-
Pobjego mi post od jučer zbog glupog virusnog programa pa mi se nije dalo pisati još jednom. Anemona tvoj predposljednji post je pun korisnih savjeta, a podcrtavam pogotovo da je dobra podrška za kakanje KUĆNI MIR.
U posljednjem postu su mi 2 tjedna za odvikavanje pre individualna da bi bila pravilo. To može biti za nekog premalo ovisno o tome koliko se prije radilo na podršci eliminacije...i ovisno o tome koliko će se kvalitetno dati momentalna podrška jer se javljaju strahovi, začepi, razočarenja i frustracije, a ako se stvar ogranići vremenom onda je sve to još na kubik pojačano...
Recept KAKO je u ruci promatrača i zbrkana je dovoljno da je beskonačno dug i nejasan baš kao i ovaj topik. Ako hoćeš uvesti red u informacije moraš se dugo baviti time za što nitko nema vremena...
Pitanje što je bolje za dečke? Mislim da je za njih super ako smiju piškiti stoječki i da bi se spriječio fontana efekt jer se penis pomalo ukruti dobro je imati kadicu za kupanje, a ne tutu jer je ona pre kratka. Znači kadicu za kupanje na pod u kupaonicu i molim lijepo. Oni vole svoju fontanicu...
Ponovila bi da se vodi računa o hrani i piću kod djeteta, akod mama koje doje i kod sebe. Uspjeh je bolji!!!Da se vodi računa o svjetlosti u kupaonici ili wc-u i prijateljskoj atmosferi tamo...i toplini u hladno doba...
Da se vodi računa o starosti i motorici djeteta jer to definitivno utječe na uspjeh kontrole eliminacije...Da se vodi računa o odjeći koju djeca nose u fazi treninga...Postoje i ekstra hlačice koje nisu zašivene u sredini....
Prijelaz eliminacija na zraku gdje je donji tijela gol mora se također respektirati jer je to za dijete nešto novo. Voditi računa o učenju pravovremenog prijavljivanja znači prije nužde, a ne poslije...to se postiže razgovorom...najbolje ujutro...ima toga još..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma