-
Naša Lara jučer nakon 11 dana sjela gole guze na tutu makar nije ništa obavila. U naselje doselila obitelj sa 19- mjesečnom curicom i ona ide pikiti i kakati u tutu. Mi se skompali i družimo se, idemo jedni k drugima naravno mi mame s djecom jer tateki arbajtaju. Jučer one došle kod nas na igru i Lara vidjela Jelenu da sjedi gole guze i obavlja al bila je lažna uzbuna makar je svojoj majci fino navjestila da kaka. Ona ju obukla i sve pet. Nakon te igre odoše one dvije kući i nakon nekih 20 minuta Lara kaže kaka, ja nju upitam hočeš sjesti na tutu i ona klimne da hoće. Skinem joj pelenu i sjedne i ja joj kažem ajde sad kakaj i piški a ona kaže NE i ustane. Ja ju upitam jel trebaš kakati i piškiti ona kaže ne i obučem ju.
Pretpostavljam da je zapamtila kako je Jelena sjedila gole guze na tuti. Ne znam dal ju je samo zanimalo što se radi na tuti gole guze jer Lara zna da se na tuti kaka i piški i bez problema sjeda obučena na tutu.
Da li bih ju trebala sad svaki dan pitati hoće li da ju skinem i stavim na tutu?
Da tako vježbamo do ljeta. Vaši savjeti molim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma