Citiraj Olivija prvotno napisa
Evo izvještaja: beba stiže iza Sv. tri kralja, to znači da sam u 6. tjednu trudnoće. Još nema kčs, za sada sve izgleda kako treba biti.
Malo me je doc zbunio, ali o tome sam se već pojadala na "dojenje u trudnoći".
Gee, Olivija, pa mi ćemo se možda sresti u rodilištu i zajedno disati!
Ja sam jučer također posjetila svoju doc i kako su mi menst. još neredovite, prema UZV je 6tj, a prema ZM 7tj tako da to isto dođe negdje poslije Nove godine ili oko Božića Ja vidjela kčs tak da sam vjerojatno malo ispred Olivije.
Oli, ne stignem gledati na "dojenje u trudnoći" ali pretpostavljam da ti je doc preporučio da prestaneš s dojenjem? Jer meni je moja doc isto to rekla :/ Ne znam ni sama, rekla mi je neke razlogem nisam ih baš zapamtila, ali inače imam puno povjerenje u nju tako da sam sad totalno u nedoumici...

I samo da se zna, Ivor isto OPET ima temp (vratili smo se iz bolnice u sub, i u čet jer opet zakurio). Jučer je bilo najgore, morala sam ostati doma jer su obje bake sad prestravljenje zbog tih konvulzije (tjeraju me da mu stavljam čepić na 37.5 ), tako da sam radila sve skupa 3 dana... vidjet ćemo kako će biti sutra. Jooj, još na poslu moram reći da sam trudna
Bucaaa čestitke!!!