Citiraj nenaa prvotno napisa Vidi poruku
kristina može biti i to, ali mislim da su klinci nekad malo zbunjeni našim zahtjevima. jednostavno joj objasniš mirno da treba pitati kad joj se piški i ne reagiraš ali ama baš nikako. Očistiš i za dan dva sredit će se predpostavljam. Moja L. ima 2 god i 4 mj. i isto je 2 mj bez pelene. I dnevne i noćne, ali dogodi se ako jako čvrsto spava da se popiški u krevet. To uopće ne komentiram. Dignem se usred noći promjenim plahte nju presvučem i dok sve uredim nju stavim na bukalin (tutu) uz pitanje "ti se još piški ljubavi?". To ti stvarno neće potrajati više od dana dva. Možda da joj daš malo podrške kad sve napravi ispravno. Pohvalica, ne neka senzacionalna, ali jedan mali bravo. Ja sam kad je naučila sa tim prestala pa sam skužila kad bi se sad popiškila u gaće pa drugi put pitala na vrijeme, ja kažem bravo i ona je sretna.
Mislim da će ti to prestat već danas.
evo sadašnje situacije: nakon što je teškom mukom nagovorim da se popiša pred spavanje - nema pišanja, a njezino pišanje usred dana, nakon mog pitanja dal joj se piša, ili kaže NE, ili sjedne na školjku i kaže da je pišala, i eto je 2 min kasnije popiša se na tepih!! srećom, više nije onoliko često..a valjda će uskoro i proći..