-
Osoblje foruma
evo i nas u tom klubu pokusaja odvikavanja od pelena. ja sam doma i nije mi tesko prati i susiti
. imamo susilicu pa je sve za tren oprano i osuseno. kupila sam 10 gacica, jer to bas i nije tako laka misija za decke, bar ljetos kad sam krenula u pripreme. ovih 10 sam izvukla kao na lutriji.
e sad u utorak popricam s njim obajsnim mu da cemo sad skinuti pelenu i da ce biti u gacicama. na sve klimnuo potvrdno glavom i nakon sat dotrcao u cudu MAMA MOKO JE!!!! presvucem ga i kazem mu da je piskio i da sljedeci put kaze da mu se piski i da cemo trkom do tute ili WC- skoljke (kupila sam i nastavak). nakon sat vremena opet dotrci mama mokro je. da sad ne duljim cijeli dan je bilo tako. nisam se obeshrabrila, ali niti jednom nije htio sjesti na tutu. taj dan su isli i na bebe ribe, bila je poplava natrag, jer se gospon naguta vode na bazenu
, a ja sam im rekla da ne stave pelenu ni u povratku . e da kad mu je MM stavio pelenu za bazen odmah se u nju pokakao. uglavnom svelo se na trckaranje po bazenu i wc-u.
jucer smo startali po istom scenariju. znaci objava kad je vec piskio. onda sam ga nagovorila da jsjedna na tutu, ali kad je krenuo piskiti zaustavio se i pobjegao je s tute. objasnila sam mu da je to OK, vratio se na tutu i nista. poslije ga je i teta cuvalica pokusala staviti na tutu. nije se dao i cim ga je obukla popiskio se. kako je bio lijep dan a meni ga zao da cijeli provede doma, a na osnovu ovog zakljucim da je mozda ipak rano.
ono sto me sokiralo jutros je da se igrao, u jednom trenutku se digne, rasiri noge i kaze MAMA MOKO JE :shock: :shock: , sad sam ja u 100 cuda i nevolja. sta da radim. da nastavim s odvikavanjem ili da sacekm jos neki period? ima 26 mjeseci. svi mi u familiji kazu da ako je spreman da ce se odvikuinuti u dva tri dana. mislila sam da nije nista shvatio, ali ipak izgleda da nije tako. sinoc prije tusiranja, kad se obavezno popiski u kadu, trazio je da ga se stavi na WC skoljku. sjedio je neko vrijeme i nije nista napravio, a onda je trazio da ga se spusti. otusiran je i nije se popiskio ni u kadu.
dakle ici dalje ili ne pitanje je sad.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma