probaj je staviti na kahlicu čim se probudi (za početak). naravno, ne inzistiraj ako neće.. dječica uglavnom piške kad se probude.luce2006 prvotno napisa
kad se popiški, pohvali je, pokaži u kahlicu, napravi od toga neki "show", da joj bude interesantno.
mi Keti nakon što se popiški damo papir da obriše pišu (to joj je super, pa joj damo i kad se ne popiški.. al sjedi na kahlici). onda zajedno bacamo pišalinu u wc, pa ona sama baci papir (to joj je isto super), pa je podignem da pusti vodu.. uglavnom, sva je sretna kad se popiški na kahlicu..
stavljamo je nakon spavanja, i nekad kod presvlačenja kad pelena bude suha 2-3h (al naravno, samo ponudimo.. ne inzistiramo).
(moram se sjetiti uzeti kahlicu s nama ovaj vikend na more)
Keti još malo curi nos, i mislim da je ponovo muče zubići. ne želi spavati ako i ja nisam s njom.. kuća mi je u kaosu. uopće ne znam kak ću nas spremiti za vikend, što ponjeti.. grrrr (fali mi organizacijskih sposobnosti + teta čistilica)
jučer smo MM i ja valjda prvi put otišli sami u grad na cca 2h. kupila sam si badić, popili smo kavu u Bogovićevoj, opustošili smo Profil (imaju super sniženja valjda do sutra.. ) i Algoritam (ima dobrih slikovnica). ne bi to nikako mogli obaviti bez Keti, al opet.. tako mi je falila.
kaže baka da se dva puta rasplakala i govorila "mama.. van.. "![]()
mišonja moj mali mazni.![]()
Početkom 6.mjeseca uzimamo tjedan dana godišnjeg i idemo 3 dana u Motovun (kupili na aukciji), hotel Kaštel. Još bi nekih 5 dana proveli bliže moru. Imate neku preporuku? Da nije preskupo.. a opet da nije zadnja rupa.
Prije mi je bilo važno da imam gdi prespavati, ali sad s Keti.. ipak moramo paziti an neki komfor. Jedva čekam!!!