-
"Ja mislim da su djeca uvijek spremna za skidanje pelena, samo je pitanje koliko je mama spremna podnisiti zapisavanje
Djeci je OK kad su bez pelena i samo je pitanje vremena kad ce se prestati zapisavati. Nekima treba tjedan, nekima mjesec. Nekima se nakon odvikavanja od pelene nikad ne dogadjaju nezgode, nekima povremeno, nekima samo nocu. Kazem, pitanje je samo sto roditelji mogu podnositi."
Ja se s ovim potpuno slažem, Petru sam skinula s negdje oko 17 mjeseci, i zapišavanje i odvikavanje i pitanja i nošenje tute van i svašta još trajalo je oko 3mjeseca ... ali evo sad smo sa 20 mjeseci bez pelene i noću i danju.
I bitno je, po meni, da jedna osoba provodi to odvikavanje, jer je drugačije puno teže.
Jer ja sam nakon svega potpuno uvjerena da ona nije ništa previše naprednija za to od druge djece, nema veze kaj je curica(jer postoje priče da se cure prije odviknu), 100 % sam sigurna da sa 17 mjeseci nije za to bila spremna, ali je uspjela i ja skupa s njom.
Sjećam se jednog dana kad je bila u gaćicama, hodala je hodnikom, ostavljala kakice za sobom na podu i apsolutno ništa nije kužila
Isto je tako masu puta bilo s piškenjem.
Ne mislim da sam ja neka super mama, jednostavno sam bila full motivirana jer Petra ima dijagnosticiran mokraćni refluks i njezina dr. nam je dala "zadatak" da se pokuša ovo ljeto odviknuti od pelena.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma