-
A, L i K imaju 2 god i 10 miseci.
A je bez pelene već misec ipo dana i ide mu super, to je riješena stvar.
L je bez pelena 3-4 tjedna, piškenje mu je išlo dobro, kakanje ponekad na wc a ponekad u gaćice. Ali sad ima neku urinoinfekciju, plače da ga piški, neželi piti da ne bi piškio, ponekad ga nagovorimo da ode na wc a ponekad ode uz bunu, proba napravit vodoskok, ponekad uspije, ponekad ne. Ne želi piškit, drži u sebi i onda čitav dan ne piški pa popodne u nekoliko smoči gaćice. Već 3 dana je na antibioticima, stanje je bolje, ali i dalje max jednom dnevno se popiški u wc, a ostalo sve po malo u gaćice.
Ja se nadan da će kad prođe ova infekcija sve se vratit na staro, da ćemo to uspit riješit do polaska u vrtić 1.9. Šta mislite vi iskusnije? Njih dvojica su to sa pelenama postigli dok smo bili na moru kod mojih, sad smo kući već tjedan dana.
Kad smo došli mojima krajem svibnja K bi se probudila suhe pelene, onda bi svo troje sidili na tuti, ona mi redovito piškila i kakila, onda bi joj stavila pelenu i išli bi dalje za poslom. Nakon4 tjedna mi je stigla sestra sa nećacima, i od tada K ne želi na tutu, iako se jako dobro kontrolira. Kako je imala problema sa atopijskim dermatitisom stavljala sam je i noću i danju na spavanje bez pelene, najčešće bi bila suha ali bi se u zadnje vrime znala zapiš.. pa sam vratila pelenu. Od kad su nam došli rođaci jako rijetko je želila ić na tutu, volila je bit u centru pažnje. Kad je i sad kući pustim bez pelene zna bit suha po 2-3 sata.
Šta vi mislite o ciloj ovoj situaciji?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma