-
Buca, :D čestitam na trudnoći, a malom braci imenjaku pusa
ako koga zanima
ja isto ko i cekana, na drugi plusić skakala ko blesava danima i upilavala ljude. lauri pokazala točkicu s UZV-a isti dan, dok još nije bilo kčs-a... ali ako smijem biti iskrena, divim vam se na hrabrosti... dvoje tako male djece :/ a može biti da sam (bila) istraumirana intenzitetom pažnje koju moja djeca zahtijevaju. možda su vaši neki mirnići. moji su takvi da bi istovremeno jeli, igrali se s kockama, listali slikovnicu i mazili se. L. je to i dobivala, J. je i radikalniji po tom pitanju jer mi u suprotnom visi s nogavice, ali da je kojim slučajem razlika u godinama manja i da L. nije samostalna kao što je, ne znam kako bih to sve hendlala... i radila full time
btw, noćas su po prvi put izbacili tatu iz kreveta, pa je on jadničak ostatak noći prespavao u Laurinom krevetu
a oni se valjuškali oko mene... kasnije mi se L. žalila da ju je "mali prasac iznogetao"
a "mali prasac" je i progovorio, tako da za sebe kaže da je "čičila", "bacila", "papala"
osim toga, jučer se malo kreveljio po podu, puzao natraške, dopuzao do zida, kad je došao do zida odupro se nogama o njega, približio i napravio stoj na rukama :shock:
niz stepenice se spušta klizeći unatrag sa stepenice na stepenicu, tako da 14 komada savlada u roku od par sec. toliko je stabilan da zaštitnu ogradu zatvorimo tek kad nam se po glavi počnu motati najcrnji scenariji :/
aha, još nešto... obožava bacatio stvari preko balkona. jučer je istresao sadržaj Laurine pernice u dvorište
muka me hvata kad se sjetim da će mi vrtić trebati i preko ljeta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma