Vodenjak, ja uvijek kupujem Maxu ciciban i oni u svim dućanima imaju baš njihov mjerač noge tako da sam sigurna da će mu biti ok. Svaki model im ima drukčije kalupe tak da oni to po tablici vide.
Ne i dem razgovarati s ravnateljicom jer sam bila jednom kod nje i žena je bezveze, mislim da ni pismo neće pomoći, ali možda bi ga uputila i na viši nivo od nje. Stavila sam post na DV Bajka, ima nas nekoliko forumaša od tamo, htjela bih da me i drugi roditelji podrže, ovak ću ispasti samo jedna luda mama od onog malog kaj se plače već 4 mjeseca i kaj nema love za pampersice.
Čak sam razmišljala par dana zaredom staviti lokot na vrata, to je agresivna varijanta koju čuvam ako baš ništa ne uspijem mirnim putem.
Mislim, barem natpis na vratima: "molimo zatvarajte vrata" bi pokazao neku dobru volju vrtića.
Najgore je što Max nije odlutao iz dvorišta pa da su tam bile tete koje bi ga možda na vrijeme zaustavile već je on pobjegao iz objekta - bili su ispred svoje grupe. Koma je i to što nije samo opasnost da klinci odu van nego i da razni čudaci uđu unutra. Dvorište služi kao prolaz stanarima, sve je puno opušaka.![]()