Citiraj džez prvotno napisa
ako koga zanima ja isto ko i cekana, na drugi plusić skakala ko blesava danima i upilavala ljude. lauri pokazala točkicu s UZV-a isti dan, dok još nije bilo kčs-a... ali ako smijem biti iskrena, divim vam se na hrabrosti... dvoje tako male djece :/ a može biti da sam (bila) istraumirana intenzitetom pažnje koju moja djeca zahtijevaju. možda su vaši neki mirnići. moji su takvi da bi istovremeno jeli, igrali se s kockama, listali slikovnicu i mazili se. L. je to i dobivala, J. je i radikalniji po tom pitanju jer mi u suprotnom visi s nogavice, ali da je kojim slučajem razlika u godinama manja i da L. nije samostalna kao što je, ne znam kako bih to sve hendlala... i radila full time
Ma, to ti nije uopće za divljenje, jer ja da sam mogla planirati-čekala bih, ali htjeli smo još jedno dijete, a sa mojoj endom. i godinama nismo mogli čekati koliko bih ja htjela, pa sad eto, što je tu je. A to ushićenje mora biti da je vezano uz razliku u godinama od jedne do druge trudnoće jer i kod tebe džez je također veća razlika... Vjerojatno bih i ja skakala od sreće da je 4-5 godina razlika, ovako sam malo zabrinuta, nadam se da me razumijete, ali naravno presretna! ma na kraju će to sve ispasti ok.
Rekli smo i bakama i dedama, i moram priznati da sam se malo razočarala jer sam i od njih očekivala veće uzbuđenje, no malo su ostali :shock: ali iskreno, baš me briga. Glavno mi je da je MM bio jako sretan i pozitivan kao i uvijek. Oni budu se naviknuli već. Imaju 7,5 mjeseci vremena