Ivček :shock: za tete u jaslicama...
hvala na čestitkama. Sad mi je već bolje, osim što sam i dalje umorna i neispavana ali to mi je očito suđeno još neko vrijeme... Ja ne bih sigurno prestajala s dojenjem da se nije "desila" druga beba, a zapravo ni sad ne prestajemo, samo smo smanjili i više mu ne nudim, ne prešetavam se ispred njega u grudnjaku (jer onda odmah poludi) i nekako izbjegavam situacije koje povezujemo s dojenjem. Počele su me malo boljeti bradavice kad počne vuči, ali ne strašno, jedino što me stvarno dosta iscrpljuje dojenje tako da mu sad dam navečer, tokom noći jednom ako se baš nikako ne može smiriti, i ujutro kad se probudi. Mislim da je to ok i da ću to moći izdržati. Počeli smo razmišljati da ga stavimo u drugu sobu spavati, ne još ali možda poslije ljeta, definitivno prije nove bebe jer ne znam di bi se smjestili... ne znam kako će to izgledati, ali morat ćemo probati.
Cipelice---Ivor je na br 22 ali isto su mu onak taman što zapravo nije dobro, trebalo bi biti barem 1cm prostora. U sub smo bili u Brežicama i kupili mu super šlapice i i nekakve Fisher Price cipelice-sandalice br 22, a mogli smo i 23 ali su mi izgledale jaako dugačke (bili smo bez Ivora pa nismo mogli probati). Čitala sam baš jučer na forumu za neke talijanske cipele da smu dobre Parigi ili tako nešto...