ali je inače dobre volje, ali neće jesti. Sad mu uvaljujem sve i svašta, svaki čas samo da nešto pojede. Sinoć je potamanio špagete bolognese (moja mama napravila lagano baš za njega) i ja sam bila presretna. "Potamanio" znači pojeo cca 10 žlica što je :shock: u odnosu koliko jede u zadnje vrijeme.
    *Svizac*--fale mi tvoji postovi, ma bit će sve ok sa novom direktoricom, don't worry
    *Bubica*-- velika pusa Petri, meni je isto drago kad mi baka kaže prek telefona kako imam dobro dijete (hm, sad ga nije vidjela 7 dana, a toliko se promijenio ).
    *luce2006*- mi Ivora stavljamo na tutu već od 8.mj. života i on još uvijek ne zna reći ni kaka ni pipi, ali se uredno popiški svako jutro nakon spavanja, vrlo često pokaka što je meni super (zbog pelena hehe, a i inače). Putni krevetić imamo, ali nam treba, sorry.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj luce2006 prvotno napisa
    lagano je navikavamo na tutu. zna rec "kaka", ali kada se vec pokaka pa i nema bas puno koristi. jedino ne znam kako da joj pokazem da se u tutu i piski, a da ona skuzi :?
    probaj je staviti na kahlicu čim se probudi (za početak). naravno, ne inzistiraj ako neće.. dječica uglavnom piške kad se probude.
    kad se popiški, pohvali je, pokaži u kahlicu, napravi od toga neki "show", da joj bude interesantno.
    mi Keti nakon što se popiški damo papir da obriše pišu (to joj je super, pa joj damo i kad se ne popiški.. al sjedi na kahlici). onda zajedno bacamo pišalinu u wc, pa ona sama baci papir (to joj je isto super), pa je podignem da pusti vodu.. uglavnom, sva je sretna kad se popiški na kahlicu..
    stavljamo je nakon spavanja, i nekad kod presvlačenja kad pelena bude suha 2-3h (al naravno, samo ponudimo.. ne inzistiramo).
    (moram se sjetiti uzeti kahlicu s nama ovaj vikend na more )

Keti još malo curi nos, i mislim da je ponovo muče zubići. ne želi spavati ako i ja nisam s njom.. kuća mi je u kaosu. uopće ne znam kak ću nas spremiti za vikend, što ponjeti.. grrrr (fali mi organizacijskih sposobnosti + teta čistilica)

jučer smo MM i ja valjda prvi put otišli sami u grad na cca 2h. kupila sam si badić, popili smo kavu u Bogovićevoj, opustošili smo Profil (imaju super sniženja valjda do sutra.. ) i Algoritam (ima dobrih slikovnica). ne bi to nikako mogli obaviti bez Keti, al opet.. tako mi je falila.
    kaže baka da se dva puta rasplakala i govorila "mama.. van.. "
    mišonja moj mali mazni.

Početkom 6.mjeseca uzimamo tjedan dana godišnjeg i idemo 3 dana u Motovun (kupili na aukciji), hotel Kaštel. Još bi nekih 5 dana proveli bliže moru. Imate neku preporuku? Da nije preskupo.. a opet da nije zadnja rupa.
    Prije mi je bilo važno da imam gdi prespavati, ali sad s Keti.. ipak moramo paziti an neki komfor. Jedva čekam!!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ajme cure kako sam danas tužna

jučer popodne Jakov je slomio zub - desnu jedinicu.. i komadić dvojke

i neću sebi oprostiti što sam nakon ručka legla na kauč... prvi put u 7 godina dozvolila sam si malu izvaljotku jer sam bila preumorna (prethodnu noć legla u 2, digla se u 6) i naravno, djeci zanimljivo skakati po mami... i tako se Jakov pentrao po meni (iza naslona kauča se nalazi prozorska kamena klupčica) i u jednom trenu nogica mu se okliznula i zubima je udario u kamen i otkrhnuo komad zuba. ne fali veliki komad ali kad bi se nasmijao, u prvom planu su bila dva pravilna obla zubića, baš nam je bio sladak s njima... sad ima jedan pravilni, dok je drugi nazubljen, oštrih bridova

ne znam što da radim... da ga vodim zubaru da mu malo pobrusi i zaštiti taj zubić? sad bi se mogao lako i pokvariti

svi mi govore "ma što se brineš? ionako mu je mliječni..." ali s tim zubom trebamo živiti još 5 godina...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

O jadni mali zubić! Odvedi ga zubaru da ga malo pošmirgla ako je oštar. Ne znam može li staviti i neku zaštitu... Ma mogu si misliti kako se osjećaš!

Gab zove tatu TATO! MM je pukao od sreće.
    A ja prijavljujem iscrpljenost i mučnine - ne strašne, ali više nego s Gabom. MM veli da ziher nosim curu

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

O jadni mali zubić! Odvedi ga zubaru da ga malo pošmirgla ako je oštar. Ne znam može li staviti i neku zaštitu... Ma mogu si misliti kako se osjećaš!

Gab zove tatu TATO! MM je pukao od sreće.
    A ja prijavljujem iscrpljenost i mučnine - ne strašne, ali više nego s Gabom. MM veli da ziher nosim curu

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

O jadni mali Jakov

Ollivija reci TM da će vam curica sigurno imati puuuno kose

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

... i nećeš moći živit od žgaravice i narast će ti guza

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Jakovu.
    džez, nazovi zubara i pitaj za savjet. pretpostavljam da se zubić može bar malo zaštititi, samo ne znam koliko su naši mališani spremni surađivati, sjediti mirno na stolici i zijevati.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Jakove svakako zovi zubara i dogovori s njim

Oli - mene je mučila žgaravica s F, a nije baš curica... Gabu i bebici

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

pusa Jakovu
    kod nas puše bura jako, jako, jako.
    svi smo prehlađeni, mm najgore, ja a D ide nabolje ali sad se valjda šmrkalj spušta pa kašlje . Ovih dana mi je prava gužva, pa vas nemam kad ni pozdravit.
    Puse bubanima
    Oli

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa

ma nije ti žgaravica što je curica, već od kose cc cc kako to neznate

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    Ajme Oli, vidi se da sam tjedan dana ispred tebe Meni je identično bilo prošli tjedan hehe mučnine (ne žgaravica) i iscrpljenost, isto se poklopila prehlada, još mi nije bilo MM... sad mi je već bolje, tako da sam sigurna da će i tebi.
    E da, meni isto palo na pamet da bi mogla biti curica (želje željice..).

Džez, odite zubaru. Pusa Jakovu!

Joj, ja još nisam rekla na poslu :/ to mi je sad najgore. Sjećam se kak mi je bilo prvi put, sad bi mi kao trebalo biti lakše, ali mislim da im neće biti drago da tako brzo OPET odlazim. Znam da će mi biti lakše kad i to zbavim, i moram što prije da mogu naći zamjenu. Oli, ti si baš sretna što s tim nemaš problema.

*Sanja* ja isto neki dan bila u gradu, i slučajno ušla u Profil, wow koja sniženja. Ja se isto nakupovala i još sam se suzdržavala jer bi sve htjela imati doma, a niš ne stignem čitati koma. Nadam se da ću nakon ljeta kad odem na porodiljni ipak imati 2 mjeseca vremena za "uživanje".

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj snoopygirl prvotno napisa

ma nije ti žgaravica što je curica, već od kose cc cc kako to neznate
    Nije od kose, nije kose!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Joj, ja još nisam rekla na poslu :/ to mi je sad najgore.
    Kad (ako) ostanem trudna, šaljem sms il telegram, i bye-bye.. vidimo se daaaleko iza poroda.

