marko piski kako koji dan ali u prosjeku 5-6 puta dnevno. pije dosta pogotovo sad kad je vruce ali se i dosta znoji. ja mu za spavanje stavljam pelenu iako je dnevna uvijek suha a nocna vrlo malo mokra i to ne svako jutro. cim se probudi trazi na wc i tad se bas puno popiski. ali ipak mu stavljam, nisam jos spremna nocu ustajat na wc ako me zatrazi prvo je po citave noci sisao, pa je citavu zimu nocu kasljao, i sad kad sam taman pocela spavat ne da mi se hodat po wc-u

inace jako sam zadovoljna jer je vec sve kao da nikad nije ni bilo pelene. prvih par dana mu je znalo pobjec ali sad i kad je najzaigraniji pita. koji put mu se ne da odvojit od ogranja i skuzim da trpi pa mu ponudim ali nece sve do zadnjeg casa ipak istrpi i ne pobjegne mu. bas vidim da je naucio koliko moze trpiti.

inace on je sa godinu i pol svako jutro kakao na tutu i tako dva mjeseca. onda su uslijedila dva preseljenja i dozivio je totalnu regresiju i nije vise htio cut za tutu i tako sam cekala dok smo se smjestili i dok se nije tu totalno opustio i poceo osjecat dobro. nisam ga htjela forsirat.