ariens tako se i moja ponasa kod kakanja. samo sta ne vice da je boli i kaka svako 5 dana. al trcanje, panika i stiskanje guze su meni ociti znak da se ona toga boji. u pelenu ne kaka vec 6mj, jedno vrijeme je iznad umivaonika, jedno vrijeme na tutu, ali nakon crijevne viroze trci po stanu, uzvere se na mene i ja je zagrlim, tjesim i pokusavam naciljat skoljku. s tim da mi ciljanje ne ide bas najbolje
i da, pricam joj i objasnjavam ali ona je toliko izbezumljena da nista ne pali.
sad ide malo hvaljenja: kupili smo gacice i sad je po doma u njima i danas smo imali jednu nezgodu a jucer dvije. od toga jednu dok je bila s mojim bratom pa su se valjda malo zaigrali i ona se zaboravila i tek kad je pocela piskit trazila je tutu. danas smo bili u setnji (imala je pelenu) i objavila je da piski u nju. jos par dana da se naspavam i nabavim veliku gumu za krevet i skidamo i nocnu!
jos jedna stvar: trazeci gacice br 86/92 nasla sam na jedne br 86 crvene s cipkom. tko je tu lud ja kojoj je to vrhunac debilizma i neukusa ili onaj tko ih je napravio? pitanje je retoricko, ofc 8)