Ja se isto nakupovala i još sam se suzdržavala jer bi sve htjela imati doma, a niš ne stignem čitati koma. Nadam se da ću nakon ljeta kad odem na porodiljni ipak imati 2 mjeseca vremena za "uživanje".
    Kao.. Ivor će ti dopustiti?
    Ja čitam po par strana na putu/povratku s posla (knjiga mi stalno u torbici), pa ak se Keti smiluje i da mi da se izvučem iz kreveta nakon što zaspi, pa dok MM vozi auto a Keti priča sama sa sobom..
    Kupila sam uglavnom slikovnice (pa ih čitam s Keti.. to nam je omiljena zabava) i dva Juul-a - "Znati reći ˝ne˝ mirne savjesti" & "Ovo sam ja! Tko si ti?". Žao mi što nisam kupila kuharicu za djecu (koju već dugo škicam.. ALI zaključih da ionako nekuham puno ovih dana). Čekam Interliber da ga opustošim.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sanja74 prvotno napisa
    [Kupila sam uglavnom slikovnice (pa ih čitam s Keti.. to nam je omiljena zabava) i dva Juul-a - "Znati reći ˝ne˝ mirne savjesti" & "Ovo sam ja! Tko si ti?". Žao mi što nisam kupila kuharicu za djecu (koju već dugo škicam.. ALI zaključih da ionako nekuham puno ovih dana). Čekam Interliber da ga opustošim.
    ja sam isto kupila "Kako reći ne..." (to mi treba ovih dana jer je Ivor postao nezaustavljiv u svojim namjerama ), i onu novu knjigu od Jadranke Pejić - o zdravoj prehrani za bebe i djecu...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nema me tri minute, a vi ovako! Pazite da se ne zamjerite trudnici - dobit ćete ječmenac

Snoopy - prvo što sam ti jutros htjela reći je da bura puše do Zagreba!!!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

drage moje, još malo i palim doma... ovaj vikend ćemo možda do dida u vinograd, pa malo šalabajzati okolo... lijep vam i ugodan vikend
    bubanima, trudnicama, mamama, curičkima i dječarcima...

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Samo da se javim,da vas škicam ali smo stalno po vani pa dok navečer sve napravim već padam s nogu od umora.A najčešće zaspem dok uspavljujem Grgu!Onda se probudim u gluho doba noći,odbauljam do WC-a,skinem trenirku pa natrag u krpe!
    Puse bubanima,a posebno svim našim trudnicama!!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

cure, hvala vam na razumijevanju

prošla me malo ona najjača tuga radi zubića. sad što je, tu je... moglo je biti i gore. svi me uvjeravaju da se i ne vidi...

prijavljujem službeni početak sezone. od danas pa do daljnjega sam u firmi od jutra do sutra

snoopy!!!

mm mi je maloprije poslao poruku da su njih troje u šetnji po gradu, kupili rođendanske pozivnice i sjeli na kavicu na forum. baš su mi slatki

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kako se vidi da je vikend, nigdi nikog po forumu.
    Ma mene su tu u hotelu izluđivali s tim savjetima i komentarima u trudnoći. sve same babe oko mene Al najžešće mi je bilo kod sveki kad bi došla, znala mi je staviti sastrane ako je nekakav specijalitet bio za ručak, kao samo za mene, da se nebi slučajno poželila na to se nisam bunila . A neopisivo najdraže mi je bilo ustajanje u busevima kad smo išli za ST. to mi je taaaaaako slatko . Jedan MM prijatelj me stalno ganjao da mi dotakne trbuh da osjeti kako se rita . Cure trudnice, kako vam zavidim
    Doki više ne papa bocu navečer :D . skužila sam da mu se ne sviđa pa sam je brzinski makla, i sad sve papa na žlicu. noćas se frajer probudio - valjda ga muče zubi pa jaaaako teško zaspi. i prevrće se vamo, tamo, stenje, stoji, sjedi i ja ga idem prebacit na drugu stranu preko mene a on se zaustavi na meni i zaspi tako ko majmunče raaaastop totalni.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

malo da se javimo...
    čim dođem na Rodu mi je iskreno muka jer se odma sjetim naših loših nalaza!

vidim da imamo opet dosta bubanih, puse ozdravilice!

a trudnicama lijepu i bezbrižnu trudnoću

izrasle su nam KONAČNO donje dvije dvojke i gornje četvorke, još nam fale gornje trojke...

i novo je da je skroz počela pričati i svaku riječ ponavlja za nama!
    sad joj je fora telefonirati i oponašati nas!
    bake nazovu, ona vrišti da želi slušalicu i drži si i priča, stane dok priča baka pa opet ona... uglavnom ponavlja šta joj govore...
    i odvažno se šeće po sobi sa slušalicom i bježi od nas da joj ne smetamo jer ipak je to "privatan razgovor"
    kad je pitamo kako se zoveš? ona odgovori Gi-zel, onako malo mutno ali čuje se da je Gizel...

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ajme ljudi moji sta je ovo, te trice nas opako muce. sve skupa san odspavala dva sata.

sinoc je ispala iz krevetica, ne pitajte me, ne znam ni sama kako :?, ma sta tri, tisucu upitnika mi je nad glavom. mislim, nema nikakve sanse da ispadne. i ima krvi po plahtama, isto ne znam odakle, ne vidim nikakvu ranu na njoj a nos je cist. jel moze bit od zubica?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

luce, ajoj mali mišek... ljubi je...

nama je jednom skakala po krevetiću i na ogradicu se bradom lupila i isto je malo potekla krv, naime zubićom si je malo rasjekla usnicu...

zubići su im oštri ko pila pa nije ni čudo...

bude dobro...

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Luce
    I D je prošli tjedan imao malo krvi u ustima. valjda kako je zagrizao onu bočicu na pipak, ozljedio je desni. Pogotovo ako su natečene od zubića, sigurno su osjetljivije.
    Napokon smo spavali noćas. probudio se u 5, prebacila ga kod nas i nastavio :D . Već se 4 noći budi oko 4 i zaspi tek u 5ipo. A ja ustajem u 6ipo. veselo jelda :D . jučer kod sveki je bio budan od 4 do 6, srećom pa sam bila popodne pa smo prespavali do 10. Kod nas je donja ljeva četvorka u điru. gornje su skoro pa cijele izašle, dolje desna polovično. Moram se prvo naspavat za trice

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Luce...

i moj F je jučer napravio salto preko ogradice krevetića... sreća da sam ja sjedila na našem krevetu (pola metra udaljeni) i slagala pelene, pa sam ga uhvatila... gledao me i pričali smo i samo se u jednom trenutku prekoprcnuo... :shock: užas! više ga ne smijem ostaviti tamo dok odem na wc...

bio nam je dide u posjeti, i F je nakon 15ak min mudrovanja, došao do njega i zagrlio ga i dao mu pusu... a dide se raspekmezio...

inače, s bakom je super, igraju se, maze, uspava ga u krevetiću pričom :shock: što meni ne uspijeva... kad bi bar imali baku stalno, barem da ne ide u jaslice, ali ne izvedivo...

još malo šmrče i kašlje, pa se i ovaj tjedan odmara od jaslica...

a zubići - 13 komada!!! još čekamo gornje trojke i gornju desnu četvorku... - mali zubonja...

prekjučer je jeo ribu prvi put (a i ja nakon godinu dana) - oradu, i oduševio se... nije bilo nikakve reakcije :D znači samo mlijeko smeta, a valjda će i to s vremenom proći...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

prekjučer je jeo ribu prvi put (a i ja nakon godinu dana) - oradu, i oduševio se... nije bilo nikakve reakcije :D znači samo mlijeko smeta, a valjda će i to s vremenom proći...
    Bravoo! Ivor isto obožava ribu.
    Ja sam još uvijek bolesna, sad me krenulo na kašalj brinem se za bebicu u buši, bolesna sam već više od 10 dana. Jel joj može škoditi virus koji mene napada? Nemam temp, ali sad dosta iscrpljena zbog toga... Ivoru je bolje ali još uvijek mu ciru nos, i zna se zakašljati.
    Mi smo još uvijek na 8 zubića.
    Prek vikenda smo imali raspravu s jednom bakom koja je sva zabrinuta jer se boji da ćemo mi zapostaviti Ivora kad se beba rodi Rekla sam joj da se ona ne mora brinuti za to, i da se meni sve čini kako će ona zapostavljati bebu! Baš sam bila bijesna. A da ne pričam kako Ivoru SVE dopušta (tipa daje mu jesti, mali baca hranu uokolo i NEĆE jesti, a ona i dalje uporna i ništa mu ne govori, ono kao "sad se mora oporaviti, poslije ćemo ga odgajati!") i sve si više mislim da će mu brat ili sestra dobro doći jer bi za koju godinu bio takav razmaženko da to nije normalno. Ivor SVE kuži, ali ama baš sve, a i vrti ih oko malog prsta samo tako. Potpuno je spreman za reći "NE" i za "odgajanje". Možda ću joj posuditi knjigu od Juula kad ju ja stignem pročitati

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mala - i mene je pokosilo to nešto isto! JA sam jutros ostala doma s Gabom. Došla mi je i mama, tako da sam uspjela nešto odspavati. Ali boli me glava, muka mi je i jedva govorim... Bljak...

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

mislim da virus hara
    mm umire već danima, ja preživljavam, po poslu svi kišu, moji doma, D ga izgleda najbolje podnosi.... :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prek vikenda smo imali raspravu s jednom bakom koja je sva zabrinuta jer se boji da ćemo mi zapostaviti Ivora kad se beba rodi Rekla sam joj da se ona ne mora brinuti za to, i da se meni sve čini kako će ona zapostavljati bebu! Baš sam bila bijesna. A da ne pričam kako Ivoru SVE dopušta (tipa daje mu jesti, mali baca hranu uokolo i NEĆE jesti, a ona i dalje uporna i ništa mu ne govori, ono kao "sad se mora oporaviti, poslije ćemo ga odgajati!") i sve si više mislim da će mu brat ili sestra dobro doći jer bi za koju godinu bio takav razmaženko da to nije normalno. Ivor SVE kuži, ali ama baš sve, a i vrti ih oko malog prsta samo tako. Potpuno je spreman za reći "NE" i za "odgajanje". Možda ću joj posuditi knjigu od Juula kad ju ja stignem pročitati
    Hehe, misli baka da ćete zapostavit pretpostavljam "njenog" Ivora, kad se rodi vaša beba, ha? Mislim da je to sindrom kad bake koje puno vremena provode sa unučetom počinju mislit da su mame a ne bake..
    Uglavnom, vidiš da će Ivoru dobro doći seka/braco ( a možda i oboje 8) ) i tebi godina dana porodiljnog u kojoj ćeš uživat i sa Ivorom i sa bebačem!

I onda ti neće netko drugi pričat kakvo je tvoje dijjete, kao meni sada teta u jaslicama..kaže da se P voli igrat u kuhinji, da dijeli djeci čaj, da se zna izborit za sebe i ispred mlađih i srarijih, da obožava povrće (hehe), da voli bebe, da je pametnica i kuži sve, imitira stariju djecu, sama legne i zaspe po sat i po.. pucala sam od ponosa ali istovremena i tuge što toliko vremena ne mgu bit s njom i znat sve to iz prve ruke..

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa
    I onda ti neće netko drugi pričat kakvo je tvoje dijjete, kao meni sada teta u jaslicama..kaže da se P voli igrat u kuhinji, da dijeli djeci čaj, da se zna izborit za sebe i ispred mlađih i srarijih, da obožava povrće (hehe), da voli bebe, da je pametnica i kuži sve, imitira stariju djecu, sama legne i zaspe po sat i po.. pucala sam od ponosa ali istovremena i tuge što toliko vremena ne mgu bit s njom i znat sve to iz prve ruke..
    Ajmeee, pa stvarno anđeo od djeteta Meni baka isto govori na telefon kako je Ivor taaako dobar, kako imam jako dobro dijete. Ali ja ti to sve uzmem s malo rezerve jer to je ipak baka koja nije uvijek i ne može biti uvijek objektivna
    Ali činjenica je da kad je sa mnom i MM onda poludi, a kad je sam sa bakom- dobar kao kruh :? Pa što mu mi radimo?

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ljudi, falili ste mi, mislim na Vas svaki dan.
    Ja mislila kak je super kaj sam dobila internet na poslu, a ne stignem ga upaliti, doma uvijek ostavljem forum za navečer, kaou miru i onda mi se počne spavati i odustanem.
    Vidjela sam se sa Sanjom pa mi je prenijela vijesti: Mala, čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!! .
    Gizel-baš mi je žao zbog refluksa, a kolegica s posla mi je pričala kako pretrage izgledaju, jooj.
    Keti nam je stvarno lumenica, najslađa mi je kad broji i skače. A da ste vidjeli kak su se filmski ljubili. 8)
    Džez, baš mi je žao zubića, jesi zvala zubara? Pitala sai za platnene u jaslicama: jedno vrijeme je znao doći doma sa 1-2 zmazane pelene, a u zadnje vrijeme po 4 što nije loše, makar mislim da drugu djecu ne presvlače toliko puta nego da ne namjeste pelene baš najbolje pa brzo procure pa im je valjda lakše više put ga premotati.
    Što se dojenja tiče, ni ne pomišljamo na prestajanje i uglavnom mi nije naporno. Umorna sam od sveg ostalog (vrtića, posla, kućanskih poslova) i dojenje mi dođe kao odmor. Spavamo i dalje skupa i budi se 3 puta,a li ja zaspim prije od njega.
    Snoopy, Max isto obožava spavati preko mene.

Max je puno bolje u jaslicama, igra se s djecom, jede sve (radije bih da neka jela preskoči). Malo je problem sa spavanjem jer se nakon max. 1 h probudi u plaču pa ga mora teta odvest u predvorje da ne probudi drugu djecu. Dodjemo doma u pola 5 i on najčešće zaspi u 5, uopće ga ne vidim.

Šokantna vijest je da je u četvrtak pobjegao iz jaslica (teta nije skužila odmah, a kad je nije vidjela gdje je). Prolaznik ga je vratio.
    Najgore od svega je što je bio jako blizu vrlo prometne ulice a dvoja vrata dvorišta su otvorena. Danima me već muči to i odlučila sam napisati neko pismo ili peticiju ravnateljici vrtića.

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja mislila kak je super kaj sam dobila internet na poslu, a ne stignem ga upaliti, doma uvijek ostavljem forum za navečer, kaou miru i onda mi se počne spavati i odustanem.
    Vidjela sam se sa Sanjom pa mi je prenijela vijesti: Mala, čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!! .
    Gizel-baš mi je žao zbog refluksa, a kolegica s posla mi je pričala kako pretrage izgledaju, jooj.
    Keti nam je stvarno lumenica, najslađa mi je kad broji i skače. A da ste vidjeli kak su se filmski ljubili. 8)
    Džez, baš mi je žao zubića, jesi zvala zubara? Pitala sai za platnene u jaslicama: jedno vrijeme je znao doći doma sa 1-2 zmazane pelene, a u zadnje vrijeme po 4 što nije loše, makar mislim da drugu djecu ne presvlače toliko puta nego da ne namjeste pelene baš najbolje pa brzo procure pa im je valjda lakše više put ga premotati.
    Što se dojenja tiče, ni ne pomišljamo na prestajanje i uglavnom mi nije naporno. Umorna sam od sveg ostalog (vrtića, posla, kućanskih poslova) i dojenje mi dođe kao odmor. Spavamo i dalje skupa i budi se 3 puta,a li ja zaspim prije od njega.

Max je puno bolje u jaslicama, igra se s djecom, jede sve (radije bih da neka jela preskoči). Malo je problem sa spavanjem jer se nakon max. 1 h probudi u plaču pa ga mora teta odvest u predvorje da ne probudi drugu djecu. Dodjemo doma u pola 5 i on najčešće zaspi u 5, uopće ga ne vidim.

Šokantna vijest je da je u četvrtak pobjegao iz jaslica (teta nije skužila odmah, a kad je nije vidjela gdje je). Prolaznik ga je vratio.
    Najgore od svega je što je bio jako blizu vrlo prometne ulice a dvoja vrata dvorišta su otvorena. Danima me već muči to i odlučila sam napisati neko pismo ili peticiju ravnateljici vrtića.

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne kužim ovo.

