marko piski kako koji dan ali u prosjeku 5-6 puta dnevno. pije dosta pogotovo sad kad je vruce ali se i dosta znoji. ja mu za spavanje stavljam pelenu iako je dnevna uvijek suha a nocna vrlo malo mokra i to ne svako jutro. cim se probudi trazi na wc i tad se bas puno popiski. ali ipak mu stavljam, nisam jos spremna nocu ustajat na wc ako me zatraziprvo je po citave noci sisao, pa je citavu zimu nocu kasljao, i sad kad sam taman pocela spavat ne da mi se hodat po wc-u
![]()
inace jako sam zadovoljna jer je vec sve kao da nikad nije ni bilo pelene. prvih par dana mu je znalo pobjec ali sad i kad je najzaigraniji pita. koji put mu se ne da odvojit od ogranja i skuzim da trpi pa mu ponudim ali nece sve do zadnjeg casaipak istrpi i ne pobjegne mu. bas vidim da je naucio koliko moze trpiti.
inace on je sa godinu i pol svako jutro kakao na tutu i tako dva mjeseca. onda su uslijedila dva preseljenja i dozivio je totalnu regresiju i nije vise htio cut za tutui tako sam cekala dok smo se smjestili i dok se nije tu totalno opustio i poceo osjecat dobro. nisam ga htjela forsirat.