Citiraj magriz prvotno napisa
Citiraj Mala01 prvotno napisa
Ajme, nemojte me strašiti sa takvim izjavama... pa neće to valjda biti TAKO teško :/
A sad što je tu je, beba je u trbuhu pa kud puklo.
krivo si me shvatila, ne strašim te, ja nisam osoba za to ...
ni, ipak, vjerujem da je teško, ali i veselje zbog dvoje preslatke djece će se isto udvostručiti...
Ma znam da ne mislite loše kad me "upozoravate" da neće biti lako, ali sve mi se nakupilo, svi oko mene su pomalo šokirani (osim MM 8) ), koliko su u prvoj trudnoći bili uzbuđeni sad su više zabrinuti i to mi širi negativne vibracije koje mi sad uopće ne trebaju. Pokušavam se nositi sa svim tim, ali lagano pucam po šavovima. Rekla sam svojoj mami da ako nema što konstruktivno i pozitivno za reći neka radije šuti jer mi stvarno ne pomaže. Naravno da je najviše govora o dojenju Ivora, mojoj iscrpljenosti, o tome kako moram prestati s tim... ja uopće ništa ne forsiram i stvarno bi voljela prestati jer bi mi bilo lakše, ali ne kuže da to nije tako lako i da ne mogu samo napraviti REZ.
E da, i najbolji su mi "savjeti" -u stilu "sad vidiš greške koje si napravila sa Ivorom pa ćeš sa drugom bebom biti pametnija "-naravno misli se na dugo dojenje i na to što Ivor nikad nije imao dudu i što se sad može smiriti samo uz moju cicu. Odmah sam im razbila iluziju i rekla kako ni sa drugim djetetom ne mislim ništa mijenjati i kako ne mislim da sam nešto drastično pogriješila kod Ivora, neka djeca jednostavno spavaju po noći, a neka ne!
Uf, sad sam se izjadala.. nemojte mi zamjeriti