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tko je još bez menstruacije? (osim trudnica )

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Isuse,Ivček,ovo kako je Max odlutao mi je ono :shock: .Pa nek zatvaraju ogradicu!Mogu mislit,pa i moj Grga čim negdje vidi neka otvorena vrata ili ogradu odmah mora proći kroz njih.
    A za mengu...blago tebi.Evo meni bi trebala 5. stići svaki čas,već osjećam PMS,danas sam ko aždaja.Sad su mu menstruacije obilnije nego prije,i jače osjećam PMS,i fizički i psihički.Srećom pa traje samo jedan dan i onda dobijem mengu.Ali me ne boli apsolutno ništa,skužim da sam dobila tek kad odem na WC.
    Ma,ti naši malci stvarno sve kuže.Ja sam ovu subotu išla na djevojačku od sestrične i ostavila Grgu s MM doma.Rekla sam mu da mama ide i da će on spavat s tatom i pitala sam ga jel može to tako i on klima s glavom da može.I pa-pa mama i pusa,otišla sam bez problema.Zaspao mu je isto bez problema,nije se htio ni nosit,pokazao mu je na krevet,legli su i zaspali za čas.Probudio se oko ponoći i tražio je mamu i cicu,plakao je dosta dugo s prekidima,već sam skoro došla doma ali onda je prestao plakat ,pokazao na krevet i legao s MM.Još ga je 3 puta zazvao tata,ovaj mu se javio sa tata je tu izaspao je.
    Kad smo ga drugi dan pitali jel Grga plakao kad je spavao s tatom rekao je da je i pokazao kako.A kad sam ga pitala zašto se plakao rekao je :"MAMA,CICA!"Znači,zna čovjek šta mu je falilo i zašto je plakao a kad je valjda shvatio da ništa od toga odustao je i zaspao.Znači da bi ga mogla odviknut i od noćnog cicanja.Ali sada kad znam da mogu i nebi baš rado!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Ivček prvotno napisa
    Šokantna vijest je da je u četvrtak pobjegao iz jaslica (teta nije skužila odmah, a kad je nije vidjela gdje je). ..
    Meni je ovo :shock: :shock: !
    Možda bi bilo bolje da popričaš s ravnateljicom.. pismo je puno "hladnije" od osobnog kontakta. I mislim da razgovorom možeš više postožo (da se više obrati pažnje)..

Lijepo što se Max udomaćio u jaslicama.. I mi smo ove godine predali molbe u tri jaslica, pa ćemo vidjeti hoće li nas primiti. Onda ćemo iskombinirati čuvanje...

Citiraj Ivček prvotno napisa
    Moram stavit fotku. Al tako budem umorna doma.. nakon posla i jurcanja oko Keti barem do 22-23h, da samo klonem. Nekad se ne mogu natjerati ni vešmašinu napunit i uključit..

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ivček :shock: ! Piši pismo, bilo što, ne mogu vjerovati da s tako malom djecom drže vrata otvorena.
    M. se cijepio u petak s intrafixom i za sada je dobro :kuc kuc u drvo: Počeo je i malo bolje jesti. Stalno trči, uopće ne hoda. Postao je strašno posesivan i ljubomoran. Ako me muž zagrli on vrišti i gura mene ili njega, ako se dvije curice uhvate za ruku, vrišti hoće on, ako nije po njegovom vrišti. Prije bi bilo jedan kamenčić meni jedan tebi, a sad sve je moje.. Izuđuje nas to ali ga pokušavamo naučiti da ne može imati sve.
    Kako se snalazite s brojevima cipela? On je još davno počeo nositi 23 i Frodo cipelice 23 su mu male. Išli smo kupiti sandalice, ali kod sandala 22 mu je maleno, a 23 veliko čak cijeli 1 cm. Nemam pojma šta da radim. Da li postoje cipelice na pola broja kao recimo 22,5??

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Vodenjak prvotno napisa
    Išli smo kupiti sandalice, ali kod sandala 22 mu je maleno, a 23 veliko čak cijeli 1 cm. Nemam pojma šta da radim. Da li postoje cipelice na pola broja kao recimo 22,5??
    Probaj s drugim proizvođačem.
    Mi smo primjetili da su Keti papuče Ciciban male (broj 22 mislim), i kupili joj Bambi broj manje.. Nemaju svi iste kalupe.

Dobro me sjeti.. trebala bi joj kupiti neke više "ljetne" cipele.. a nikako do grada... možda krajem tjedna.. (svi dani nam popunjeni)

Nego, nisam vam se hvalila! Jučer smo MM i ja proslavili 3 god braka..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •